Comfort Parking

Bij Comfort Parking bent u er zeker van dat uw auto veilig staat geparkeerd. Hun jarenlange ervaring zorgt ervoor dat zij een betrouwbare parkeerpartner zijn waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. De medewerkers helpen u graag met uw bagage en bij shuttle parkeren mag u uw sleutels meenemen. Naast het parkeren kunt u ook gebruik maken van andere diensten als een autowasservice en het elektrisch laden van uw auto.

Meer informatie

Adres

Jadelaan 39, 2132 XX, Hoofddorp
Parking Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Comfort Parking

Comfort Parking beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerd van een parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Hulp met koffers
× Toiletten
× Wachtruimte
60%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Comfort Parking

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

6,8
Op basis van 13 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 07 oktober 2019.


Het heen brengen en terug halen verliep heel vlot we werden direct naar de luchthaven gebracht . Bij de terugvlucht gebeld toen we de bagage ophaalden, buiten stond de schutle op ons te wachten . vlotte en sympathieke medewerkers. Er valt niets op aan te merken . bedankt

8

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 10 september 2019.


Vriendelijk en behulpzaam personeel

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 21 augustus 2019.


Alles is prima verlopen! Personeel heel vriendelijk!!
Maar wij hebben betaald voor overdekte parking maar onze auto stond op de bovenste verdieping in open lucht. Dus helemaal niet overdekt. Dat vond ik een spijtige zaak. Mijn echtgenoot had de auto daar geparkeerd , wij stonden beneden te wachten. Pas op 17/8 vertelde mijn man dat hij in openlucht geparkeerd stond.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 31 juli 2019.


Bij aankomst waren we op het verkeerde adres beland maar na een snel telefoontje wisten we algauw waar naartoe, auto afzetten ging vlotjes en meteen was er een shuttle naar schiphol. Bij terugkomst, telefoontje gedaan en 10 min later kwam de shuttle ons ophalen. Topservice aan heel goede prijs!

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 25 juli 2019.


Goede service

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 24 juni 2019.


Vlot gereserveerd, afgezet en opgehaald geweest aan de luchthaven. Parking is misschien beetje verouderd, maar auto staat er veilig met voldoende plaats per parkeerplek.

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 21 mei 2019.


Goed op tijd en vriendelijke mensen voor de tweede keer geen problemen een aanrader

Over Comfort Parking

Comfort Parking biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van shuttle parkeren en valet parkeren. Comfort Parking streeft naar een perfecte dienstverlening en is pas tevreden wanneer u dat ook bent en gerust op reis gaat. De parking is 24/7 geopend en de shuttlebussen rijden op reservering, zodat u nooit lang hoeft te wachten. Bij Comfort Parking moet u wel rekening houden met een maximale doorrijhoogte van 2 meter.

Shuttle parkeren
Bij shuttle parkeren parkeert uw auto in de parkeergarage en wordt vervolgens in ongeveer 4 minuten naar Schiphol gebracht. Op de terugreis wordt u opgewacht in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3.

Valet parkeren
Bij valet parkeren geeft u uw auto af aan een medewerker van Comfort Parking tussen vertrekhal 2 en 3 en kunt u na controle van alle gegevens gelijk uw reis hervatten. Op de terugweg wordt u op dezelfde plek door een medewerker opgewacht met uw auto.

Uw auto wordt veilig geparkeerd in de beveiligde overdekte parkeergarage. Het terrein is voorzien van beveiligingscamera's.

Comfort parking biedt u de mogelijkheid om extra diensten bij te boeken. U kunt uw auto volledig laten reinigen tijdens uw vakantie, zodat u bij terugkomst in een schone en frisse auto naar huis kunt.

Op de dag van vertrek rijdt u naar het adres van de parkeergarage van Comfort Parking aan de Jadelaan. Het is de bedoeling dat u uw reserveringsvoucher meeneemt naar de parking. 30 minuten voordat u aankomt neemt u contact op met het telefoonnummer 020-3697500, zodat Comfort Parking ervoor kan zorgen dat er bij aankomst een medewerker voor u klaar staat bij zowel shuttle als valet parkeren.

Shuttle parkeren

Aankomst

Bij aankomst zal de medewerker u helpen met uw bagage en kunt u vervolgens uw auto parkeren. Na het parkeren van uw auto wordt u in ongeveer 4 minuten door de shuttlebus naar Schiphol Airport gebracht.

Vertrek

Bij terugkomst neemt u direct na landing contact op met Comfort Parking door te bellen naar het telefoonnummer 020-3697500. Comfort Parking weet dan dat u bent aangekomen en zorgt ervoor dat de shuttlebus u staat op te wachten in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3.

Valet parkeren

Aankomst
Een medewerker van Comfort Parking wacht u op u in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3. De medewerker zal u graag helpen met uw bagage en neemt het contract met u door. Zorgt u ervoor dat u uw voucher uitgeprint meeneemt. Na controle van uw auto zal de medewerker uw auto parkeren in de beveiligde garage en kunt u uw reis hervatten.

Vertrek

Op de terugreis neemt u direct na landing weer contact op met Comfort Parking op het telefoonnummer 020-3697500 om door te geven dat u bent aangekomen. Een medewerker staat u dan in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3 op te wachten met uw auto.

Adres

Jadelaan 39, 2132 XX, Hoofddorp

Help