IPS Parken is een allround parkeeraanbieder in Düsseldorf. Zij bieden zowel een shuttle- als een valetdienst aan. U houdt de autosleutels tijdens de reis bij u, wanneer u kiest voor de shuttledienst. De gratis shuttlebus brengt u in 10 minuten naar het vliegveld. U kunt de auto op hun parkeerterrein zetten of overdekt parkeren. Het personeel staat dag en nacht voor u klaar.

Meer informatie

Adres

Prinzenallee 18, 40549, Düsseldorf
Düsseldorf Airport Parking

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid IPS Parken

IPS Parken beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen IPS Parken

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

7,4
Op basis van 70 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 16 augustus 2019.


Bij het vertrekken heb ik 10 minuutjes moeten wachten op de shuttle dus geen probleem en in het afkomen stond de shuttle lij persoonlijk op te wachten aan de luchthaven en in was veel later dan gepland daar dus prima service!! Mss 1 nadeel, iedereen sprak Duits en geen engels

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 08 augustus 2019.


Goede controle van de wagens tijdens verblijf.
Er stond nog een raam open van onze wagen ,wij hebben dit zelf niet gezien .Bij aankomst van onze reis was de raam dichtgeplakt door de mensen van IPS parking .
Heel hartelijk bedankt daarvoor .

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 06 augustus 2019.


Drop off went well
pick up took 45minutes for me

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 26 juli 2019.


Ligging mooi uit de drukte

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 26 juli 2019.


Alles is heel goed en vlot verlopen

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 26 juli 2019.


Aangekomen op de parking waar ik gelijk ontvangen werd op een kantoortje. Daarna gezamenlijk de auto gaan wegzetten op een plaats waar je hem na de vakantie ook weer zou terugvinden. Sleutel mee kunnen nemen.
Supervriendelijke mensen en direct bereikbaar en prima service!

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 23 juli 2019.


Zeer goede service. Er was namelijk een probleem om te parkeren in de originele parkeerplaats wegens verbouwingen. Zeer goed en correct opgelost door Mr. Atila. Ook het parkeren, naar de luchthaven brengen en afhalen op de luchthaven ging supervlot en snel. Vorig jaar ook geparkeerd bij Parkos en dat ging toen ook al even top...

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 19 juli 2019.


Alles in orde! Heel snel en vriendelijke chauffeurs.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 18 juli 2019.


Alles verliep zeer goed. Medewerkers waren tijdig en correct

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 18 juli 2019.


Correcte en snelle behandeling en afhandeling bij vertrek en terugkomst.

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 18 juli 2019.


Correcte service

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 16 juli 2019.


Top , wagen staat onder afdak en pendeldienst naar luchthaven was 10/10

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 16 juli 2019.


Zeer gemakkelijk te bereiken, de mensen waren super vriendelijk. Ze zijn zeer hulpvaardig ivm de koffers inladen.

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 15 juli 2019.


Good

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 12 juli 2019.


We werden begeleidt naar de parking plaats. Daar was ook het busje. De verplaatsing naar de luchthaven was zeer vlot. Vriendelijke medewerkers. Bij terugkomst hebben we wel wat lang moeten wachten. Het eerste busje was vol en we moesten wachten op een ander.

Over IPS Parken

IPS Parken heeft welgeteld 1000 parkeerplekken beschikbaar, buiten en overdekt. De parkeervakken zijn 3 meter breed. Er is de hele week 24 uur per dag personeel aanwezig op het parkeerterrein.

Shuttle parkeren
Een shuttlebus brengt u gratis naar het vliegveld van Düsseldorf. U rijdt eerst naar het parkeerterrein om uw auto te parkeren. Het personeel helpt u graag om uw koffers over te laden naar de bus. Op de terugreis wordt u weer door de shuttlebus opgehaald.

Valet parkeren
Wanneer u voor de valetdienst kiest, haalt een medewerker van IPS Parken uw auto op van het vliegveld. U kunt dus gewoon naar het vliegveld rijden. Na een inspectie parkeert de medewerker uw auto op het parkeerterrein, terwijl u kunt inchecken. Op de terugreis wordt de auto weer naar het vliegveld gebracht.

Houd er rekening mee dat de prijzen uitsluitend zijn voor auto's die niet groter zijn dan 2,20 meter in de breedte en 5,25 meter in de lengte. Bij overschrijding worden er extra kosten in rekening gebracht.

Het parkeerterrein van IPS Parken is omheind en wordt afgesloten met slagbomen. Het terrein wordt in de gaten gehouden door videocamera’s en het personeel. De autosleutels worden bewaard in een kluis wanneer u gebruik maakt van valet parkeren.

