Centraal Parkeren

Bij Schilphol Combi-Valet bent u er zeker van dat uw auto veilig staat geparkeerd. Hun jarenlange ervaring zorgt ervoor dat zij een betrouwbare parkeerpartner zijn waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Schiphol Combi-Valet heeft een unieke service. Een ideale combinatie tussen shuttle parkeren en een valet service als u terugkomt. De medewerkers helpen u graag met uw bagage. Naast het parkeren kunt u ook gebruik maken van andere diensten als een autowasservice, het elektrisch laden van uw auto en tanken.

Meer informatie

Adres

Middenweg 11, 1432DE, Aalsmeer
Parking Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Centraal Parkeren

Centraal Parkeren beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerd van een parkeerplaats
Voertuig inspectie
100%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
80%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
× Gehandicapten parkeerplek
80%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 5min tot de terminal

Beoordelingen Centraal Parkeren

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

9,0
Op basis van 22 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 15 januari 2022.


Jullie service was veel beter dan ik had gedacht .In een woord TOP !!

10

Heeft geparkeerd in januari 2022. Beoordeling geschreven op 14 januari 2022.


Perfecte en makkelijke service, doen we volgende keer zeker terug

10

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 11 januari 2022.


Absoluut top! Zeer vriendelijke en geduldige medewerkers. Zonder twijfel niet de laatste keer dat we hier boeken.

8

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 10 januari 2022.


Zeer duidelijke communicatie , wel 15min moeten wachten op de wagen bij terugkomst omdat je pas mag bellen na ontvangst van de bagage .

TIP: een bordje plaatsen waar de medewerkers staan thv de bocht tussen de vertrekhal 2-3. Medewerkers waren niet van Parkos maar een ander bedrijf dus niet herkenbaar

8

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 04 januari 2022.


Aanduidingen in de luchthaven zijnniet goed

8

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 31 december 2021.


Alles was goed vond het wel spijtig dat je betaald voor een overdekte parkeerplaats en dat de wagen werd afgegeven met bevroren waterdruppels erop!
En de chauffeur met heel veel zand aan zijn schoenen de wagen aanreed.
AW

10

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 21 december 2021.


Gemakkelijk en goede service.

8

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 08 december 2021.


Goede en heel
Correcte en vriendelijke service zowel bij afgave alsook opname v auto

10

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 02 december 2021.


Héél gemakkelijk om de wagen vlakbij de departure terminal te laten oppikken en door een zeer vriendelijke medewerker op te laten halen. Een simpel telefoontje bij de terugkeer en ik kon de wagen op dezelfde plek weer ophalen. Handig!

8

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 29 november 2021.


Top service, alles zoals aangegeven.
Misschien toch iets duidelijker aanduiden waar de mensen staan.
Iemand kwam de sleutels halen, zonder duidelijk kledij van parkeerwacht.

10

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 17 november 2021.


Very good experience. On time and very easy to communicate. Recommended 100%.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 16 november 2021.


Snel, vriendelijk en aan een correcte prijs. Aanrader!

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 09 november 2021.


Bij de zoektocht naar de juiste parking bleek dat de overdekte valet optie even duur was als de goedkoopste optie van Schiphol Airport zelf. De keuze was dus snel gemaakt aankomen voor de deur en je nergens nog iets van aan moeten trekken. Hoewel het de eerste keer was dat we de wagen zo lang achter lieten via een valet-oplossing, bleek zelfs de minste zorg overbodig. Bij aankomst voor de heenvlucht stond de chauffeur klaar en was alles binnen 1 minuut geregeld. Toen we terugkeerden en belden hebben we slechts 10 minuten moeten wachten tot de chauffeur met onze wagen arriveerde. Wij zullen nog regelmatig van deze service gebruik maken. Vlotter dan dit lijkt ons niet te kunnen.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 07 november 2021.


Super, snel en gemakkelijk!

8

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 06 november 2021.


Correct geprijsde en vlotte parkeerservice

Over Centraal Parkeren

Schiphol Combi-Valet biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van de combinatie tussen shuttle parkeren en valet parkeren en heeft ruim 1000 parkeerplekken. U kunt uw auto buiten of binnen (meerprijs) parkeren. Schiphol Combi-Valet streeft naar een perfecte dienstverlening en is pas tevreden wanneer u dat ook bent. De parking is 24/7 geopend en de shuttlebussen rijden op reservering, zodat u nooit lang hoeft te wachten.

Shuttle parkeren
Een combinatie tussen shuttle parkeren en valet service maakt deze parking uniek. U parkeert u uw auto op het verharde parkeerterrein aan de Middenweg 11 in Aalsmeer. Nadat uw auto is geinspecteerd kunt u in de overdekte wachtruimte met Wifi, toiletten en een koffievoorziening wachten op de shuttle. U wordt vervolgens in ongeveer 10 minuten naar Schiphol gebracht. Er zijn kinderzitjes beschikbaar. Op de terugreis wordt uw auto naar Schiphol gebracht. Medewerkers van Schiphol Combi-Valet staat u op te wachten in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3 Wanneer u met meer dan 4 personen reist, zal de parking u €5 per persoon extra in rekening brengen voor vervoer naar de luchthaven.

Uw auto wordt veilig geparkeerd op het beveiligde parkeer terrein. Het terrein is voorzien van beveiligingscamera's en is 24 uur per dag bemand. Uw auto wordt bij aankomst gefotografeerd. Tijdens het wachten op de shuttlebus kunt u wachten in de overdekte wachtruimte met Wifi, toiletten en een koffievoorziening. Bij Schiphol Combi-Valet is het mogelijk extra services bij te boeken. U kunt u auto laten wassen, een elektrische auto opladen of uw auto laten tanken.

Schiphol Combi-valet biedt u de mogelijkheid om extra diensten bij te boeken. U kunt bijvoorbeeld uw auto laten reinigen, vol tanken of elektrisch laden tijdens uw vakantie, zodat u bij terugkomst in een schone, frisse en vol getankte auto naar huis kunt.

Op de dag van vertrek rijdt u naar het adres van Schiphol Combi-Valet aan de Middenweg 11 in Aalsmeer. Schiphol Combi-Valet is onderdeel van CentralParking. Het is de bedoeling dat u uw reserveringsvoucher meeneemt naar de parking. 30 minuten voordat u aankomt neemt u contact op met Schiphol Combi-Valet zodat zij ervoor kunnen zorgen dat er bij aankomst een medewerker voor u klaar staat. Nadat uw auto is geinspecteerd kunt u in de overdekte wachtruimte met Wifi, toiletten en een koffievoorziening wachten op de shuttle. U wordt vervolgens in ongeveer 10 minuten naar Schiphol gebracht

Vertrek

Op de terugreis neemt u direct na landing weer contact op met Schiphol Combi-Valet om door te geven dat u bent aangekomen. Een medewerker staat u dan in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3 op te wachten met uw auto.

Adres

Middenweg 11, 1432DE, Aalsmeer