iParking Schiphol

iParking Schiphol is al sinds 2011 gespecialiseerd in de verzorging van valet parkeerdiensten op Schiphol. Het bedrijf beschikt over afgesloten parkeerfaciliteiten op 5 tot 8 kilometer afstand van de vertrekpassage.
Bij iParking Schiphol staat tijdigheid, betrouwbaarheid en servicekwaliteit hoog in het vaandel. iParking werkt met een vast klein team van servicegerichte chauffeurs die de juiste “look en feel” hebben en u met de juiste “tone of voice” een ouderwets goede service verlenen. Het geasfalteerde terrein van iParking Airport Schiphol is verlicht en 24/7 geopend. Dit alles maakt iParking een betrouwbare parkeer aanbieder rondom Schiphol!

Meer informatie

Adres

Kruisweg 458, 2132 LA, Hoofddorp
Parking Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid iParking Schiphol

iParking Schiphol beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
40%

Faciliteiten

Elektrisch oplaadpunt
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Toiletten
× Wachtruimte
80%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen iParking Schiphol

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

8,3
Op basis van 6 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 10 oktober 2022.


Correct en vlot

8

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 24 juli 2022.


Door onverwachte omstandigheden erg last minute geboekt. Afspraken prima nageleefd, prima service. Niets op aan te merken.

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 19 juli 2022.


Beter dan ik verwacht. Snelle dienstverlening. Makkelijk bereikbaar. Goed georganiseerd. Ik raad iedereen aan.

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 12 juli 2022.


Super

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 10 juni 2022.


Dit was de eerste ervaring met Valet-parkeren. Het was geweldig, met een zeer vriendelijke service

Over iParking Schiphol

iParking Schiphol zorgt sinds 2011 voor een excellente valet service op Schiphol Airport. Kwaliteit, efficiëntie en eerlijkheid staan bij iParking Schiphol centraal. Wanneer u uw auto parkeert bij iParking Schiphol, staat uw auto veilig geparkeerd op één van de twee locaties van iParking Schiphol.
De eerste locatie is Hyatt Place Hotel in Hoofddorp. Het hotel ligt op ongeveer 7 KM van Schiphol Airport en is goed beveiligd.
De tweede locatie is de Neptunusgarage in Hoofddorp. Deze parkeergarage is overdekt en goed beveiligd en ligt op ongeveer 9 KM van Schiphol Airport.

Let op: iParking rekent een nachttoeslag als u tussen 00:15 en 05:00 vertrekt of aankomt. Hiernaast rekent iParking een last minute toeslag als u 11 uur voor aankomst op Schiphol reserveert. Voor de extra kosten die iParking hiermee maakt. Deze toeslagen kunt u via de extra producten boeken. Doet u dit niet, zal iParking deze op locatie in rekening brengen.

iParking Schiphol maakt gebruik van twee parkeerterreinen. Beide terreinen zijn goed beveiligd en afgesloten.
iParking Schiphol heeft het 'Kwaliteitszorg parkeren' keurmerk ontvangen. Dit betekent dat zowel iParking Schiphol als de chauffeurs goed kwaliteit leveren.

Als u bij iParking Schiphol parkeert is het mogelijk om gebruik te maken van verschillende extra services. Zo kunt u uw auto laten wassen, laten tanken of opladen en is het zelfs mogelijk om klein onderhoud te laten uitvoeren.

Aankomst


Op de dag van uw reis rijdt u naar Schiphol Airport toe. Bel uw iParking chauffeur een half uur voordat u op Schiphol Airport aankomt! Hier staat uw iParking chauffeur op u te wachten tussen vertrekhal 2 en 3. Hier kunt u uw bevestiging aan de chauffeur laten zien en helpt de chauffeur u met uw bagage. Wanneer de formulieren zijn ondertekent en de auto is gecontroleerd. Kunt u gaan inchecken voor uw vlucht terwijl de chauffeur van iParking Schiphol uw auto op hun parkeerterrein voor u parkeert.

Terugreis


Eenmaal terug van uw reis, kunt u uw iParking chauffeur bellen zodra u uw bagage weer in bezit heeft. De iParking chauffeur rijdt met uw auto richting Schiphol en hier kunt u uw auto instappen en uw reis vervolgen!

Adres

Kruisweg 458, 2132 LA, Hoofddorp