Tijdens de afdracht van de auto bij het valet parkeren wordt de buitenkant van uw auto geïnspecteerd op eventueel aanwezige schade. De chauffeurs van IPS Parken zijn verzekerd voor het rijden en parkeren van uw auto volgens hun algemene voorwaarden.

Het parkeerterrein is grotendeels verhard en op de receptie zijn er drankautomaten en WC’s aanwezig. Ook kunt u gratis gebruik maken van een kluis voor uw waardevolle spullen.

Tijdens de parkeerperiode kunt u ook de auto laten wassen. Zo krijgt u een frisgewassen auto terug na uw reis.

Voor de rit met de shuttlebus kunt u een kinderzitje aanvragen.

Shuttle parkeren

Aankomst
IPS Parken bevindt zich op Prinzenallee 18 te Düsseldorf. Dit ligt dichtbij de weg B7, zoals het eindstuk van de A52 wordt genoemd. In uw navigatiesysteem dient u het adres Prinzenallee 7 in te voeren, want nr. 18 wordt niet herkend. Het parkeerterrein ligt dan aan de overkant, onder de zwart-wit-gele brug door en tussen paal “21” en “23”. Om dit alles makkelijker te maken, kunt u gebruik maken van onze routeplanner. Düsseldorf Airport ligt 8 kilometer van IPS Parken af.

Bel 20 minuten voordat u aankomt, met IPS Parken om uw aankomst aan te kondigen. Dan zijn ze volledig voorbereid om u vlot te ontvangen. U rijdt het terrein op en meldt u bij de receptie. Dit is het witte gebouw links vooraan het parkeerterrein. Vervolgens parkeert u zelf uw auto op een aangewezen parkeerplek.

De witte shuttlebus zal voor u klaar staan op het parkeerterrein. De shuttlebus is gemakkelijk te herkennen aan de logo’s van IPS Parken/PrimusParken. De shuttlebus brengt u vervolgens in ongeveer 8 minuten naar het vliegveld.

Vertrek
Nadat u weer geland bent op Düsseldorf Airport, belt u met IPS Parken. U krijgt een parkeerkaart met het nummer mee op de heenreis. De shuttlebus rijdt vervolgens naar de luchthaven, terwijl u uw bagage ophaalt. De witte shuttlebus wacht op u bij Vertrekhal B om u naar het parkeerterrein te brengen.

Mocht u onverwacht de reis moeten verlengen of verkorten, dan kunt u dit doorgeven aan IPS Parken. Zo kunnen zij daar rekening mee houden. Wanneer u één of meer dagen langer parkeert, komen er mogelijk parkeerkosten bij. Deze kunt u ter plaatse aan het einde van uw reis bijbetalen.

Valet parkeren

Aankomst
U rijdt op de dag van vertrek naar Düsseldorf Airport. U kunt gebruik maken van onze routeplanner om de weg hiernaartoe te vinden. 30 minuten voordat u op de luchthaven aankomt, belt u met IPS Parken. Zo kunnen zij op tijd een medewerker naar het vliegveld sturen om uw auto op te halen.

De medewerker van IPS Parken wacht u op bij Vertrekhal A. De medewerker heeft uw gegevens bij de hand, zodat de chauffeur uw auto herkent en erop af loopt. U kunt de medewerker herkennen aan de bedrijfskleren van IPS Parken.

Na een korte inspectie van uw auto, draagt u de autosleutels af aan de medewerker. De ondernemer geeft u een parkeerbewijs mee met zijn ID-nummer. De chauffeur rijdt uw auto vervolgens naar het parkeerterrein. Voor de rit van en naar het parkeerterrein zal er niet meer dan 18 kilometer gereden worden in uw auto.

Vertrek
Op de terugreis belt u weer met IPS Parken, nadat u uw koffers opgehaald heeft van de bagageband. Zij sturen dan een medewerker met uw auto naar het vliegveld. De medewerker brengt uw auto naar Vertrekhal A (Abflug-Terminal A). Voor de vertrekhal krijgt u uw autosleutels weer overhandigd en kunt u uw reis vervolgen.

Wanneer u uw vliegreis onverwacht moet verkorten of verlengen, kunt u dit doorgeven aan IPS Parken. Zo zijn ze voorbereid op uw terugkomst. Indien u enkele dagen langer parkeert dan verwacht, kunnen er extra parkeerkosten ontstaan. Deze kunt u aan het einde van uw reis ter plaatse bijbetalen.

Adres

Prinzenallee 18, 40549, Düsseldorf

Help