Park Expert weet hoe belangrijk het voor u is om uw auto goed te kunnen parkeren voor u op reis vertrekt. Met hun shuttle- of valet-dienst bent u ervan verzekerd dat uw auto veilig geparkeerd staat. U kan zowel overdekt als in openlucht parkeren. De parking ligt op slechts 6 minuten rijden van Düsseldorf Airport en de shuttlebussen rijden elke 3 minuten. Park Expert en haar medewerkers passen dag en nacht op uw auto.

Meer informatie

Adres

Theodorstraße 290, 40472, Düsseldorf
Düsseldorf Airport Parking

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Park Expert

Park Expert beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
100%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Park Expert

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

8,7
Op basis van 204 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 01 juli 2022.


Zeer tevreden

10

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 24 juni 2022.


Alles verliep heel vlot.
Zowel bij vertrek als bij aankomst.
Heel tevreden van de service die ze bieden!

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 31 mei 2022.


Everything went fine and as expected, no complaints whatsoever. Would use this parking again.

8

Heeft geparkeerd in februari 2022. Beoordeling geschreven op 09 maart 2022.


Simpel parkeren zonder te veel te tekenen en te regelen. 10minuten rijden tot aan de luchthaven. Beleefdheid kan beter, praten ook amper Engels. Rijden best agressief met de shuttle.

10

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 15 januari 2022.


Heel goed!!!

10

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 11 januari 2022.


Mensen waren heel vriendelijk en snel hulpzaam.
onthaal en shuttle was ook zeer snel.
ik raad het zonder twijfel aan.

Over Park Expert

Park Expert is al jarenlang een expert op vlak van parkeren. Op hun parking zijn er 24/7 medewerkers aanwezig om u te helpen. Zij hebben 800 parkeerplaatsen, overdekt en buiten. Er gelden enkele richtlijnen voor de voertuigen die bij Park Expert kunnen geparkeerd worden: de auto mag maximaal 5,5 meter lang zijn en maximaal 2.5 meter breed. ParkExpert beschikt over 4 terreinen. De auto's worden vanaf de Theodorstraße over verschillende terreinen verdeelt.
Het ervaren personeel verzorgt een uitstekende valet- en shuttle-service.

Shuttle-parkeren
U rijdt naar het parkeerterrein van Park Expert om uw auto te parkeren. Het personeel neemt de auto van u over en parkeert deze voor u. Park Expert bewaart uw autosleutels om de parkeerruimte efficiënt te kunnen gebruiken. Een shuttle-bus brengt u van en naar Düsseldorf Airport.

Valet-parkeren
Valet-parkeren is een gemakkelijke parkeeroptie: u rijdt rechtstreeks naar het vliegveld waar een medewerker van Park Expert uw auto van uw overneemt en naar het parkeerterrein van Park Expert brengt. Op het vliegveld controleert u samen met de chauffeur de auto op eventuele schade. Daarna kan u inchecken terwijl de auto voor u geparkeerd wordt. Op de terugreis brengt een medewerker van Park Expert uw auto terug naar het vliegveld.

Het parkeerterrein wordt 24 uur per dag en op verschillende manieren bewaakt. Het terrein zelf is omheind, er is videobewaking en de medewerkers van Park Expert zijn zelf ook 24u per dag aanwezig. De garage is verlicht en wordt ‘s nachts afgesloten door een rolluik. Uw autosleutels worden bewaakt in een kluis.

Voor het overhandigen van de sleutels wordt de auto door u en een medewerker gecontroleerd op schades. De auto is gedurende de hele periode dat hij bij Park Expert staat verzekerd volgens de algemene voorwaarden van Park Expert.

Het buitenterrein van Park Expert is verhard. Voor ouders die met jonge kinderen reizen, kan een kinderzitje gereserveerd worden voor in de shuttle-bus. Mocht u op de shuttlebus moeten wachten, is er een lounge waar rustig kan zitten.

Shuttle-parkeren

Aankomst
Park Expert ligt in het noordoosten van Düsseldorf aan de Theodorstraße 290. Park Expert deelt het parkeerterrein met de bedrijven Cleverparks en Park am Ring. U kunt de parking daarom ook herkennen aan de spandoeken van deze drie bedrijven die aan het hek hangen. Om Park Expert nog gemakkelijker te vinden, kan u onze routeplanner gebruiken.

Bij aankomst rijdt u het terrein op en meldt u zich aan de receptie. Deze bevindt zich ter hoogte van de ingang aan de linkerhand. Er is altijd personeel aanwezig op de parking.

De shuttle-bus brengt u in slechts 5 minuten naar de luchthaven. Deze shuttle-bus is te herkennen aan de logo’s van de drie bedrijven die hier samenwerken; Park Expert, Park am Ring en Cleverpark. De shuttlebus rijdt in principe voor elke klant apart.

Vertrek
Nadat u geland bent op Düsseldorf Airport, belt u Park Expert om uw aankomst te bevestigen. De shuttle-bus vertrekt dan naar het vliegveld om u op te halen. U haalt ondertussen uw bagage op en begeeft zich naar de vertrekhal B-C (Abflug B-C). Daar stapt u - op dezelfde plaats waar u bent afgezet - de shuttle-bus op richting parkeerterrein.

Indien tijdens de reis blijkt dat u vroeger of later dan gepland terugkomt, dient u Park Expert te verwittigen. Wanneer u later terugkomt dan voorzien, kan Park Expert extra parkeerkosten in rekening brengen. Die kan u contact betalen op de hoofdlocatie.

Valet-parkeren

Aankomst
U rijdt rechtstreeks naar Düsseldorf Airport. 20 minuten voordat aankomst op de luchthaven, neemt u contact op met Park Expert om uw aankomst te bevestigen. Een chauffeur van Park Expert vertrekt vervolgens naar de luchthaven om u te verwelkomen.

De chauffeur wacht u op bij vertrekhal B-C (Abflug B-C) en is te herkennen aan zijn werkkleding met het logo van Park Expert, Cleverparks en Park am Ring. De chauffeur zelf herkent uw auto op basis van het kenteken en het model. Deze gegevens zijn door u opgegeven bij het maken van uw reservering.

Samen met de chauffeur controleert uw auto op eventuele schades. Vervolgens helpt de chauffeur u met het uitladen van uw bagage en kan inchecken voor uw vlucht. De chauffeur brengt uw auto naar het parkeerterrein. Tijdens de parkeerperiode wordt er niet meer dan 12 kilometer in uw auto gereden.

Vertrek
Bij terugkomst haalt u uw bagage op en neemt vervolgens contact op met Park Expert. Een chauffeur brengt uw auto naar de luchthaven en wacht u op bij vertrekhal B-C (Abflug B-C). Na een controle van uw auto kan u naar huis rijden.

Indien tijdens de reis blijkt dat u vroeger of later dan gepland terugkomt, dient u Park Expert te verwittigen. Wanneer u later terugkomt dan voorzien, kan Park Expert extra parkeerkosten in rekening brengen. Die kan u contact betalen op de hoofdlocatie.

Adres

Theodorstraße 290, 40472, Düsseldorf