Voordelig parkeren in de omgeving van Eindhoven Airport? Dat kan bij 1 Stop Parking. U parkeert op het bewaakte terrein en kunt gebruik maken van de Shuttle dienst. Uw voertuig staat veilig geparkeerd en u kunt genieten van uw reis. U kunt uw sleutels meenemen.

Meer informatie

Adres

Habraken 2601-2605, 5507 TR, Veldhoven
Eindhoven Airport parking

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid 1 Stop Parking

1 Stop Parking beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerd van een parkeerplek
Voertuig inspectie
100%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
40%

Bereikbaarheid

<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× 24/7 transfer
× Valet service

Beoordelingen 1 Stop Parking

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

9,0
Op basis van 6 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 07 november 2021.


Perfecte service. Ze hebben mij zelfs tijdens de reis gecontacteerd om een lekke band te melden. Bij terugkomst was deze dan ook netjes hersteld. Vriendelijk en correct familiebedrijf.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 25 oktober 2021.


Makkelijke reservatie vanuit de site van Einghoven Airport. Klassieke prijsstelling.
Personeel loodst je vriendelijk doorheen het inboeken van je wagen ter plaatse.
Echter veel te uitgebreide informatisering van het proces. Gebruiksvriendelijkheid kan veel beter, mr de informaticus.
Snel opgepikt op de luchthaven. Goede chauffeur. Minibus was beter dan bij ons vertrek. Daar hadden onze zeteltjes neiging tot kantelen bij elke bocht naar links.
Maar, in tegenstelling tot de melding op de website, wordt de sleutel van de wagen opgevraagd. Waarom ?

8

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 27 september 2021.


Prima service, enkel bij vertrek om 5 uur op was er te weinig personeel om de vele mensen op tijd naar luchthaven te brengen - gezien iedereen aangemeld is kan dit perfect voorkomen worden

10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 21 september 2021.


Voor de eerste maal gebruik gemaakt van deze formule om te parkeren kort bij de luchthaven van Eindhoven.
Alles perfect en vriendelijk verlopen.

10

Heeft geparkeerd in juli 2021. Beoordeling geschreven op 11 augustus 2021.


Stipt, Vriendelijk en heel snell de nodige papieren afgewerkt.

8

Heeft geparkeerd in juli 2021. Beoordeling geschreven op 09 augustus 2021.


Heel weinig contact met de medewerkers, waarschijnlijk vanwegen Covid pandemie, check-in zelf moeten doen maar soms heb je vragen en dan vind je niemand om iets te vragen.
Voor de rest alles OK.

Over 1 Stop Parking

Bij deze parking staat uw auto veilig geparkeerd en kunt u een uitstekende service verwachten. De parking beschikt over meerdere faciliteiten waar u gebruik van kunt maken, zoals een lunchroom, tankstation en natuurlijk de wasstraat.

De parking is omheind met een hek en heeft camera's, een waakhond en personeel dat 24/7 aanwezig is. Verder wordt bi binnenkomst de huidige staat van uw auto bij inlevering vastgelegd door camera's in de zogenoemde videostraat. Daarnaast vult u ook een formulier in waarop de eventueel aanwezige schade kan worden genoteerd.

1 Stop Park heeft een wachtruimte met WIFI, waarbij u gebruik kunt maken van de toiletten. Verder hebben ze een automaat voor eten en drinken en kunnen ze u helpen bij een lege accu.

Het adres van het terrein van 1 Stop Parking is Habraken 2601-2605 en ligt op 10 minuten afstand van Eindhoven Airport. U kunt zelf de auto parkeren en uw sleutel houden. De shuttlebussen rijden constant op en neer tussen de parking en de luchthaven. Helaas mag de parking u niet voor de ingang afzetten. De parking zet u zo dicht mogelijk bij de ingang af op ongeveer 350 meter loopafstand.

Bij terugkomst belt u de parking, zodra u bent geland en u op uw bagage staat te wachten. U wordt vervolgens opgewacht door de shuttlebus op dezelfde plek waar u bent afgezet.

Voor vragen over het wijzigen van uw reservering tijdens de reis, in het weekend of binnen 24 uur voor aanvang van uw reis, adviseren wij u om contact op te nemen met de parking op het telefoonnummer +3140 7820050. let op: Wegens de maatregelen die wettelijk gelden met betrekking tot het Corona-virus moet u op onze locatie rekening houden met het volgende: U moet verplicht 5 vragen beantwoorden m.b.t. het corona-virus Enkel indien u positief kunt antwoorden op deze vragen mogen wij u vervoeren Voor de shuttlebus is – net als in het vliegtuig – een mondkapje verplicht. Graag rekening houden 10 minuten extra tijd voor de Corona-check.

Adres

Habraken 2601-2605, 5507 TR, Veldhoven