Park and Fly Köln

Park en Fly Köln beheert ongeveer 250 parkeerplaatsen op een verharde parkeerplek bij de luchthaven van Köln. Het flexibele en vriendelijke bedrijf biedt een betrouwbare shuttle service, die zorgt voor een prettige start van uw vakantie. Uw auto staat veilig geparkeerd op het terrein van Park and Fly Köln. Park and Fly Keulen staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

Meer informatie

Adres

Welserstraße 5-7, 51149, Köln
Parking Luchthaven Keulen

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Park and Fly Köln

Park and Fly Köln beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

60%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
× Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
× Elektrisch oplaadpunt
× Hulp met koffers
20%

Locatie

Verhard
× Binnen parkeren
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
40%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× <5min gelegen vanaf snelweg
× Valet service

Beoordelingen Park and Fly Köln

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

7,4
Op basis van 14 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in januari 2022. Beoordeling geschreven op 15 januari 2022.


Sehr gut!

10

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 16 december 2021.


Alles stipt verlopen, brengen en afhaling.

10

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 27 november 2021.


Prijs kwaliteit,heel goed geholpen en op tijd.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 11 oktober 2021.


Vlotte administratieve afhandeling zowel online als ter plaatse . Geen probleem om wat later te komen na verwittigen. Duidelijke instructies ivm terugkomst en correcte tijd van wachten op pendel werd meegegeven. keuze tussen sleutel afgeven of meenemen. correct en vriendelijk.

10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 24 september 2021.


Snelle afhandeling super volgend jaar terug

10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 19 september 2021.


Vriendelijk en duidelijke afspraken

10

Heeft geparkeerd in augustus 2021. Beoordeling geschreven op 28 augustus 2021.


Tevreden

Over Park and Fly Köln

Met Park and Fly Köln kunt u uw auto heel dicht bij de luchthaven van Köln parkeren. Het parkeerterrein van de aanbieder is 24/7 bemand en wordt bovendien bewaakt door camera's. Eenmaal aangekomen op de parkeerplaats parkeert u uw voertuig zelf en geeft u uw sleutel af op kantoor. Uw sleutel zal in een kluis voor u worden bewaard.

Op het terrein van Park and Fly Köln kunnen voertuigen met een maximale lengte van 5,00 meter, een breedte van 2,00 meter en een hoogte van 2,50 meter worden geparkeerd. Als u wilt parkeren met een minibus (VW T-modellen, Mercedes Vito-Viano, opel Vivaro en dergelijke), is dit mogelijk tegen een meerprijs van 20€.

De parkeerplek van Park en Fly Köln is zowel geasfalteerd als omheind. Verder wordt de parkeerplaats dag en nacht bewaakt door zowel het personeel als de camera's, zodat u uw auto zonder zorgen op het terrein kunt parkeren. Tijdens uw reis worden de sleutels in een kluis voor u bewaard.

De parkeerplek van Park en Fly Köln is volledig geasfalteerd. U vindt er ook een wachtkamer, een klantentoilet en een snackautomaat voor de kleine trek.

Het is mogelijk om gratis een stoelverhoger of een kinderzitje te reserveren voor de rit met de shuttle bus.

Wilt u uw auto laten schoonmaken tijdens uw reis? Hiervoor biedt Park and Fly Köln u een complete binnen en buiten schoonmaakservice aan, die u tegen een meerprijs kunt toevoegen aan uw reservering.

Hoe werkt shuttle parking?

Aankomst
U wordt verzocht om 2,5 uur voor vertrek bij de parkeerplaats te arriveren. U kunt uw auto zelf parkeren, waarna de shuttlebus voor u klaar staat. De shuttlebus brengt u vervolgens stressvrij in ongeveer 8 minuten naar de luchthaven van Köln bij terminal 1C.

Terugkomst
Als u op het ontmoetingspunt bent, neem dan weer contact op met Park and Fly Köln. De shuttlebus wordt dan naar de terminal gestuurd, die u dan in korte tijd terugbrengt naar uw voertuig op het parkterrein. Eenmaal daar kunt u de reis naar huis op een ontspannen manier voortzetten. Indien uw vlucht vertraag is, wordt u vriendelijk verzocht dit bij de parkingaanbieder te melden.

Adres

Welserstraße 5-7, 51149, Köln