Park Expert

Park Expert weet hoe belangrijk het voor u is om uw auto goed te kunnen parkeren voor u op reis vertrekt. Met hun shuttle- of valet-dienst bent u ervan verzekerd dat uw auto veilig geparkeerd staat. U kan zowel overdekt als in openlucht parkeren. De parking ligt op slechts 4 minuten rijden van Düsseldorf Airport en de shuttlebussen rijden elke 3 minuten. Park Expert en haar medewerkers passen dag en nacht op uw auto.

Meer informatie

Adres

Theodorstraße 290, 40472, Düsseldorf
Düsseldorf Airport Parking

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Park Expert

Park Expert beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
100%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Park Expert

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

8,8
Op basis van 98 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 16 januari 2019.


Zeer correcte en professionele manier van werken, alles verliep zeer vlotjes, zonder problemen. Zeker een aanrader.

10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 27 december 2018.


Vlotte service.
Online eenvoudig geboekt.
Terug plaatse vlotte afhandeling en vlot naar de luchthaven.
Snelle ophaling aan de luchthaven.
Vriendelijke medewerkers. Goede Engelstalige communicatie.

8

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 27 december 2018.


Ik werd bij aankomst onmiddelijk naar het vliegveld gevoerd, chauffeur was wel niet zo vriendelijk toen hij even op ons moest wachten

8

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 03 december 2018.


Goed georganiseerd. korte trip naar de luchthaven.
Tip: bellen na terugkomst als je je koffers hebt.

8

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 02 december 2018.


Prijs kwaliteit prima.en het is niet lopen naar de luchthaven.servis was ook ok.zoals afgesproken,dus voor mij was het in orde

8

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 28 november 2018.


Super goed, en ni lang wachten

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 25 november 2018.


Super ! Very friendly and correct.

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 21 november 2018.


Super snel,en zeer vriendelijk..geweldig

8

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 11 september 2018.


Super!!!!!!!

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 10 september 2018.


Alles volgens afspraak verlopen.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 09 september 2018.


Top service!

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 07 september 2018.


Schnell, sicher und freundlich.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 02 september 2018.


Goede service. Handtasje vergeten in het busje en dat zijn ze speciaal kolen brengen!

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 27 augustus 2018.


Perfect werk!
10/10

Over Park Expert

Park Expert is al jarenlang een expert op vlak van parkeren. Op hun parking zijn er 24/7 medewerkers aanwezig om u te helpen. Zij hebben 800 parkeerplaatsen, overdekt en buiten. Er gelden enkele richtlijnen voor de voertuigen die bij Park Expert kunnen geparkeerd worden: de auto mag maximaal 5,5 meter lang zijn en maximaal 2.5 meter breed. ParkExpert beschikt over 4 terreinen. De auto's worden vanaf de Theodorstraße over verschillende terreinen verdeelt.
Het ervaren personeel verzorgt een uitstekende valet- en shuttle-service.

Shuttle-parkeren
U rijdt naar het parkeerterrein van Park Expert om uw auto te parkeren. Het personeel neemt de auto van u over en parkeert deze voor u. Park Expert bewaart uw autosleutels om de parkeerruimte efficiënt te kunnen gebruiken. Een shuttle-bus brengt u van en naar Düsseldorf Airport.

Valet-parkeren
Valet-parkeren is een gemakkelijke parkeeroptie: u rijdt rechtstreeks naar het vliegveld waar een medewerker van Park Expert uw auto van uw overneemt en naar het parkeerterrein van Park Expert brengt. Op het vliegveld controleert u samen met de chauffeur de auto op eventuele schade. Daarna kan u inchecken terwijl de auto voor u geparkeerd wordt. Op de terugreis brengt een medewerker van Park Expert uw auto terug naar het vliegveld.

Het parkeerterrein wordt 24 uur per dag en op verschillende manieren bewaakt. Het terrein zelf is omheind, er is videobewaking en de medewerkers van Park Expert zijn zelf ook 24u per dag aanwezig. De garage is verlicht en wordt ‘s nachts afgesloten door een rolluik. Uw autosleutels worden bewaakt in een kluis.

