Park 'n Fly - Middenweg

Bij ParknFly gaat u zorgeloos op reis. Dit is het langst bestaande parkeerbedrijf van Schiphol en heeft al heel wat jaren ervaring. Het bedrijf levert een uitstekende, persoonlijke service en is klant gericht. Bij deze parkeeraanbieder kunt u uw sleutels houden. Er zijn altijd medewerkers aanwezig die u kunnen helpen en uw auto staat veilig op een verhard parkeerterrein geparkeerd.

Meer informatie

Adres

Middenweg 7, 1432DE, Aalsmeer
Parking Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Park 'n Fly - Middenweg

Beoordelingen Park 'n Fly - Middenweg

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

9,1
Op basis van 11 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in december 2020. Beoordeling geschreven op 14 januari 2021.


Beste ervaring tot nu toe, prijs/kwaliteit heel goed, comunicatie was prima, ruime parkings met bewaking en dichtbij vliegveld, wachttijden was maar max.5 minuten en een vriendelijke personeel die heel veel info geeft zonder dat je daarvoor vraagt...top..zeker 5 sterren waard.

10

Heeft geparkeerd in december 2020. Beoordeling geschreven op 10 januari 2021.


Perfecte service. Alles heel vlot verlopen. Door omstandigheden 1 dag vroeger moeten terugkeren naar Amsterdam. Contact opgenomen en enkele uren nadien bevestiging gekregen dat dit in orde was.
En bij aankomst was ook alles in orde ondanks dat we 1 uur vertraging hadden.
Handgel voorzien in de wagen.
Misschien in de toekomst laadpaal voorzien voor e-wagens.
De balie bij de parking kan wat beter en mooier ingericht worden.

10

Heeft geparkeerd in december 2020. Beoordeling geschreven op 06 januari 2021.


Goede en snelle service

10

Heeft geparkeerd in december 2020. Beoordeling geschreven op 24 december 2020.


Goede prijs en zeer goede service

10

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 06 november 2020.


Top service!

10

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 31 oktober 2020.


Vlotte en vriendelijke service!

8

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 27 oktober 2020.


Zeer correct

10

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 15 oktober 2020.


Mooi geasfalteerde en ruime parking aan Middenweg 6 in Aalsmeer. We werden er opgewacht door 'n paar vriendelijke medewerkers, en dadelijk naar de luchthaven gevoerd. Bij het terugkeren moesten we in de shuttle 'n tijd wachten op 2 andere reizigers die erg lang deden over de afstand bagageband - shuttle aan deur 3B, misschien belden ze voor ze hun bagage oppikten, waar ParknFly weinig aan kan verhelpen natuurlijk, de procedure is duidelijk uitgelegd op het foldertje, en ook op de site.
Een bord aan de Middenweg dat de ParknFly parking aanwijst zou wel nuttig zijn, en ook de naam ParknFly op de bus ipv 24:7.

Over Park 'n Fly - Middenweg

Wanneer u reserveert bij ParknFly weet u zeker dat alles goed gaat. Zij staan 24/7 klaar om u te helpen en hebben geen maximale doorrijhoogte.

Shuttle Parkeren
Uw reservering staat in het systeem van de parkeeraanbieder. Ze verwachten u op het afgesproken tijdstip. Neem contact op met de parkeeraanbieder, wanneer u later komt. (Het telefoonnummer ontvangt u in de bevestiging). Bij aankomst meldt u zich bij de receptie, daar heeft u de gelegenheid om uw bagage uit te laden en wordt u medegedeeld waar u de auto kunt parkeren. De sleutel neemt u altijd mee op reis. De gratis shuttle service brengt u naar Schiphol en zal u tevens informeren over de terugreis. Wanneer u weer geland bent en uw bagage ontvangen heeft, dan kunt u contact opnemen met de parking. De transferbus u weer ophalen en staat op de 1e verdieping bij vertrekhal 3, draaideur C.

Het terrein van ParknFly is verhard en afgesloten met hekken/ slagbomen. Verder is het terrein voorzien van beveiligingscamera's en is er 24/7 personeel aanwezig. Uw auto staat hier dus veilig.

ParknFly heeft een wachtkamer en er zijn toiletten beschikbaar. Verder is er aan automaat voor drinken/eten aanwezig .

Shuttle Parkeren

Aankomst
U hoeft van te voren geen contact op te nemen met de parking, alleen als u later komt. De parking staat klaar voor u op het afgesproken tijdstip. Als u aankomt kunt u zich melden bij de receptie en zal een medewerker vertellen waar u uw auto kunt parkeren. U mag uw autosleutels mee op reis nemen.

Vertrek
Op de terugweg neemt u contact op met de parking, nadat u uw bagage ontvangen heeft. De shuttle zal u vervolgens weer op halen bij vertrekhal 3 (deur C). De shuttle zal u in 15 minuten weer veilig naar uw auto brengen waarnaar u snel uw reis naar huis kunt vervolgen.

Adres

Middenweg 7, 1432DE, Aalsmeer

Help