Routebeschrijving naar Eindhoven Airport

Op deze pagina kunt u uw reis plannen naar Eindhoven Airport. Tevens staan hier handige tips voor als u per auto door Nederland rijdt.

Adresgegevens

Eindhoven Airport

Luchthavenweg 25
5657 EA Eindhoven
Nederland

Verkeersinformatie:

Wanneer u op reis gaat via Eindhoven Airport is het handig om informatie te hebben met betrekking tot het verkeer.

Het verkeer rondom Eindhoven kan wel eens te maken hebben met opstoppingen en files. Vooral wanneer u via de A58 rijdt, raden wij u aan de verkeersinformatie goed in de gaten te houden. U wilt natuurlijk wel op tijd ingecheckt zijn.

In de vakantieperiode raadt Eindhoven Airport een alternatieve route aan wanneer u zich tijdens de spits naar het vliegveld wilt begeven.
Hieronder vindt u de afbeelding met de alternatieve route. U rijdt in dit geval niet aan via de Anthony Fokkerweg, maar neemt de route via de Spottersweg richting Oirschotsedijk. Wanneer u afrit 29 (Eindhoven Airport) neemt, wordt deze adviesroute tijdens de spits aangegeven met speciale borden.

cc Imgur

Onder normale weersomstandigheden kunt u uitgaan van de volgende reistijden:

Antwerpen -> Vliegveld Eindhoven 89,2 kilometer / 1:08 uur
Maastricht -> Vliegveld Eindhoven 97,8 kilometer / 1:13 uur
Utrecht -> Vliegveld Eindhoven 90,2 kilometer / 1:07 uur
lees meer…

Handige informatie voor op weg:

Aangezien u reist met de auto raden wij u aan om uw auto technisch te controleren voordat u op reis gaat. Dit verkleint de kans op pech onderweg. Hierdoor kunt u met een gerust hart aan uw reis beginnen.
Hierbij gaat het vooral om de basiszaken zoals de vloeistoffen. Zorg ervoor dat het oliepeil voldoende is en dat er genoeg koelvloeistof in het reservoir van uw auto zit.

Daarnaast raden wij u aan om uw bandenspanning te controleren, inclusief die van het reservewiel. Ook is het van belang dat uw verlichting goed werkt, controleer deze dus voordat u op reis gaat.

Brandstof

Rijdt uw auto op benzine, diesel of LPG? Dit is geen probleem in Nederland, in Nederland kunt u vrijwel alle brandstoffen tanken.
Wel willen wij u erop attenderen dat LPG niet overal verkrijgbaar is. Vooral bij tankstations in de bebouwde kom bestaat er de kans dat u van de koude kermis thuis komt. Het gebrek aan deze brandstof ligt in verband met veiligheidsmaatregelen die van toepassing zijn voor LPG.
Wilt u goedkoper uit zijn? Dan is het wel vaak een goed idee om binnen de bebouwde kom te tanken. Benzinestations langs de snelweg voeren doorgaans hogere prijzen.
lees meer…

We staan voor u klaar

Onze experts staan voor u klaar met advies over parkeerplaatsen vergelijken en beantwoorden graag uw vragen.

Neem contact met ons op