Makkelijk, voordelig, snel en betrouwbaar is waar ParkingPoint voor staat. Met hun jarenlange ervaring als betrouwbare parkeeraanbieder voor valet en shuttle diensten zorgt ParkingPoint ervoor dat uw auto veilig geparkeerd staat en u met een gerust gevoel op reis kunt gaan. De vakbekwame en ervaren chauffeurs helpen u graag met uw bagage en zorgen ervoor dat uw auto bij terugkomst weer voor u klaar staat bij het vliegveld.

Meer informatie

Adres

Kruisweg 365, 1437 CG, Rozenburg
Parking Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid ParkingPoint

ParkingPoint beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

80%

Veiligheid

Cameras
Omheining
Verzekerd van een parkeerplaats
Voertuig inspectie
× 24u p/d aanwezigheid
40%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
× Wachtruimte
60%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen ParkingPoint

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

9,3
Op basis van 53 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 19 juli 2022.


Ze waren stipt op tijd en zeer vriendelijk

8

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 15 juli 2022.


Was de eerste keer dat ik valet parkeren gebruikte.
Had er mijn twijfels over maar wat een positieve ervaring
Snel en gemakkelijk , was ook niet veel duurder dan parkeren met shuttle bus.
Een verbeterpunt is wel de herkenbaarheid bij vertrek. Op de website staat dat personeel een rode jas aanhebben , dit was niet het geval anders had ik minder dan 5 minuten moeten wachten want de chauffeur was reeds aanwezig aan de vertrekhal maar ik wist niet wie hij was

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 13 juli 2022.


Perfekt

10

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 30 juni 2022.


Snel en correct

10

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 06 juni 2022.


Waren er op tijd. Vriendelijke en duidelijke communicatie. Aanrader!

8

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 17 mei 2022.


Geen opmerkingen, prima service

8

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 19 april 2022.


In bericht staat dat het personeel aan de luchthaven bij Valet parkeren in het rood is gekleed en daardoor herkenbaar is.
Dit was niet het geval, waardoor we misschien 500 m verder hadden gereden dan afgesproken. Ik kom ook niet elke dag op de luchthaven van Schiphol dus moest even zoeken. Kreeg telefoon van erg onvriendelijke man. Hij was aan het wachten en we waren te ver gereden. Ik zei dat ik niemand in het rood gezien had en daardoor dus wat verder reed.
Bij aankomst was het een andere man, we moesten even op hem wachten maar was erg vriendelijk.

10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 19 april 2022.


Perfecte service

10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 18 april 2022.


Super

10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 18 april 2022.


Top!!!!

10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 17 april 2022.


Topservice. Vriendelijke mensen die hun afspraken nakomen. Aanrader!

10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 16 april 2022.


Vlotte afhandeling en zeer vriendelijk ontvangen.

10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 15 april 2022.


Supergemakkelijke oplossing om te parkeren op Schiphol. Alle afspraken worden perfect nageleefd, voor een heel aannemelijke prijs. We moesten enkel even zoeken naar de juiste ophaalplaats nadat we geland waren, maar dat komt ook omdat het voor ons de eerste keer Schiphol was. Absoluut voor herhaling vatbaar!

10

Heeft geparkeerd in maart 2022. Beoordeling geschreven op 22 maart 2022.


Uitstekende valet parking service

Over ParkingPoint

In ParkingPoint heeft u een parkeeraanbieder bij Schiphol gevonden die service, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben. De jarenlange ervaring zorgt ervoor dat u altijd tevreden en gerust op reis gaat. De parking is 24 uur per dag beschikbaar en er wordt altijd rekening gehouden met uw vluchttijden. Er is geen maximale doorrijhoogte, breedte of lengte bij ParkingPoint.

Shuttle parkeren
U rijdt naar het parkeerterrein van ParkingPoint waar u de auto zelf parkeert. U geeft uw sleutels af, zodat zij uw auto bij terugkomst alvast voor u klaar kunnen zetten. Vanaf het terrein wordt u met de shuttlebus naar het vliegveld gebracht. Bij terugkomst wordt u weer opgehaald bij de vertrekhal. De shuttlebus zal daar voor u klaar staan om u terug naar het parkeerterrein te brengen.

Valet parkeren
U geeft uw auto af bij het vliegveld en ParkingPoint zorgt ervoor dat u vervolgens snel kunt inchecken terwijl de chauffeur van ParkingPoint uw auto veilig parkeert. Op de terugreis staat een medewerker met uw auto op u te wachten bij de vertrekhal.

Uw auto wordt veilig geparkeerd op het afgesloten terrein van ParkingPoint. Het terrein is voorzien van beveiligingscamera's. Mocht u uw reservering opwaarderen naar een overdekte parkeerplek, dan komt uw auto in een overdekte ruimte te staan die tevens goed beveiligd is.

Wanneer u gebruik maakt van de valetdienst van ParkingPoint, kunt u na de ovedracht van uw auto gelijk gebruik maken van alle faciliteiten die Schiphol u biedt. De medewerker van ParkingPoint helpt u, indien u dat wenst, graag met het in- en uitladen van uw bagage. ParkingPoint doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u uw reis snel en gerust kunt hervatten.

Valet parkeren

Aankomst

Op de dag van vertrek neemt u 30 minuten voor aankomst contact op met ParkingPoint. Het telefoonnummer ontvangt u in de bevestiging van uw reservering. Een medewerker wacht op u bij het vliegveld tussen vertrekhal 2 en 3. De medewerker zal u herkennen aan uw auto en indien nodig zal hij u helpen met uw bagage. Bij de overdracht van uw auto controleert de medewerker de auto samen met u op eventueel aanwezige schades en zal dit vastleggen op een formulier. Na het overhandigen van de sleutels kunt u inchecken en met een gerust gevoel op reis gaan terwijl ParkingPoint uw auto veilig parkeert.

Vertrek
Op de terugweg neemt u contact op, na landing én na het oppikken van de bagage, met ParkingPoint. De medewerker zorgt ervoor dat uw auto weer voor u klaar staat tussen vertrekhal 2 en 3. Bij de overdracht van uw auto zal de medewerker samen met u de auto controleren aan de hand van het formulier. na controle ontvangt u uw sleutels en kunt u uw terugreis hervatten.

Shuttle parkeren

Aankomst

Op de dag van vertrek neemt u 30 minuten voor aankomst contact op met ParkingPoint. De parking kan zich dan voorbereiden op uw komst. Aangekomen aan de Ondernemingsweg 100 gaat u het terrein op via de rechter ingang. De medewerker zal u herkennen aan uw auto en indien nodig zal hij u helpen met uw bagage. Bij de overdracht van uw auto controleert de medewerker de auto samen met u op eventueel aanwezige schades en zal dit vastleggen op een formulier. Na het overhandigen van de sleutels wordt u door de shuttlebus naar het vliegveld gebracht binnen 15 minuten.

Vertrek

Op de terugweg neemt u contact op, na landing én na het oppikken van de bagage. Vervolgens loopt u naar de vertrekhallen 3, tussen draaideur C en D. Hier zal de shuttlebus klaar staan voor u om u weer naar uw auto te brengen. Bij de overdracht van uw auto zal de medewerker samen met u de auto controleren aan de hand van het formulier. Na controle ontvangt u uw sleutels en kunt u uw terugreis hervatten.

Adres

Kruisweg 365, 1437 CG, Rozenburg