SchippersStop ParkFlyWash

Voordelig parkeren in de omgeving van Eindhoven Airport? Dat kan bij SchippersStop. U parkeert op het bewaakte terrein en kunt gebruik maken van de Shuttle dienst. Uw voertuig staat veilig geparkeerd en u kunt genieten van uw reis. Reserveer het standaard Bronze pakket of waardeer uw reservering op naar het Silver pakket inclusief wasbeurt.

Meer informatie

Adres

Habraken 2601-2605, 5507 TR, Veldhoven
Eindhoven Airport parking

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid SchippersStop ParkFlyWash

SchippersStop ParkFlyWash beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerd van een parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
40%

Bereikbaarheid

<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× 24/7 transfer
× Valet service

Beoordelingen SchippersStop ParkFlyWash

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

8,9
Op basis van 181 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 22 oktober 2020.


Vriendelijke mensen, vlotte verbinding, niet lang moeten wachten

10

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 19 oktober 2020.


Great service, accuracy and neatness of the entire process. Well done!

10

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 04 oktober 2020.


Deze parkeergelegenheid sprong eruit door hun uiterst gebruiksvriendelijke en bijna volledig geautomatiseerde afhandeling van je reservatie bij aankomst. De jongdame die ons ontving en ook het shuttlebusje persoonlijk bestuurde was uitermare vriendelijl en behulpzaam. Wij hebben nooit langer dan 10 min moeten wachten op het busje en halte is op wandelafstand v de luchthaven. Ook aanwezige faciliteiten op het parkeerterrein zijn super handig. Ik zou hier zeker terug komen!

10

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 03 oktober 2020.


Alles tip top in orde.

8

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 02 oktober 2020.


Top - Echt Top.
Parkeerplaats goed gelegen tov de luchthaven. Vlotte en veilige rit met bekwame en beleefde chauffeur. Terugrit verliep vlot en auto stond klaar om terug naar huis te keren.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2020. Beoordeling geschreven op 21 september 2020.


Prima service en vriendelijk personeel

6

Heeft geparkeerd in augustus 2020. Beoordeling geschreven op 21 september 2020.


Er waren niet voldoende zitplaatsen in de shuttle bus naar de luchthaven. Ik heb heel de rit rechtop gestaan tussen de bagage dat kan niet de bedoeling zijn en lijkt mij bovendien niet verantwoord qua veiligheid.
Voor het overige geen klachten.

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste Erik,

Wat vervelend om te horen dat u heeft moeten staan tijdens uw rit naar de luchthaven, dit is inderdaad niet de bedoeling. Wij gaan dit met SchippersStop bespreken.
8

Heeft geparkeerd in augustus 2020. Beoordeling geschreven op 05 september 2020.


Tevreden

Over SchippersStop ParkFlyWash

Vanaf het terrein van SchippersStop kunt u de landingsbaan van Eindhoven Airport zien en hierdoor krijgt u gelijk het vakantiegevoel. SchippersStop beschikt over meerdere faciliteiten waar u gebruik van kunt maken, zoals een lunchroom, tankstation en natuurlijk de wasstraat.

Het terrein van SchippersStop is volledig omheind en voorzien van beveiligingscamera's. Bij binnenkomst wordt de huidige staat van uw auto bij inlevering vastgelegd door camera's in de zogenoemde videostraat. Daarnaast vult u ook een formulier in waarop de eventueel aanwezige schade kan worden genoteerd.

Schippersstop beschikt over een tankstation waar u voordelig kunt tanken en een 50 meter lange wasstraat. Naast de wachtruimte beschikt SchippersStop over een mooie lunchroom waar u kunt eten en gebruik kunt maken van alle faciliteiten.

Bij het Bronze pakket zit een bandencheck inclusief het balanceren van uw banden en een visuele inspectie. Wanneer u kiest voor het pakket Silver, dan wordt de veiligheidscheck vervangen door een wasbeurt in de 50 meter lange wasstraat van SchippersStop.

Het adres van het terrein van Schippersstop is Habraken 2601-2605. De parking ligt op 10 minuten afstand van Eindhoven Airport. De ingang bevindt zich aan de linkerkant van het terrein. U kunt zich bij aankomst melden bij de Service & Stalling. Na afgifte van uw sleutels staat de shuttlebus op u te wachten. De shuttlebussen rijden constant op en neer tussen de parking en de luchthaven en er wordt rekening gehouden met de inkomende en uitgaande vluchten. SchippersStop zet u zo dicht mogelijk bij de ingang af op ongeveer 350 meter loopafstand.

Bij terugkomst belt u SchippersStop zodra u bent geland en u op uw bagage staat te wachten. U wordt vervolgens opgewacht door de shuttlebus op dezelfde plek waar u bent afgezet. U krijgt aanwijzingen van de chauffeur van de shuttlebus over hoe u uw sleutels terugkrijgt.

Adres

Habraken 2601-2605, 5507 TR, Veldhoven

Help