Routebeschrijving naar Schiphol Airport

Op deze pagina kunt u uw reis plannen naar Schiphol Airport. Tevens staan hier handige tips voor als u per auto door Nederland rijdt.

Adresgegevens

Schiphol Airport

Vertrekpassage
1118 AV Schiphol
Nederland

Verkeersinformatie:

Uiteraard wilt u op tijd bij het vliegveld zijn. Hieronder vindt u informatie met betrekking tot de dagelijks drukke trajecten, verwachtte reistijden en andere relevante verkeersinformatie.

Schiphol Airport is goed bereikbaar, zowel via het openbaar vervoer als via de auto. Veel reizigers gaan met het openbaar vervoer naar de luchthaven, dit komt de doorstroom van het autoverkeer rondom Schiphol Airport ten goede. De luchthaven is gelegen aan de snelweg A4. Neem vanaf de A4 afrit 4 richting Schiphol.

Onder normale weersomstandigheden kunt u uitgaan van de volgende reistijden:

Antwerpen -> Vliegveld Schiphol 160 kilometer / 2:04 uur
Maastricht -> Vliegveld Schiphol 218 kilometer / 2:18 uur
Utrecht -> Vliegveld Schiphol 50 kilometer / 0:48 uur
lees meer…

Handige informatie voor op weg:

Voordat u op weg gaat raden wij u aan om uw auto te laten controleren op eventueel technische mankementen. Zo bent u er van verzekerd dat u op tijd aankomt bij het vliegveld en niet te laat bent met inchecken.

Het gaat hier om zaken zoals de vloeistoffen (Het oliepeil en koelvloeistof) Let er ook op dat uw bandenspanning op orde is, ook die van het reservewiel. Daarnaast willen wij u er op wijzen om de werking van uw verlichting te controleren.

Brandstof

Of u nu op benzine, diesel of LPG rijdt, u kunt vrijwel overal in Nederland deze brandstoffen tanken. Wanneer u op reis gaat via de snelwegen raden wij u aan om eerst in de bebouwde kom te tanken, vaak is dit goedkoper dan wanneer u tankt naast de snelweg. LPG is niet altijd beschikbaar bij benzinestations binnen de bebouwde kom, dit in verband met veiligheid.
lees meer…

We staan voor u klaar

Onze experts staan voor u klaar met advies over parkeerplaatsen vergelijken en beantwoorden graag uw vragen.

Neem contact met ons op