Park Expert

Park Expert weet hoe belangrijk het voor u is om uw auto goed te kunnen parkeren voor u op reis vertrekt. Met hun shuttle- of valet-dienst bent u ervan verzekerd dat uw auto veilig geparkeerd staat. U kan zowel overdekt als in openlucht parkeren. De parking ligt op slechts 4 minuten rijden van Düsseldorf Airport en de shuttlebussen rijden elke 3 minuten. Park Expert en haar medewerkers passen dag en nacht op uw auto.

Meer informatie

Adres

Theodorstraße 290, 40472, Düsseldorf
Düsseldorf Airport Parking

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Park Expert

Park Expert beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
100%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Park Expert

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

8,8
Op basis van 121 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 14 juli 2019.


Goed.
Zij hadden in hun bestand een andere aankomstdatum staan, waardoor onze auto nog niet gereed stond. Heeft toch wel 20 minuten wachttijd gekost.

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 10 juli 2019.


Goede ontvangst, vlotte overname van de wagen en vlot transport naar de luchthaven.
en uitstekende prijs

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 08 juli 2019.


Zeer correct

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 14 juni 2019.


Heel goede service. Auto stond klaar bij aankomst. Super goed geregeld allemaal.

8

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 07 juni 2019.


Correcte afhandeling.
Enkel aan de telefoon was hij onverstaanbaar.
Dacht eerst dat het aan mij lag, echter de mensen in het busje hadden dezelfde mening

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 04 juni 2019.


Zeer goede bewaking en alles wordt er zeer vlotjes en correct afgehandeld. De shuttlebus staat ook altijd paraat om je naar de luchthaven te brengen en als je terug aankomt gewoon een seintje geven en binnen 5 minuten heb je de shuttlebus terug . Prima parking

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 31 mei 2019.


Top service,vriendelijke personeel

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 28 mei 2019.


Super service! Dichtbij airport.

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 21 mei 2019.


Het was mijn eerste kennismaking met Valet-parkeren en kan alleen maar laten weten dat het een aanrader is!

10

Heeft geparkeerd in maart 2019. Beoordeling geschreven op 13 april 2019.


Heel tevreden!!
Snelle en goede service

10

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 24 februari 2019.


Alles was Ok.

10

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 22 februari 2019.


Top plaats!!!

10

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 07 februari 2019.


Supervriendelijk snel service naar en terug luchthaven

10

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 06 februari 2019.


Zeer goede prijs.Heel dichtbij de luchthaven.Direct geholpen en vervoert naar de luchthaven.Bij terugkomst gebeld en meteen komen ophalen.

8

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 05 februari 2019.


Perfecte timing. Alles zeer goed geregeld.

Over Park Expert

Park Expert is al jarenlang een expert op vlak van parkeren. Op hun parking zijn er 24/7 medewerkers aanwezig om u te helpen. Zij hebben 800 parkeerplaatsen, overdekt en buiten. Er gelden enkele richtlijnen voor de voertuigen die bij Park Expert kunnen geparkeerd worden: de auto mag maximaal 5,5 meter lang zijn en maximaal 2.5 meter breed. ParkExpert beschikt over 4 terreinen. De auto's worden vanaf de Theodorstraße over verschillende terreinen verdeelt.
Het ervaren personeel verzorgt een uitstekende valet- en shuttle-service.

Shuttle-parkeren
U rijdt naar het parkeerterrein van Park Expert om uw auto te parkeren. Het personeel neemt de auto van u over en parkeert deze voor u. Park Expert bewaart uw autosleutels om de parkeerruimte efficiënt te kunnen gebruiken. Een shuttle-bus brengt u van en naar Düsseldorf Airport.

Valet-parkeren
Valet-parkeren is een gemakkelijke parkeeroptie: u rijdt rechtstreeks naar het vliegveld waar een medewerker van Park Expert uw auto van uw overneemt en naar het parkeerterrein van Park Expert brengt. Op het vliegveld controleert u samen met de chauffeur de auto op eventuele schade. Daarna kan u inchecken terwijl de auto voor u geparkeerd wordt. Op de terugreis brengt een medewerker van Park Expert uw auto terug naar het vliegveld.

