Ervaringen Parking Schiphol

Wanneer u op reis gaat, wil u er natuurlijk zeker van zijn dat uw auto veilig geparkeerd staat. Rond Schiphol zijn er ondertussen zoveel verschillende parkings die een waaier aan opties aanbieden, dat het moeilijk wordt om snel en eenvoudig de parking bij Schiphol te vinden die het best aan uw eisen en wensen voldoet. Of u nu gaat voor valet- of shuttle-parkeren, overdekt parkeren of in open luchtparkeren; Parkos zet alles op alles om u een betrouwbare parking aan te bieden. Om te weten voor welek parkeren Schiphol-optie u moet kiezen, kan u kijken naar de ervaringen van andere klanten.

Betrouwbare reviews

Parkos verzamelt reviews en ervaringen over alle parkings in de buurt van Schiphol Airport. Zo krijgt u een betrouwbaar en genuanceerd beeld van de parkeeropties en dienstverlening van elke parking uit ons aanbod. Enkel die klanten die een reservatie maakten via Parkos, mogen een review achterlaten op de website. Alle beoordelingen zijn dus echt en onafhankelijk.

Omdat we u een realistisch beeld willen geven van de verschillende parkings in de buurt van Schiphol, hebben we u nog een enkele tips voor u. Lees altijd meerdere ervaringen door. Ervaringen zijn altijd persoonlijk en 1 minder goede ervaring zegt niet alles over een parking waar dagelijks tientallen klanten komen. Er kan eens iets mis lopen maar een foutje maken is maar menselijk. Let bij het lezen van een negatieve ervaring ook altijd op de aard van de opmerkingen. Leg deze naast uw eigen wensen en prioriteiten en beoordeel hoe u de desbetreffende situatie zou ervaren. Een laatste tip betreft de datum van een review. Een goede recente ervaring zegt immers meer over de huidige dienstverlening van een parking dan een minder goede ervaring van een jaar geleden.