Centraal Parkeren

Bij Schilphol Combi-Valet bent u er zeker van dat uw auto veilig staat geparkeerd. Hun jarenlange ervaring zorgt ervoor dat zij een betrouwbare parkeerpartner zijn waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Schiphol Combi-Valet heeft een unieke service. Een ideale combinatie tussen shuttle parkeren en een valet service als u terugkomt. De medewerkers helpen u graag met uw bagage. Naast het parkeren kunt u ook gebruik maken van andere diensten als een autowasservice, het elektrisch laden van uw auto en tanken.

Meer informatie

Adres

Middenweg 11, 1432DE, Aalsmeer
Parking Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Centraal Parkeren

Centraal Parkeren beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerd van een parkeerplaats
Voertuig inspectie
100%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
80%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
× Gehandicapten parkeerplek
80%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 5min tot de terminal

Beoordelingen Centraal Parkeren

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

8,5
Op basis van 68 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 13 november 2022.


Sleutels afgegeven aan de airport. Vlotte afhandeling door medewerker.
Verbeterpunten: De foto's van de wagen werden pas genomen nadat papier ondertekend was en ook nadat wij al vertrokken waren vanop afstand nog even gevolgd. Beter dit onmiddelijk te doen waar cliënt bij is.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 08 november 2022.


Super service! Doen we zeker opnieuw!

8

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 06 november 2022.


.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 06 november 2022.


Top

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 01 november 2022.


Top

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 28 oktober 2022.


Onze auto werd in handen genomen door een medewerker van Parkos op de luchthaven van Schiphol op de afgesproken plaats. Als je voor de eerste keer op Schiphol komt is het even zoeken, maar dit heeft niets met Parkos te maken. Het contact met de medewerker van Parkos verlief vlot en rustig. Alles was duidelijk. Bij onze terugkomst in Schiphol was het even zoeken waar onze auto klaar ging staan. De plaats was duidelijk afgesproken, maar om die te vinden als je voor de eerste keer in Schiphol komt, is niet zo evident. Nu dat we dit voor de eerste keer gedaan hebben weten we hoe het allemaal in elkaar zit en zullen we zeker nog gebruik maken van de diensten van Parkos. Financieel een zeer aantrekkelijke prijs en super gemakkelijk.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 02 september 2022.


Super service. Zelf rijden tot luchthaven en daar wacht iemand je op en als je terugkomt staat de wagen ook klaar. TOP

10

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 23 augustus 2022.


Zeer aangename ervaring en zeer attentvolle en vriendelijke medewerkers. Eén klein verbetertipje voor reizigers die niet zo vertrouwd zijn met Schiphol: maak het voldoende duidelijk dat reizigers na aankomst en recup van bagage opnieuw een verdieping hoger moeten naar de vertrekhal en dus niet op het niveau van de aankomsthal moeten rondzoeken.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 21 augustus 2022.


/

8

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 03 augustus 2022.


Zeer goed was voor het eerst dat we van deze dienst gebruik maakten.

8

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 01 augustus 2022.


Het boeken ging heel gemakkelijk.
De mensen die de wagen haalden en brachten waren heel vriendelijk.
Het was alleen ongemakkelijk om de sleutel van de wagen af te geven aan een onbekende geen legitimatie, geen uniform, onduidelijk document,...

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 25 juli 2022.


Voldoet perfect aan de verwachtingen. Alles is erg netjes geregeld. Vooraf even bellen dat je er aankomt, en de mensen staan op je te wachten aan de vertrekhal. Ze nemen je auto mee en klaar. Bij aankomst na je reis terug even bellen, en een 10tal minuten erna kan je huiswaarts.

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 23 juli 2022.


Prima

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 21 juli 2022.


Zeer tevreden en zou iedereen aanraden

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 21 juli 2022.


Zeer goede service en zeer vriendelijk personeel. Geen lange wachttijden.
Ben heel tevreden en het is een echte aanrader!

Over Centraal Parkeren

Schiphol Combi-Valet biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van de combinatie tussen shuttle parkeren en valet parkeren en heeft ruim 1000 parkeerplekken. U kunt uw auto buiten of binnen (meerprijs) parkeren. Schiphol Combi-Valet streeft naar een perfecte dienstverlening en is pas tevreden wanneer u dat ook bent. De parking is 24/7 geopend en de shuttlebussen rijden op reservering, zodat u nooit lang hoeft te wachten.

Shuttle parkeren
Een combinatie tussen shuttle parkeren en valet service maakt deze parking uniek. U parkeert u uw auto op het verharde parkeerterrein aan de Middenweg 11 in Aalsmeer. Nadat uw auto is geinspecteerd kunt u in de overdekte wachtruimte met Wifi, toiletten en een koffievoorziening wachten op de shuttle. U wordt vervolgens in ongeveer 10 minuten naar Schiphol gebracht. Er zijn kinderzitjes beschikbaar. Op de terugreis wordt uw auto naar Schiphol gebracht. Medewerkers van Schiphol Combi-Valet staat u op te wachten in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3 Wanneer u met meer dan 4 personen reist, zal de parking u €5 per persoon extra in rekening brengen voor vervoer naar de luchthaven.

Uw auto wordt veilig geparkeerd op het beveiligde parkeer terrein. Het terrein is voorzien van beveiligingscamera's en is 24 uur per dag bemand. Uw auto wordt bij aankomst gefotografeerd. Tijdens het wachten op de shuttlebus kunt u wachten in de overdekte wachtruimte met Wifi, toiletten en een koffievoorziening. Bij Schiphol Combi-Valet is het mogelijk extra services bij te boeken. U kunt u auto laten wassen, een elektrische auto opladen of uw auto laten tanken.

Schiphol Combi-valet biedt u de mogelijkheid om extra diensten bij te boeken. U kunt bijvoorbeeld uw auto laten reinigen, vol tanken of elektrisch laden tijdens uw vakantie, zodat u bij terugkomst in een schone, frisse en vol getankte auto naar huis kunt.

Op de dag van vertrek rijdt u naar het adres van Schiphol Combi-Valet aan de Middenweg 11 in Aalsmeer. Schiphol Combi-Valet is onderdeel van CentralParking. Het is de bedoeling dat u uw reserveringsvoucher meeneemt naar de parking. 30 minuten voordat u aankomt neemt u contact op met Schiphol Combi-Valet zodat zij ervoor kunnen zorgen dat er bij aankomst een medewerker voor u klaar staat. Nadat uw auto is geinspecteerd kunt u in de overdekte wachtruimte met Wifi, toiletten en een koffievoorziening wachten op de shuttle. U wordt vervolgens in ongeveer 10 minuten naar Schiphol gebracht

Vertrek

Op de terugreis neemt u direct na landing weer contact op met Schiphol Combi-Valet om door te geven dat u bent aangekomen. Een medewerker staat u dan in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3 op te wachten met uw auto.

Adres

Middenweg 11, 1432DE, Aalsmeer