Bij Relaxpark kan u uw auto met een gerust hart achterlaten. Relaxpark beschikt over overdekte én openlucht terreinen. U kan bij Relaxpark ook kiezen tussen een shuttle- of een valet-service. Het vriendelijke en behulpzame personeel van Relaxpark staat dag en nacht voor u klaar en het parkeerterrein ligt op slechts 2 minuten van Düsseldorf Airport.

Meer informatie

Adres

Kieshecker Weg 128, D-40468, Düsseldorf
Düsseldorf Airport Parking

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Relaxpark

Relaxpark beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Over Relaxpark

Relaxpark beschikt over 600 parkeerplaatsen. Voor het parkeren kan u kiezen tussen een van de twee parkeergarages en een buitenterrein. Daarnaast kan u kiezen tussen de shuttle- of de valet-service. De parkeerterreinen hebben een maximum doorrijhoogte van 2 meter. Vanuit de hoofdlocatie wordt uw auto naar een van de externe locaties gebracht.

Shuttle-service
Wanneer u kiest voor de shuttle-service rijdt u eerst naar de Relaxparking. Bij aankomst wordt uw auto geïnspecteerd en door een van de medewerkers geparkeerd op het gekozen parkeerterrein. U wordt door een shuttle-bus naar het vliegveld gebracht en daar terug opgepikt. De rit duurt slechts 2 minuten en de chauffeur is steeds bereid te helpen met de bagage.

Valet-service
Naast de shuttle-service biedt Relaxpark ook een valet-service aan. Wanneer u kiest voor valet-parkeren rijdt u rechtstreeks naar de luchthaven Düsseldorf Airport. Daar staat een chauffeur van Relaxpark u op te wachten om uw auto van u over te nemen en naar het parkeerterrein te rijden. Tijdens de overdracht van uw auto wordt deze zorgvuldig gecontroleerd. Wanneer u na de reis terug aankomt op Düsseldorf Airport brengt de chauffeur uw auto naar de luchthaven waar u kan instappen en naar huis rijden.

Het verharde buitenterrein is omheind en wordt net als de parkeergarages bewaakt met videocamera’s. Uw autosleutels worden veilig opgeborgen in een kluis.

Bij de inspectie van uw auto worden foto’s gemaakt en wordt de kilometerstand genoteerd. Gedurende de hele periode dat de auto bij Relaxpark staat wordt bijgehouden welke medewerker met de auto rijdt en waar de auto naartoe gereden is. Uw auto is voor het parkeren bij Relaxpark verzekerd volgens hun algemene voorwaarden.

De naam Relaxpark zegt het al: u kan in alle rust op reis vertrekken. De medewerkers helpen u met het in- en uitladen van uw bagage. Er zijn een overdekte wachtruimte en toiletten waarvan u gebruik kan maken en koffie en andere dranken zijn ook beschikbaar. Ouders die met jonge kinderen reizen en gebruik maken van de shuttle-bus, zijn er kinderzitjes die gereserveerd kunnen worden.

Shuttle-parkeren

Aankomst
Bij shuttle-parkeren rijdt u naar de parkeerterreinen van Relaxpark op Kieshecker Weg 128. De parking ligt slechts op 600 meter afstand van Düsseldorf Airport en is gemakkelijk te bereiken vanaf de autostrade. Plan uw route met behulp van onze routeplanner.

U kunt de werknemers herkennen aan de rode vest die ze aan hebben. Na een grondige controle van uw auto wordt uw auto door een van de medewerkers geparkeerd en stapt u zelf onmiddellijk in de shuttle-bus.

De shuttle-bussen zijn zilver of rood en dragen op de zijkant het logo van Relaxpark. De shuttle-bus rijdt voor elke klant apart. Relaxpark heeft meerdere shuttlebussen ter beschikking dus ook grotere groepen kunnen gemakkelijk naar het vliegveld gebracht worden. De luchthaven ligt op slechts 2 minuten van het parkeerterrein.

Vertrek
Wanneer u na de reis terug geland bent en uw bagage van de band heeft gehaald, belt u Relaxpark. Zij zorgen ervoor dat shuttle-bus naar het vliegveld komt om u op te halen. De shuttle-bus wacht u op aan vertrekhal B-C (Abflug B-C), op dezelfde plaats waar u bent afgezet bij vertrek. De shuttle-bus brengt u vervolgens naar uw auto.

Indien tijdens de reis blijkt dat u vroeger of later dan gepland terugkomt, dient u Relaxpark te verwittigen. Wanneer u later terugkomt dan voorzien, kan Relaxpark extra parkeerkosten in rekening brengen. Die kan u contact betalen op de hoofdlocatie.

Valet-parkeren

Aankomst
Bij valet-parkeren rijdt u rechtstreeks naar Düsseldorf Airport aan de Flughafenstraße 120. 15 minuten voor aankomst op het vliegveld belt u naar Relaxpark. Zij sturen dan een chauffeur naar de luchthaven. De chauffeur wacht u op bij vertrekhal B-C (Abflug B-C).

De chauffeur is te herkennen aan de werkkleding; een rode jas met het logo van Relaxpark. Hij/zij heeft de gegevens van uw auto en nummerplaat om u zo snel mogelijk te verwelkomen.

Vooraleer de sleutels te overhandigen, controleert u samen met de chauffeur de auto op eventuele schade. Na deze controle kan u rechtstreeks naar de incheckbalie gaan. De chauffeur brengt uw auto naar de parkeerterreinen van Relaxpark. Er wordt maximaal 24 kilometer gereden in uw auto.

Vertrek
Bij terugkomst neemt u telefonisch contact op met Relaxpark nadat u uw bagage heeft opgehaald. Op de dag van aankomst is de auto van het gekozen parkeerterrein naar de hoofdlocatie gebracht zodat de tijd om de auto naar het vliegveld te rijden zo kort mogelijk is. U neemt uw auto in ontvangst bij vertrekhal B-C (Abflug B-C).

Bij overhandigen van de sleutels controleert u opnieuw en samen met de chauffeur de auto. Daarna kan u instappen en naar huis rijden.

Indien tijdens de reis blijkt dat u vroeger of later dan gepland terugkomt, dient u Relaxpark te verwittigen. Wanneer u later terugkomt dan voorzien, kan Relaxpark extra parkeerkosten in rekening brengen. Die kan u contact betalen op de hoofdlocatie.

Adres

Kieshecker Weg 128, D-40468, Düsseldorf

Help