Park4Holiday Düsseldorf

Düsseldorf Airport
full star
9,8 232 beoordelingen

Bij Park4Holiday Düsseldorf bieden wij u een gemakkelijke en veilige manier om uw voertuig te parkeren. U heeft de mogelijkheid om met uw eigen auto direct naar de luchthaven te rijden, waar een ervaren chauffeur u opwacht. Bij ons kunt u uw voertuig zowel binnen als buiten parkeren.

Lees minder
 • Algemene informatie

  chevron

  Park4Holiday Düsseldorf beschikt over 400 parkeerplaatsen, zowel overdekt als in open ruimte. De maximale instaphoogte is 2.20m. Het parkgedeelte is 24 uur per dag voor u geopend.


  Valetservice

  Met valet parking rijdt u niet direct naar het parkeerterrein, maar direct naar de luchthaven. Een medewerker van Park4Holiday Düsseldorf wacht u op in de vertrekhal. Na een korte voertuigcontrole op eventuele schade kunt u al inchecken voor uw vlucht terwijl de chauffeur uw voertuig veilig op het parkeerterrein parkeert. Bij terugkomst wordt uw voertuig teruggebracht naar de luchthaven.

 • veiligheid

  chevron

  Park4Holiday Düsseldorf stelt u twee parkeerterreinen ter beschikking. Het buitenterrein is omheind en verhard, de parkeergarage wordt bewaakt met camera's en beveiligd met slagbomen. De veiligheid van uw autosleutels wordt gewaarborgd door ze op te bergen in een kluis.

  Bij de overdracht van uw voertuig wordt er zorgvuldig gecontroleerd op eventuele schade. Er worden foto's gemaakt en de kilometerstand wordt genoteerd. U vult samen met de chauffeur een formulier in om mogelijke misverstanden te voorkomen. Uw voertuig is verzekerd volgens de algemene voorwaarden van de parkeeraanbieder.

 • faciliteiten

  chevron

  Bij Park4Holiday Dusseldorf krijg je hulp bij een lege accu in je auto. Onze chauffeur staat voor u klaar om u te helpen met het uitladen van uw bagage.

 • bereikbaarheid

  chevron

  Ga op de dag van uw reis naar de luchthaven van Düsseldorf. Bel Park4Holiday Düsseldorf 30 minuten voor aankomst op de luchthaven om uw aankomsttijd te bevestigen. Het telefoonnummer is +49(0)15906345122.

  De voertuigoverdracht vindt plaats in Vertrekhal B-C, deur nummer 10. Daar wacht een medewerker u op. De agent herkent uw auto op basis van het nummerbord en het automodel dat u op het moment van reserveren heeft opgegeven. Samen met u controleert u uw reserveringsbevestiging en het voertuig op eventuele schade. U kunt dan uw vlucht inchecken.

  Neem op de terugreis en aankomst op de luchthaven direct na het ophalen van uw bagage contact op met Park4Holiday Düsseldorf. Als uw vlucht vertraging heeft, laat het ons dan telefonisch weten. De chauffeur brengt uw auto naar Vertrekhal B-C vanwaar u uw reis kunt vervolgen.

 • Locatie

  chevron

Over Park4Holiday Düsseldorf

 • Lage prijzen
 • In de buurt van Düsseldorf
 • Bewaakte zone
 • Overdekt parkeren mogelijk
Beoordelingen en recensies
Anonym
full star
10
Geparkeerd van 21/09/2023 tot 27/09/2023
unkomplizierte Übernahme und Rückgabe unseres ...Lees meer
Valet buiten
30 september 2023
Anonym
full star
10
Geparkeerd van 20/09/2023 tot 24/09/2023
Super
Valet buiten
25 september 2023
Anonym
full star
8
Geparkeerd van 12/09/2023 tot 22/09/2023
Alles zur Zufriedenheit und durchweg okay.
Valet buiten
23 september 2023
Beschikbaarheid Park4Holiday Düsseldorf
8 oktober 2023 naar 15 oktober 2023 Wijzig data

Park4Holiday Düsseldorf beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.

De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.