Park 'n Fly - Kruisweg

Bij ParknFly gaat u zorgeloos op reis. Dit is het langst bestaande parkeerbedrijf van Schiphol en heeft al heel wat jaren ervaring. Het bedrijf levert een uitstekende, persoonlijke service en is klant gericht. Er zijn altijd medewerkers aanwezig die u kunnen helpen en uw auto staat veilig op een verhard parkeerterrein geparkeerd.

Meer informatie

Adres

Kruisweg 459, 1437 CK, Rozenburg
Parking Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Park 'n Fly - Kruisweg

Beoordelingen Park 'n Fly - Kruisweg

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

8,7
Op basis van 26 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 14 juli 2022.


Top

8

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 19 juni 2022.


Transfer van en naar luchthaven verliepen zeer vlot. Ook contact met medewerker was goed. Voordeel van park´n fly kruisweg is dat het dicht bij de luchthaven bevindt.

8

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 13 juni 2022.


Was wel niet gemakkelijk te vinden.Ik was wel vergeten een halfuur op voorhand contact op te nemen.

10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 19 april 2022.


Topservice en de dame was enorm vriendelijk.

10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 18 april 2022.


Top

10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 16 april 2022.


Super service, zeer betrouwbaar!

8

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 16 april 2022.


Bij terugkomst ware het leuk geweest dat de chauffeur die ons moest oppikken van meet af aan onze naam juist had uitgesproken, het verschil tussen wat ze zei en onze naam was dermate groot dat we elkaar 20 minuten hebben misgelopen. Al het overige was perfect in orde.

10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 13 april 2022.


Top-service !

10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 12 april 2022.


Zeer goed en professioneel

10

Heeft geparkeerd in maart 2022. Beoordeling geschreven op 04 april 2022.


Ce parking est génial je le conseil vivement.
Proche de l’aéroport, la personne qui est venue nous chercher est ponctuelle gentille et serviable, elle a installé nos bagages on rien du faire. On a pas attendus du tout. Seul petit bémol petit supplément de 15€ pour la nuit qui n’est pas indiqué lors de la réservation. Hors sa ce parking est TOP

Over Park 'n Fly - Kruisweg

Wanneer u reserveert bij ParknFly weet u zeker dat alles goed gaat. Zij staan 24/7 klaar om u te helpen en hebben geen maximale doorrijhoogte.

Shuttle Parkeren
Uw reservering staat in het systeem van de parkeeraanbieder. Ze verwachten u op het afgesproken tijdstip. Neem contact op met de parkeeraanbieder, wanneer u later komt. (Het telefoonnummer ontvangt u in de bevestiging). Bij aankomst meldt u zich bij de receptie, daar heeft u de gelegenheid om uw bagage uit te laden en wordt u medegedeeld waar u de auto kunt parkeren. De sleutel neemt u altijd mee op reis. De gratis shuttle service brengt u naar Schiphol en zal u tevens informeren over de terugreis. Wanneer u weer geland bent en uw bagage ontvangen heeft, dan kunt u contact opnemen met de parking. De transferbus u weer ophalen en staat op de 1e verdieping bij vertrekhal 3, draaideur C.

Het terrein van ParknFly is verhard en afgesloten met hekken/ slagbomen. Verder is het terrein voorzien van beveiligingscamera's en is er 24/7 personeel aanwezig. Uw auto staat hier dus veilig.

ParknFly heeft een wachtkamer en er zijn toiletten beschikbaar. Verder is er aan automaat voor drinken/eten aanwezig .

Heenreis
ParknFly doet u het vriendelijke verzoek om een half uur vòòr uw aankomst op de parking telefonisch contact met ons op te nemen via het telefoonnummer in de bevestigingsmail. Bij aankomst op de parking kunt u zich melden bij een medewerker en vervolgens zelf de auto parkeren. De sleutel bergt ParknFly tijdens uw reis veilig op in onze kluis. De shuttlebus brengt u naar Schiphol en haalt u bij terugkomst ook weer op.

Terugkomst
Wanneer u weer geland bent en uw bagage compleet heeft kunt ParknFly bellen. De chauffeur kan u dan precies vertellen waar de transferbus u weer verwacht op de 1e verdieping bij de vertrekhal.

Adres

Kruisweg 459, 1437 CK, Rozenburg