Bij Flypa kan u uw auto gemakkelijk en zorgeloos parkeren en dit in de onmiddellijke omgeving van Düsseldorf Airport. Flypa beschikt over verschillende goed bewaakte parkeerterreinen. U kan kiezen uit een overdekte of openlucht parking en uit shuttle- of valet-parkeren. De Flypa-parking is gemakkelijk te vinden en ligt op slechts 2 minuten rijden van het vliegveld.

Meer informatie

Adres

Münsterstraße 384, 40470, Düsseldorf
Düsseldorf Airport Parking

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Flypa

Flypa beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
100%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
100%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Over Flypa

Bij Flypa biedt verschillende diensten aan. U kan kiezen voor shuttle- of valet-parkeren en bepaalt zelf of u uw auto overdekt parkeert of in openlucht. De maximale doorrijhoogte van de parkeergarage is 2,10 meter. Flypa is dag en nacht open.

Shuttle-parkeren
Als u kiest voor shuttle-parkeren rijdt u naar Flypa en meldt u daar bij de balie. Vanuit deze hoofdlocatie wordt uw auto door een medewerker geparkeerd op een van hun parkeerterreinen. De shuttle-bus brengt u vervolgens in 2 minuten naar het vliegveld. Op de terugreis haalt de shuttle-bus u op aan de luchthaven en brengt u terug naar het parkeerterrein.

Valet parkeren
Wanneer u voor valet-parkeren gekozen heeft, rijdt u rechtstreeks naar Düsseldorf Airport. Hier wordt u opgewacht door een medewerker van Flypa. Na een gezamenlijke controle van uw auto kan u inchecken terwijl de chauffeur uw auto naar de parking rijdt. Wanneer u terugkomt brengt een chauffeur uw auto terug naar het vliegveld.

Het parkeerterrein van Flypa is een veilige locatie om uw auto te parkeren. Het buitenterrein is verhard en heeft een stalen hek en slagbomen. Op de hoofdlocatie is ook altijd personeel aanwezig. Alle parkeerterreinen worden bovendien bewaakt met videocamera’s. Uw autosleutels worden veilig opgeborgen in een kluis.

Samen met een medewerker controleert u bij aankomst uw auto op eventuele schades. Tijdens uw vakantie is de auto is verzekerd volgens de algemene voorwaarden van de parkeeraanbieder.

Naast het shuttle- en valet-parkeren biedt Flypa ook enkele waspakketten voor uw auto. Tijdens uw vakantie wordt uw auto professioneel gewassen en proper gemaakt.

Op de hoofdlocatie vindt u toiletten, een wachtruimte en een koffie- en snackautomaat. De diensten van Flypa zijn ook gericht op mindervaliden.

Het personeel helpt u met het uit- en inladen van de bagage. Ouders die reizen met kleine kinderen (2 tot 3 jaar) kunnen een kinderzitje reserveren voor in de shuttle-bus. Voor kinderen die ouder zijn, wordt gevraagd een eigen kinderzitje mee te brengen.

Bij het shuttle-parkeren kiest u zelf of u de auto binnen of buiten wil parkeren. Het buitenterrein is verhard.
Bij valet-parkeren parkeert een chauffeur uw auto in de parkeergarage.

Het is bij Flypa mogelijk uw elektrische auto op te laden. De parking vraagt hier €35,- voor. Via het reserveringsformulier kunt u een oplaadpunt reserveren en €10,- vooraf betalen. Het restantbedrag wordt bij de parking betaald.

Shuttle parkeren

Aankomst
U rijdt naar de hoofdlocatie van Flypa aan de Tilde-Klose-Weg 2-4. De parking ligt op 5 minuten van de autostrade en op een kleine 800m van de luchthaven. Gebruik onze routeplanner om de beste en gemakkelijkste route te vinden naar Flypa.

U kunt dag en nacht bij Flypa terecht. Tijdens het reserveringsproces geeft u aan wanneer u bij Flypa verwacht aan te komen. Als u onderweg merkt dat u meer dan een halfuur van deze tijd afwijkt, neem dan contact op met Flypa.

Eenmaal aangekomen aan de parking rijdt u het terrein op. De ingang van de balie vindt u in het midden van het gebouw. U meldt zich bij de balie en controleert vervolgens met een van de medewerkers de auto op eventuele schade. De Flypa-medewerker parkeert uw auto daarna op de door u gekozen parking.

U stapt ondertussen op de shuttle-bus die u in 2 minuten naar de luchthaven brengt. De bus biedt plaats aan 8 personen en is duidelijk herkenbaar aan de blauwe kleur en het Flypa-logo op de zijkant. De shuttle-bus rijdt in principe voor elke klant apart.

Vertrek
Wanneer u na de reis terug landt op Düsseldorf Airport haalt u uw bagage op en neemt u contact op met Flypa. Zij zorgen ervoor dat de shuttle-bus aan vertrekhal B-C klaar staat om u terug naar uw auto te brengen. Op weg naar vertrekhal B-C kiest u in het buitengaan best voor deur 10.

De shuttle-bus brengt u terug naar de hoofdlocatie. Hier staat uw auto klaar om door u opgepikt te worden.

Mocht u om welke reden dan ook een of meerdere dagen later met het vliegtuig terugkomen, dan kunt u bij uw verlate aankomst direct bijbetalen aan de parkeeraanbieder.

Valet parkeren

Aankomst
Bij valet parkeren rijdt u met uw auto naar het vliegveld. Als u 10 minuten voor aankomst Flypa belt, dan zal een chauffeur u opwachten bij vertrekhal B-C. Als uw aankomsttijd aanmerkelijk verschilt van de tijd aangegeven in uw reservering, kunt u dit van tevoren doorgeven.

U kunt de medewerker herkennen aan de bedrijfskleding Flypa, een zwart shirt met het logo van Flypa. De chauffeur zal uw auto ook herkennen aan het kenteken en het model. Deze gegevens geeft u door tijdens het maken van uw reservering.

U inspecteert samen met de chauffeur uw auto, voordat deze uw auto naar de parkeergarage rijdt. Dit zal niet langer duren dan 15 minuten. Er zal maximaal 20 km met uw auto gereden worden.

Vertrek
Bij terugkomst zal uw auto weer naar het vliegveld gebracht worden. Als u de parkeeraanbieder belt wanneer u alle koffers weer in uw bezit heeft, dan heeft Flypa de tijd om uw auto naar het vliegveld te rijden. U vindt uw auto dan meteen als u de vertrekhal B-C verlaat door deur 10.

Mocht u vroeger of later terugkomen dan gepland, dan dient u dit tijdig door te geven aan Flypa. Wanneer u later terugkomt dan voorzien, kan Flypa extra parkeerkosten in rekening brengen. Die kan u contact betalen op de hoofdlocatie. Als uw vlucht enkele uren vertraging oploopt, dan maakt dit meestal niet uit.

Adres

Münsterstraße 384, 40470, Düsseldorf

Help