Praktische info

Parkeeraanbieders4
Best beoordeeldStar Parking Zaventem
GoedkoopsteStar Parking Zaventem
Dichtstbij de luchthavenEctor Zaventem


Valet parking Zaventem

Parkeren Zaventem was nog nooit zo eenvoudig.


Bij Parkos bieden wij u het gemak van eenvoudig zoeken naar een betrouwbare parkeerplaats. Met een paar simpele gegevens, zoals vertrek- en aankomstdatum, kunt u op verschillende vliegvelden in Europa de ideale parkeerplaats vinden. Niet alleen krijgt u de beste en meest voordelige opties, maar u kunt ook kiezen voor extra services, zoals een shuttle dienst of park-sleep-fly.


Overzicht valet parking Zaventem

Aantal: 2 Parkeerplaatsen
Best beoordeeld: Ector Zaventem
Goedkoopste: Blue Valet
Dichtstbij: Blue Valet

Hoe werkt Valet Parking Zaventem


Valet parking mobile step 1

Maak een reservering

In de datepicker bovenaan deze pagina geeft u de datum van vertrek en aankomst aan. Vervolgens kiest u voor de optie 'Valet' als parkeerservice. Als u daarna de parkeerplaats van uw keuze bevestigt, krijgt u hiervan een bevestiging per email. Hierin staat informatie over uw reservering en de eventuele geboekte services. In de email staat ook alles wat u moet weten over het overdragen van uw sleutels aan de parkeermedewerker.

Valet parking mobile step 2

Rijd naar de luchthaven

U rijdt op de dag van vertrek naar het vliegveld. Een half uur voordat u aankomt neemt u contact op met de medewerker van de parkeerdienst. Op deze manier weet de medewerker dat u onderweg bent. U zult elkaar dan op het afgesproken tijdstip en op de afgesproken plaats ontmoeten voor de sleuteloverdracht. Deze informatie heeft u per mail ontvangen bij uw reservering.

Valet parking mobile step 3

Ontmoet de valet medewerker

Over het algemeen kunt u gewoon met uw auto naar de vertrekhal rijden, waar de parkeermedewerker al op u staat te wachten. U kijkt samen of er eventueel schade aan uw auto is. Dit is om misverstanden bij terugkomst te voorkomen. De parkeermedewerker helpt u bij het uitladen van uw bagage. Als u klaar bent voor vertrek overhandigt u de autosleutels aan de Valet medewerker.

Valet parking mobile step 4

Geniet van uw reis

Uw auto wordt door de parkeermedewerker naar de afgesproken parkeerplaats gereden en u kunt met een gerust hart vertrekken. Tijdens uw verblijf in het buitenland staat uw auto op een veilige plaats geparkeerd. Afhankelijk van uw keuze is dat een parkeerplaats buiten, of een overdekte parkeerplaats. Als u eventuele extra services heeft geboekt, zoals het wassen van uw auto, dan kunt u bij terugkomst rekenen op een schone auto.

Valet parking mobile step 5

Keer terug naar de luchthaven

Op het moment dat u geland bent, neemt u contact op met de parkeerbeheerder om dit door te geven. Vervolgens zal hij ervoor zorgen dat uw auto naar de afgesproken plaats gereden wordt. U ontmoet elkaar dan weer bij uw auto. Dit zal meestal in de buurt van de aankomsthal zijn. De auto staat dus voor u klaar als u naar buiten loopt.

Valet parking mobile step 6

Haal uw auto op

Als u de luchthaven van Zaventem verlaat, staat de medewerker op de afgesproken plaats dus op u te wachten. Ook nu wordt u weer geholpen met uw bagage. De Valet medewerker overhandigt u uw autosleutels. Samen kijkt u of er tijdens uw afwezigheid geen onverwachte schade aan uw auto is ontstaan. Als alles in orde is, kunt u aan de terugreis beginnen, zonder dat u extra tijd hebt verloren.

Tarieven van Valet Parking Zaventem

Parkos is een vergelijkingsplatform voor de verschillende parkeermogelijkheden rond de luchthaven van Zaventem. De verschillende opties kunt u zien in onderstaande tabel. De tarieven zijn afhankelijk van het seizoen. Ook kunnen er aanvullende services geboekt worden, waardoor de prijzen nog aangepast zullen worden. Daarnaast is er bijvoorbeeld verschil in tarieven voor binnen- en buiten parkeren. De tarieven zijn op basis van een parkeerduur van 7 dagen.


We hebben enkele prijzen voor u op een rijtje gezet, de prijzen zijn gebaseerd op 8 dagen.

Aanbieder Parkeren Prijs 8 dagen
Ector Zaventem Buiten € 70,00*
* Prijzen zijn gebaseerd op de data die u reserveert, seizoen en aankomsttijden.

Voer uw reisdata in in de vergelijker bovenaan deze pagina en vergelijk de prijzen en opties van de beschikbare parkeeraanbieders.

.

Voordelen van Valet Parking Zaventem via Parkos

Valet Parking heeft voor- en nadelen. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet, zodat u gemakkelijk kunt afwegen of Valet Parking een optie voor u is.

