IPS Parken is een allround parkeeraanbieder in Düsseldorf. Zij bieden zowel een shuttle- als een valetdienst aan. U houdt de autosleutels tijdens de reis bij u, wanneer u kiest voor de shuttledienst. De gratis shuttlebus brengt u in 10 minuten naar het vliegveld. U kunt de auto op hun parkeerterrein zetten of overdekt parkeren. Het personeel staat dag en nacht voor u klaar.

Meer informatie

Adres

Prinzenallee 18, 40549, Düsseldorf
Düsseldorf Airport Parking

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid IPS Parken

IPS Parken beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen IPS Parken

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

7,5
Op basis van 103 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 18 maart 2020.


Alles volgens afspraak. Correct !!

6

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 12 maart 2020.


Goede service.
Snel opgehaald, telefonisch goed te bereiken en vriendelijk personeel.
De parking zelf was zeer simpel maar voldoende.
Bij wegbrengen en ophalen van de auto was er niemand op het kantoortje. De parking was ook niet afgesloten, zelfs niet met een slagboom.
Prijs kwaliteit was dit een prima parking want het is er goedkoop.

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 10 maart 2020.


Goed, korte wachttijd, betrouwbare parkeerplaats, sommige plaatsen zelfs overdekt! Ook na terugkomst niet langer dan 3 minuten gewacht!

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 07 maart 2020.


Vroeg aangekomen op de parking. De chauffeur vermoed allochtoon origine heeft me eerst bijna 10 minuten laten wachten, omdat hij nog een babbeltje ging slaan met een andere chauffeur. Er was vooraan op de parking nog plaats genoeg, maar ik moest de camionette volgen tot voor een brug. De chauffeur probeerde mij een parkeerplaats onder de brug aan te smeren, mits bijbetaling van 10,00 euro ... , omdat de auto dan zogezegd beter geparkeerd zou staan. Ik ben daar niet op ingegaan en heb hem gezegd dat ik gewoon wilde parkeren en hiervoor reeds betaald had. Ik heb dan mijn auto geparkeerd en mijn zware valies heb ik zelf in de camionette moeten zetten. De chauffeur heeft tijdens de rit geen woord gezegd. Helemaal anders was het bij mijn terugkomst. Heel gemakkelijk het transitbusje gevonden en een heel vriendelijke en behulpzame chauffeur ! Die heeft dan van mij ook een mooie tip gekregen !

4

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 07 maart 2020.


One bus on return for a lot off tourist is not enough on peak hour from Dusseldorf airport to prinzenplatz parking sorry waited 45 minutes to have a bus too long...
Got luck then because friendly stressed off course bus driver saw waiting because other,s tried to pass us when emty bus arrived afther 45 munutes.Bus drivers have stress because boss or dispatch call evert 10 minutes where they are...

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 04 maart 2020.


Alles super vlot verlopen.

6

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 04 maart 2020.


Bij terugkomst op vliegveld was de ophaling door shuttlebus was erg chaotisch en niet duidelijk

6

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 03 maart 2020.


Makkelijk parkeren, vriendelijke chauffeurs.

4

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 02 maart 2020.


Bij aankomst op de parking waardat ik online had gereserveerd stelde de chaufeur mij voor op een plaats te parkeren onder een dak waardat ik toestemde,hij vroeg daar eventjes cash 10€ voor waardat ik voorheen niets van afwist!!!!!

Bij terugkomst had ik gebeld en stonden wij te wachten aan uitgang 10 v/d luchthaven 3 maal gebeld 30 min.moeten wachten vooraleer de shutle
aankwam,Wij moesten onze valiezen zelf inladen,van enige service geen sprake.Ik heb uiteraard geen drinkgeld gegeven

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 29 februari 2020.


Top service

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 25 februari 2020.


Kan er niet veel over zeggen dan gewoon perfect.
- mooie parkeerplaatsen
- veilig
- perfecte service heen en terug naar de luchthaven
- perfecte prijs.
- vriendelijke medewerkers.
- Top +++

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 23 februari 2020.


Was prima ! Tot snel weer

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 10 februari 2020.


Zeer positieve ervaring: direct parkeerplaats gevonden en binnen 1 min. op de shuttle bus. Even rijden naar de luchthaven en kaartje meegekregen met telefoonnummers voor bij de aankomst. Heb 2x tijdstip van terugvlucht moeten wijzigen: geen problem. En telkens direct iemand aan de lijn. De IPS-parkeerplaats is vlot bereikbaar. Gemakkelijk en goedkoop, meer moet dat niet zijn.

10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 07 februari 2020.


Voor deze prijs is mag je niets klagen. Alles was snel afgehandeld dankzij de online reservatie.

8

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 02 februari 2020.


Good and quick service only we had to wait 30 minutes when we came back from vacation.

Over IPS Parken

IPS Parken heeft welgeteld 1000 parkeerplekken beschikbaar, buiten en overdekt. De parkeervakken zijn 3 meter breed. Er is de hele week 24 uur per dag personeel aanwezig op het parkeerterrein.

Shuttle parkeren
Een shuttlebus brengt u gratis naar het vliegveld van Düsseldorf. U rijdt eerst naar het parkeerterrein om uw auto te parkeren. Het personeel helpt u graag om uw koffers over te laden naar de bus. Op de terugreis wordt u weer door de shuttlebus opgehaald.