Voor het overhandigen van de sleutels wordt de auto door u en een medewerker gecontroleerd op schades. De auto is gedurende de hele periode dat hij bij Park Expert staat verzekerd volgens de algemene voorwaarden van Park Expert.

Het buitenterrein van Park Expert is verhard. Voor ouders die met jonge kinderen reizen, kan een kinderzitje gereserveerd worden voor in de shuttle-bus. Mocht u op de shuttlebus moeten wachten, is er een lounge waar rustig kan zitten.

Shuttle-parkeren

Aankomst
Park Expert ligt in het noordoosten van Düsseldorf aan de Theodorstraße 290. Park Expert deelt het parkeerterrein met de bedrijven Cleverparks en Park am Ring. U kunt de parking daarom ook herkennen aan de spandoeken van deze drie bedrijven die aan het hek hangen. Om Park Expert nog gemakkelijker te vinden, kan u onze routeplanner gebruiken.

Bij aankomst rijdt u het terrein op en meldt u zich aan de receptie. Deze bevindt zich ter hoogte van de ingang aan de linkerhand. Er is altijd personeel aanwezig op de parking.

De shuttle-bus brengt u in slechts 5 minuten naar de luchthaven. Deze shuttle-bus is te herkennen aan de logo’s van de drie bedrijven die hier samenwerken; Park Expert, Park am Ring en Cleverpark. De shuttlebus rijdt in principe voor elke klant apart.

Vertrek
Nadat u geland bent op Düsseldorf Airport, belt u Park Expert om uw aankomst te bevestigen. De shuttle-bus vertrekt dan naar het vliegveld om u op te halen. U haalt ondertussen uw bagage op en begeeft zich naar de vertrekhal B-C (Abflug B-C). Daar stapt u - op dezelfde plaats waar u bent afgezet - de shuttle-bus op richting parkeerterrein.

Indien tijdens de reis blijkt dat u vroeger of later dan gepland terugkomt, dient u Park Expert te verwittigen. Wanneer u later terugkomt dan voorzien, kan Park Expert extra parkeerkosten in rekening brengen. Die kan u contact betalen op de hoofdlocatie.

Valet-parkeren

Aankomst
U rijdt rechtstreeks naar Düsseldorf Airport. 20 minuten voordat aankomst op de luchthaven, neemt u contact op met Park Expert om uw aankomst te bevestigen. Een chauffeur van Park Expert vertrekt vervolgens naar de luchthaven om u te verwelkomen.

De chauffeur wacht u op bij vertrekhal B-C (Abflug B-C) en is te herkennen aan zijn werkkleding met het logo van Park Expert, Cleverparks en Park am Ring. De chauffeur zelf herkent uw auto op basis van het kenteken en het model. Deze gegevens zijn door u opgegeven bij het maken van uw reservering.

Samen met de chauffeur controleert uw auto op eventuele schades. Vervolgens helpt de chauffeur u met het uitladen van uw bagage en kan inchecken voor uw vlucht. De chauffeur brengt uw auto naar het parkeerterrein. Tijdens de parkeerperiode wordt er niet meer dan 12 kilometer in uw auto gereden.

Vertrek
Bij terugkomst haalt u uw bagage op en neemt vervolgens contact op met Park Expert. Een chauffeur brengt uw auto naar de luchthaven en wacht u op bij vertrekhal B-C (Abflug B-C). Na een controle van uw auto kan u naar huis rijden.

Indien tijdens de reis blijkt dat u vroeger of later dan gepland terugkomt, dient u Park Expert te verwittigen. Wanneer u later terugkomt dan voorzien, kan Park Expert extra parkeerkosten in rekening brengen. Die kan u contact betalen op de hoofdlocatie.

Adres

Theodorstraße 290, 40472, Düsseldorf

Help