Het bespaart je tijd

Om tijd te besparen, is het boeken van een Valet parkeerplaats via Parkos een ideale manier. Omdat u zelf niet hoeft te zoeken naar een parkeerplaats. Bovendien hoeft u ook niet in een shuttle bus te zitten tussen andere reizigers. Bij vertrek kunt u direct naar de incheckbalie lopen. Vervolgens bent u bij terugkomst geen extra tijd kwijt om uw auto op te halen.

Zeer eenvoudig te gebruiken

Parkeren was nog nooit zo eenvoudig. Bij aankomst wordt u verwacht door de medewerker van het parkeerterrein. U kunt dus dicht bij het vliegveld uw auto achterlaten in de betrouwbare handen van deze medewerker. Het enige wat u hoeft te doen is de vertrekhal binnenlopen en in te checken. Dit betekent ook dat u uw bagage niet een heel eind met u mee hoeft te dragen.

Je hoeft niet te zoeken naar een parkeerplaats

Bij een vliegveld als Zaventem kan het druk zijn. En parkeerterreinen die het meest dichtbij liggen, zijn als eerste vol. Hierdoor is er veel kans dat u verder van de vertrekhal moet parkeren dan u had gehoopt. Of mogelijk tegen een hoger tarief. Door bij ons te reserveren, hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Met een voorafgaande reservering weet u precies waar u aan toe bent.

Veel gestelde vragen

Wilt u weten hoe betrouwbaar de Valet parkeerplaatsen zijn en wat een week parkeren zal kosten? Lees hier de meest gestelde vragen om antwoord op uw vragen te krijgen.


Hoeveel kost Valet Parking op Zaventem?

De tarieven van het parkeren zijn afhankelijk van het seizoen. Laagseizoen is goedkoper dan het hoogseizoen. Als u bijvoorbeeld voor de eerste week van oktober een parkeerplaats buiten reserveert, dan kost dat € 30 - inclusief luchthavenkosten. Deze prijs kan echter nog aangepast worden, bijvoorbeeld als u kiest voor extra diensten. Over het algemeen heeft u de optie om de reservering 24 uur van tevoren te annuleren.


Welke Valet Parking op Zaventem is betrouwbaar?

Als u via Parkos een Valet Parkeerplaats boekt, kunt u er zeker van zijn dat u te maken heeft met een betrouwbare parkeerservice. De aangeboden parkeerplaatsen op onze site zijn allemaal persoonlijk geïnspecteerd. Ook na het aangaan van een samenwerking wordt de dienstverlening gecontroleerd. Zo worden de beoordelingen van de klanten gebruikt om te zorgen dat de parkeerplaatsen aan de gestelde eisen blijven voldoen.


Waar ontmoet ik de Valet medewerker op Vliegveld Zaventem?

In de bevestigingsmail die u krijgt na het afronden van uw reservering, staan alle belangrijke gegevens over uw parkeerplaats. Daar staat dus ook bij waar u de medewerker van het parkeerterrein zult ontmoeten. U kunt ervan uitgaan dat dit over het algemeen dicht in de buurt van de vertrekhal zal zijn. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat u niet ver met uw bagage hoeft te lopen.


Wat vinden onze klanten van onze service?

Parkos vergelijkt verschillende valet parking aanbieders sinds 2014. Kwaliteit en een goede prijs staan bij ons voorop. Wij controleren zelf de kwaliteit van onze aanbieders. We leggen regelmatig bezoeken af en maken gebruik van mystery We gebruiken mystery guests. Wij verzamelen ook ervaringen en beoordelingen van onze klanten over onze valet en budget valet diensten. Wij hebben een aantal recensies voor u samengesteld:

Amah 24 May 2021
10

 Top heel vriendelijk en professionneel!

Wendy 17 April 2021
10

 Zeer goede klantenbeleving! Service was top! Zeker voor herhaling!!

Peter 6 January 2021
10

  Vriendelijke uitbating, correcte opvolging. Redelijk goed preventief Covid-beleid.

philippe 9 November 2020
10

 Simpel, snel, voordelig en correct. Volgende keer zeker opnieuw !

Lees meer beoordelingen

ParkeeraanbiederParkerenPrijs voor 8 dagen
Star Parking ZaventemValet€ 170,00 *
NOOYAValet€ 170,00 *
Express Parking Zaventem ValetValet€ 259,00 *
Ector ZaventemValet-
*Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de data die u selecteert, het seizoen en de aankomsttijden. Data hier zijn van 24-5-2024 tot 31-5-2024.

Veelgestelde vragen

 • Hoeveel kost valet parking bij Zaventem Brussels Airport ?

  chevron
  Gemiddeld kost valet parking voor 1 week bij Zaventem Brussels Airport € 149,75.
 • Wat is de beste parking bij Zaventem Brussels Airport ?

  chevron
  De hoogst gewaardeerde parkings bij Zaventem Brussels Airport zijn: Express Parking Zaventem Valet met een gemiddelde score van 6.65 , Star Parking Zaventem met een gemiddelde score van 8.91 en NOOYA met een score van 4.40
 • Wat is de goedkoopste parking bij Zaventem Brussels Airport?

  chevron
  De goedkoopste parkings bij Zaventem Brussels Airport zijn Star Parking Zaventem, parkeren kost € 170,00 voor 1 week, NOOYA met € 170,00 voor 1 week en Express Parking Zaventem Valet voor € 259,00 per week.