Valet parkeren
Wanneer u voor de valetdienst kiest, haalt een medewerker van IPS Parken uw auto op van het vliegveld. U kunt dus gewoon naar het vliegveld rijden. Na een inspectie parkeert de medewerker uw auto op het parkeerterrein, terwijl u kunt inchecken. Op de terugreis wordt de auto weer naar het vliegveld gebracht.

Houd er rekening mee dat de prijzen uitsluitend zijn voor auto's die niet groter zijn dan 2,20 meter in de breedte en 5,25 meter in de lengte. Bij overschrijding worden er extra kosten in rekening gebracht.

Het parkeerterrein van IPS Parken is omheind en wordt afgesloten met slagbomen. Het terrein wordt in de gaten gehouden door videocamera’s en het personeel. De autosleutels worden bewaard in een kluis wanneer u gebruik maakt van valet parkeren.

Tijdens de afdracht van de auto bij het valet parkeren wordt de buitenkant van uw auto geïnspecteerd op eventueel aanwezige schade. De chauffeurs van IPS Parken zijn verzekerd voor het rijden en parkeren van uw auto volgens hun algemene voorwaarden.

Het parkeerterrein is grotendeels verhard en op de receptie zijn er drankautomaten en WC’s aanwezig. Ook kunt u gratis gebruik maken van een kluis voor uw waardevolle spullen.

Tijdens de parkeerperiode kunt u ook de auto laten wassen. Zo krijgt u een frisgewassen auto terug na uw reis.

Voor de rit met de shuttlebus kunt u een kinderzitje aanvragen.

Shuttle parkeren

Aankomst
IPS Parken bevindt zich op Prinzenallee 18 te Düsseldorf. Dit ligt dichtbij de weg B7, zoals het eindstuk van de A52 wordt genoemd. In uw navigatiesysteem dient u het adres Prinzenallee 7 in te voeren, want nr. 18 wordt niet herkend. Het parkeerterrein ligt dan aan de overkant, onder de zwart-wit-gele brug door en tussen paal “21” en “23”. Om dit alles makkelijker te maken, kunt u gebruik maken van onze routeplanner. Düsseldorf Airport ligt 8 kilometer van IPS Parken af.

Bel 20 minuten voordat u aankomt, met IPS Parken om uw aankomst aan te kondigen. Dan zijn ze volledig voorbereid om u vlot te ontvangen. U rijdt het terrein op en meldt u bij de receptie. Dit is het witte gebouw links vooraan het parkeerterrein. Vervolgens parkeert u zelf uw auto op een aangewezen parkeerplek.

De witte shuttlebus zal voor u klaar staan op het parkeerterrein. De shuttlebus is gemakkelijk te herkennen aan de logo’s van IPS Parken/PrimusParken. De shuttlebus brengt u vervolgens in ongeveer 8 minuten naar het vliegveld.

Vertrek
Nadat u weer geland bent op Düsseldorf Airport, belt u met IPS Parken. U krijgt een parkeerkaart met het nummer mee op de heenreis. De shuttlebus rijdt vervolgens naar de luchthaven, terwijl u uw bagage ophaalt. De witte shuttlebus wacht op u bij Vertrekhal B om u naar het parkeerterrein te brengen.

Mocht u onverwacht de reis moeten verlengen of verkorten, dan kunt u dit doorgeven aan IPS Parken. Zo kunnen zij daar rekening mee houden. Wanneer u één of meer dagen langer parkeert, komen er mogelijk parkeerkosten bij. Deze kunt u ter plaatse aan het einde van uw reis bijbetalen.

Valet parkeren

Aankomst
U rijdt op de dag van vertrek naar Düsseldorf Airport. U kunt gebruik maken van onze routeplanner om de weg hiernaartoe te vinden. 30 minuten voordat u op de luchthaven aankomt, belt u met IPS Parken. Zo kunnen zij op tijd een medewerker naar het vliegveld sturen om uw auto op te halen.

De medewerker van IPS Parken wacht u op bij Vertrekhal A. De medewerker heeft uw gegevens bij de hand, zodat de chauffeur uw auto herkent en erop af loopt. U kunt de medewerker herkennen aan de bedrijfskleren van IPS Parken.

Na een korte inspectie van uw auto, draagt u de autosleutels af aan de medewerker. De ondernemer geeft u een parkeerbewijs mee met zijn ID-nummer. De chauffeur rijdt uw auto vervolgens naar het parkeerterrein. Voor de rit van en naar het parkeerterrein zal er niet meer dan 18 kilometer gereden worden in uw auto.

Vertrek
Op de terugreis belt u weer met IPS Parken, nadat u uw koffers opgehaald heeft van de bagageband. Zij sturen dan een medewerker met uw auto naar het vliegveld. De medewerker brengt uw auto naar Vertrekhal A (Abflug-Terminal A). Voor de vertrekhal krijgt u uw autosleutels weer overhandigd en kunt u uw reis vervolgen.

Wanneer u uw vliegreis onverwacht moet verkorten of verlengen, kunt u dit doorgeven aan IPS Parken. Zo zijn ze voorbereid op uw terugkomst. Indien u enkele dagen langer parkeert dan verwacht, kunnen er extra parkeerkosten ontstaan. Deze kunt u aan het einde van uw reis ter plaatse bijbetalen.

Adres

Prinzenallee 18, 40549, Düsseldorf

Help