Het parkeerterrein wordt 24 uur per dag en op verschillende manieren bewaakt. Het terrein zelf is omheind, er is videobewaking en de medewerkers van Park Expert zijn zelf ook 24u per dag aanwezig. De garage is verlicht en wordt ‘s nachts afgesloten door een rolluik. Uw autosleutels worden bewaakt in een kluis.

Voor het overhandigen van de sleutels wordt de auto door u en een medewerker gecontroleerd op schades. De auto is gedurende de hele periode dat hij bij Park Expert staat verzekerd volgens de algemene voorwaarden van Park Expert.

Het buitenterrein van Park Expert is verhard. Voor ouders die met jonge kinderen reizen, kan een kinderzitje gereserveerd worden voor in de shuttle-bus. Mocht u op de shuttlebus moeten wachten, is er een lounge waar rustig kan zitten.

Shuttle-parkeren

Aankomst
Park Expert ligt in het noordoosten van Düsseldorf aan de Theodorstraße 290. Park Expert deelt het parkeerterrein met de bedrijven Cleverparks en Park am Ring. U kunt de parking daarom ook herkennen aan de spandoeken van deze drie bedrijven die aan het hek hangen. Om Park Expert nog gemakkelijker te vinden, kan u onze routeplanner gebruiken.

Bij aankomst rijdt u het terrein op en meldt u zich aan de receptie. Deze bevindt zich ter hoogte van de ingang aan de linkerhand. Er is altijd personeel aanwezig op de parking.

De shuttle-bus brengt u in slechts 5 minuten naar de luchthaven. Deze shuttle-bus is te herkennen aan de logo’s van de drie bedrijven die hier samenwerken; Park Expert, Park am Ring en Cleverpark. De shuttlebus rijdt in principe voor elke klant apart.

Vertrek
Nadat u geland bent op Düsseldorf Airport, belt u Park Expert om uw aankomst te bevestigen. De shuttle-bus vertrekt dan naar het vliegveld om u op te halen. U haalt ondertussen uw bagage op en begeeft zich naar de vertrekhal B-C (Abflug B-C). Daar stapt u - op dezelfde plaats waar u bent afgezet - de shuttle-bus op richting parkeerterrein.

Indien tijdens de reis blijkt dat u vroeger of later dan gepland terugkomt, dient u Park Expert te verwittigen. Wanneer u later terugkomt dan voorzien, kan Park Expert extra parkeerkosten in rekening brengen. Die kan u contact betalen op de hoofdlocatie.

Valet-parkeren

Aankomst
U rijdt rechtstreeks naar Düsseldorf Airport. 20 minuten voordat aankomst op de luchthaven, neemt u contact op met Park Expert om uw aankomst te bevestigen. Een chauffeur van Park Expert vertrekt vervolgens naar de luchthaven om u te verwelkomen.

De chauffeur wacht u op bij vertrekhal B-C (Abflug B-C) en is te herkennen aan zijn werkkleding met het logo van Park Expert, Cleverparks en Park am Ring. De chauffeur zelf herkent uw auto op basis van het kenteken en het model. Deze gegevens zijn door u opgegeven bij het maken van uw reservering.

Samen met de chauffeur controleert uw auto op eventuele schades. Vervolgens helpt de chauffeur u met het uitladen van uw bagage en kan inchecken voor uw vlucht. De chauffeur brengt uw auto naar het parkeerterrein. Tijdens de parkeerperiode wordt er niet meer dan 12 kilometer in uw auto gereden.

Vertrek
Bij terugkomst haalt u uw bagage op en neemt vervolgens contact op met Park Expert. Een chauffeur brengt uw auto naar de luchthaven en wacht u op bij vertrekhal B-C (Abflug B-C). Na een controle van uw auto kan u naar huis rijden.

Indien tijdens de reis blijkt dat u vroeger of later dan gepland terugkomt, dient u Park Expert te verwittigen. Wanneer u later terugkomt dan voorzien, kan Park Expert extra parkeerkosten in rekening brengen. Die kan u contact betalen op de hoofdlocatie.

Adres

Theodorstraße 290, 40472, Düsseldorf

Help