Queen-Valetpark Düsseldorf

Bij Queen-Valetpark Düsseldorf kunt u uw auto gemakkelijk en veilig laten parkeren. U kunt uw auto rechtstreeks naar de luchthaven rijden, waar een chauffeur op u wacht. U kunt uw auto elke dag zowel binnen als buiten parkeren.

Meer informatie

Adres

Malmedyer Str. 15-23, 40549, Düsseldorf
Düsseldorf Airport Parking

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Queen-Valetpark Düsseldorf

Beoordelingen Queen-Valetpark Düsseldorf

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

9,1
Op basis van 9 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 21 augustus 2022.


Vlotte service

10

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 11 augustus 2022.


Wij waren iets vroeger maar dat was, na een telefoontje 20 min voor aankomst, geen probleem. De man stond ons op te wachten op de aangeduide plaats. Bij terug komst, ook na telefoontje bij ontvangst v bagage, alles vlot verlopen. De medewerkers spraken ook Engels.. enige min puntje was dat de autozetel veel te laag gezet werd en wij deze niet meer in de juiste positie krijgen. Dus tiip: laat de zetel staan zoals hij staat bij afgifte vd wagen.

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 23 juli 2022.


Snelle correcte service

8

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 21 juli 2022.


Goed geregeld, en snel aan de luchthaven na bellen bij aankomst

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 16 juli 2022.


Top service

Over Queen-Valetpark Düsseldorf

Queen-Valetpark Düsseldorf beschikt over 500 parkeerplaatsen, zowel overdekt als in de open lucht. De maximale instaphoogte is 2,20 m. De parkeerplaats is de klok rond voor u geopend

.

Loketdienst
Met valet parking rijdt u niet naar het parkeerterrein zelf, maar rechtstreeks naar de luchthaven. Een medewerker van Queen-Valetpark Düsseldorf wacht u op in de vertrekhal. Na een korte controle van uw auto op eventuele bestaande schade, kunt u alvast inchecken voor uw vlucht terwijl de chauffeur uw auto op de parkeerplaats parkeert. Op de terugreis wordt uw auto weer naar de luchthaven gebracht.

Koningin-Valetpark Düsseldorf heeft twee parkeerterreinen. De buitenruimte is omheind en geasfalteerd. De parkeergarage wordt bewaakt met camera's en beveiligd met slagbomen. Uw autosleutels liggen veilig in een kluis.

Tijdens de overdracht van de auto wordt uw auto gecontroleerd op eventuele bestaande schade. Er zullen foto's worden genomen en de kilometerstand zal worden genoteerd. U vult het formulier samen met de chauffeur in, zodat misverstanden worden vermeden. Uw auto is verzekerd in overeenstemming met de algemene voorwaarden van de parkeeraanbieder

Queen-Valetpark Düsseldorf biedt hulp in geval van een lege accu voor uw auto. De chauffeur zal u graag helpen bij het uitladen van de auto met uw bagage.

Op de dag van uw reis rijdt u naar de luchthaven van Düsseldorf. Bel Queen Valetpark 30 minuten voor uw aankomst op de luchthaven om uw aankomsttijd te bevestigen. Het telefoonnummer is +49(0)15906345122.

Uw auto wordt overhandigd bij Vertrekhal B-C deur nummer 10. Een lid van het personeel zal daar op u wachten. Het personeelslid herkent uw auto aan het nummerbord en het automodel dat u bij uw reservering hebt opgegeven. De chauffeur zal uw reserveringsbevestiging en uw auto controleren op eventuele schade. Daarna kunt u inchecken voor uw vlucht.

Op de terugweg en bij aankomst op de luchthaven belt u Queen Valetpark onmiddellijk nadat u uw bagage heeft opgehaald. Als uw vlucht vertraagd is, laat het hen dan ook telefonisch weten. De chauffeur brengt uw auto terug naar Vertrekhal B-C, vanwaar u uw reis kunt vervolgen.

Adres

Malmedyer Str. 15-23, 40549, Düsseldorf