Centraal Parkeren

Bij Schilphol Combi-Valet bent u er zeker van dat uw auto veilig staat geparkeerd. Hun jarenlange ervaring zorgt ervoor dat zij een betrouwbare parkeerpartner zijn waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Schiphol Combi-Valet heeft een unieke service. Een ideale combinatie tussen shuttle parkeren en een valet service als u terugkomt. De medewerkers helpen u graag met uw bagage. Naast het parkeren kunt u ook gebruik maken van andere diensten als een autowasservice, het elektrisch laden van uw auto en tanken.

Meer informatie

Adres

Middenweg 11, 1432DE, Aalsmeer
Parking Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Centraal Parkeren

Centraal Parkeren beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerd van een parkeerplaats
Voertuig inspectie
100%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
80%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
× Gehandicapten parkeerplek
80%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 5min tot de terminal

Beoordelingen Centraal Parkeren

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

8,7
Op basis van 41 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 08 juni 2022.


Alles was heel goed geregeld! Volgende keer boek ik graag weer bij jullie.
Contact verliep vlot, aardige medewerkers.

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 03 juni 2022.


Alles verliep heel goed! Enkel waren we vergeten een half uurtje voordat wij aankwamen te bellen naar hen. Voor het ontvangen van de wagen, hebben wij pas moeten bellen als wij onze bagage hadden, maar toen wij belde duurde het nog een half uurtje. Dat is het enige nadeel. Voor de rest super correctie! Niets aan de auto, ze hebben zelfs een filmpje van de wagen gemaakt, mochten er toch schade aankomen. Zeker een aanraden!

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 25 mei 2022.


Ongelofelijk toffe vriendelijke attente service ‘
Bij volgende reis in oktober boeken wij terug bij jullie

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 24 mei 2022.


Prima

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 15 mei 2022.


Alles vlot verlopen zowel bij vertrek als aankomst
Personeel heel vriendelijk en spontaan .
Goede service.
Bedankt

8

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 15 mei 2022.


Zeer goed maar wel bij terugkomst mieten wachten

10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 25 april 2022.


Over het parkeren en de service geen enkele opmerking. Wel een geluk dat ik via de app van mijn wagen kon zien dat deze niet werd opgeladen door jullie, wat wel zo doorgegeven en betaald +30 euro was bij reservatie. Ik heb hen gemaild en een half uur later stond mijn wagen op te laden...

10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 22 april 2022.


Supergoede ervaring:
- overzichtelijk aanbod op de website
- goedkoper tarief dan via de luchthaven
- duidelijke boekingsvoorwaarden
- stipte opvolging van het contract
- heel vriendelijke service
- perfecte dienstverlening: onze wagen werd stipt ontvangen en geleverd.
- echt luxegevoel en veel minder stress

10

Heeft geparkeerd in maart 2022. Beoordeling geschreven op 19 april 2022.


Reeds 3"de jaar opeenvolgendvan deze diensten genoten
Perfekt i

8

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 19 april 2022.


Goed

10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 15 april 2022.


Super, ideaal zo vlak bij de luchthaven de drop en pick up.

10

Heeft geparkeerd in maart 2022. Beoordeling geschreven op 14 maart 2022.


De service was goed. Alles was correct verlopen.

10

Heeft geparkeerd in februari 2022. Beoordeling geschreven op 06 maart 2022.


Auto mooi tijdig aangenomen en teruggebracht, helemaal tevreden

10

Heeft geparkeerd in februari 2022. Beoordeling geschreven op 26 februari 2022.


Prima, zeer proactief en vriendelijk, prijs/kwaliteit opperbest!

4

Heeft geparkeerd in februari 2022. Beoordeling geschreven op 25 februari 2022.


Ik bel dat ik ben geland om 23u14 ben op gehaald om 00u35. zonder auto die hadden ze niet mee ik kon wachten of mee rijden maar we konden allemaal niet mee dus moesten we met op een tweede busje wachten zo dat we vertrokken met mijn auto om 1u . dat vind ik toch jammer voor wat jullie mij beloofde binnen de 25 minuten heb je u auto

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste Tony De Guchtenaere, Onze excuses dat u lang heeft moeten wachten. Parkos is een vergelijkings- en boekingssite. U heeft via Parkos bij Centraal Parkeren gereserveerd. Desalniettemin is de kwaliteit van dienstverlening voor ons van belang, omdat we alleen de beste parkings willen aanbieden op onze site. Ik zal uw bericht in behandeling nemen en doorsturen naar de parking zodat de situatie niet opnieuw plaatsvindt. Excuses voor het ongemak. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Team Parkos

Over Centraal Parkeren

Schiphol Combi-Valet biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van de combinatie tussen shuttle parkeren en valet parkeren en heeft ruim 1000 parkeerplekken. U kunt uw auto buiten of binnen (meerprijs) parkeren. Schiphol Combi-Valet streeft naar een perfecte dienstverlening en is pas tevreden wanneer u dat ook bent. De parking is 24/7 geopend en de shuttlebussen rijden op reservering, zodat u nooit lang hoeft te wachten.

Shuttle parkeren
Een combinatie tussen shuttle parkeren en valet service maakt deze parking uniek. U parkeert u uw auto op het verharde parkeerterrein aan de Middenweg 11 in Aalsmeer. Nadat uw auto is geinspecteerd kunt u in de overdekte wachtruimte met Wifi, toiletten en een koffievoorziening wachten op de shuttle. U wordt vervolgens in ongeveer 10 minuten naar Schiphol gebracht. Er zijn kinderzitjes beschikbaar. Op de terugreis wordt uw auto naar Schiphol gebracht. Medewerkers van Schiphol Combi-Valet staat u op te wachten in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3 Wanneer u met meer dan 4 personen reist, zal de parking u €5 per persoon extra in rekening brengen voor vervoer naar de luchthaven.

Uw auto wordt veilig geparkeerd op het beveiligde parkeer terrein. Het terrein is voorzien van beveiligingscamera's en is 24 uur per dag bemand. Uw auto wordt bij aankomst gefotografeerd. Tijdens het wachten op de shuttlebus kunt u wachten in de overdekte wachtruimte met Wifi, toiletten en een koffievoorziening. Bij Schiphol Combi-Valet is het mogelijk extra services bij te boeken. U kunt u auto laten wassen, een elektrische auto opladen of uw auto laten tanken.

Schiphol Combi-valet biedt u de mogelijkheid om extra diensten bij te boeken. U kunt bijvoorbeeld uw auto laten reinigen, vol tanken of elektrisch laden tijdens uw vakantie, zodat u bij terugkomst in een schone, frisse en vol getankte auto naar huis kunt.

Op de dag van vertrek rijdt u naar het adres van Schiphol Combi-Valet aan de Middenweg 11 in Aalsmeer. Schiphol Combi-Valet is onderdeel van CentralParking. Het is de bedoeling dat u uw reserveringsvoucher meeneemt naar de parking. 30 minuten voordat u aankomt neemt u contact op met Schiphol Combi-Valet zodat zij ervoor kunnen zorgen dat er bij aankomst een medewerker voor u klaar staat. Nadat uw auto is geinspecteerd kunt u in de overdekte wachtruimte met Wifi, toiletten en een koffievoorziening wachten op de shuttle. U wordt vervolgens in ongeveer 10 minuten naar Schiphol gebracht

Vertrek

Op de terugreis neemt u direct na landing weer contact op met Schiphol Combi-Valet om door te geven dat u bent aangekomen. Een medewerker staat u dan in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3 op te wachten met uw auto.

Adres

Middenweg 11, 1432DE, Aalsmeer