Parkos
user
Toggle Navigation

Routebeschrijving naar Weeze Airport

Op deze pagina kan je jouw reis naar Weeze Airport plannen. Hier staan ook handige tips om met de auto door Germany te rijden.
Belangrijke informatie - snelle info: Verkeersinformatie

Plan je route hier

Startpunt
Parkeeraanbieder
Parkeerdienst
Als je op de onderstaande stappen klikt, kun je inzoomen op de gedetailleerde routebeschrijving.
× Wijzig 06B8FACA-02C7-4745-B4F8-A78D3BA5FBF8 Print

Adresgegevens

Weeze Airport
Flughafen-Ring 60 Germany
Select your provider & service above

Parkeerinstructies

 • Verkeersinformatie

  chevron

  Verkeersinformatie:

  Veel reizigers zijn in de zomerperiode op doorreis in Duitsland. Dit kan er voor zorgen dat het extra druk is op het Duitse wegennetwerk. Vandaar dat wij u graag op weg helpen met verkeersinformatie en een aantal handige verkeerstips over de reis naar Weeze airport. Weeze Airport is goed bereikbaar met de auto. De luchthaven is gelegen aan de snelweg A57. U kunt de luchthaven via verschillende roues bereiken, zo zijn er altijd alternatieve routes indien er verkeersopstoppingen zijn.

  Onder normale weersomstandigheden kunt u uitgaan van de volgende reistijden:

  Antwerpen -> Weeze Airport 152 kilometer / 2:02 uur
  Maastricht -> Weeze Airport 118 kilometer / 1:29 uur
  Utrecht -> Weeze Airport 133 kilometer / 1:32 uur
  lees meer…

  Handige informatie Duitsland:

  Veiligheidsvest

  In Duitsland is het sinds 1 juli 2014 verplicht om een reflectief veiligheidsvest in uw auto te hebben liggen. Wanneer u namelijk met pech langs de weg staat en u uw veiligheidsdriehoek achter uw auto plaatst, is het bevorderlijk voor uw eigen veiligheid dat u een veiligheidsvest draagt. Zorg er dus voor dat u deze meeneemt, boetes kunnen namelijk hoog oplopen wanneer u deze niet hebt.

  Flitspaalsignalering

  In Duitsland is het niet toegestaan om apparaten in bezit te hebben die flitspalen kunnen detecteren. Heeft u dus zulke apparaten in uw auto, laat deze dan thuis. U kunt namelijk een fikse boete oplopen wanneer deze apparaten in uw voertuig gevonden worden. Daarnaast zijn alle apparaten waarmee flitspaalinformatie opgeslagen kan worden ook verboden in Duitsland. Hierbij kunt u een aantal populaire navigatiesystemen rekenen van onder andere het bekende merk TomTom, maar ook mobiele telefoons waar apps op geïnstalleerd staan zoals de Flitsmeister App. Wij adviseren u om de flitspaalinformatie van uw navigatiesysteem te verwijderen voordat u op reis gaat. En apps met flitspaalinformatie te verwijderen van uw mobiele telefoon.

  Millieusticker

  Indien u vaker via Duitsland reist, heeft u misschien wel eens gehoord van de Umweltzones. Binnen deze zones is het verplicht een milieusticker op uw auto te hebben. Let wel, u heeft geen milieusticker nodig indien u naar Weeze Airport of naar de parkeeraanbieder rijdt.
  lees meer…

Heb je het juiste antwoord niet gevonden? Neem contact op met één van onze medewerkers.
Bel ons
Nu open
+32 2588 97 47
Bekijk alle openingstijden
Stuur ons een e-mail
Antwoord binnen 24 uur
support@parkos.nl
we zijn hier om je te helpen!