Park and Fly Köln

Keulen-Bonn Airport
full star
9,3 495 beoordelingen

Park en Fly Köln beheert ongeveer 250 parkeerplaatsen op een verharde parkeerplek bij de luchthaven van Köln. Het flexibele en vriendelijke bedrijf biedt een betrouwbare shuttle service, die zorgt voor een prettige start van uw vakantie. Uw auto staat veilig geparkeerd op het terrein van Park and Fly Köln. Park and Fly Keulen staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

De luchthavenbelasting is inbegrepen in de parkeerprijs.
Lees minder
 • Algemene informatie

  chevron

  Met Park and Fly Köln kunt u uw auto heel dicht bij de luchthaven van Köln parkeren. Het parkeerterrein van de aanbieder is 24/7 bemand en wordt bovendien bewaakt door camera's. Eenmaal aangekomen op de parkeerplaats parkeert u uw voertuig zelf en geeft u uw sleutel af op kantoor. Uw sleutel zal in een kluis voor u worden bewaard.

 • veiligheid

  chevron

  De parkeerplek van Park en Fly Köln is zowel geasfalteerd als omheind. Verder wordt de parkeerplaats dag en nacht bewaakt door zowel het personeel als de camera's, zodat u uw auto zonder zorgen op het terrein kunt parkeren. Tijdens uw reis worden de sleutels in een kluis voor u bewaard.

 • faciliteiten

  chevron

  De parkeerplaats van Park and Fly Keulen is volledig verhard. Op de parkeerplaats vind je ook een wachtkamer, een klantentoilet en een automaat voor snacks.

  Voor de shuttlerit is het mogelijk om gratis een stoelverhoger of kinderzitje te reserveren.

  Wilt u uw auto tijdens uw reis laten reinigen? Hiervoor biedt Park and Fly Cologne u een complete binnen- en buitenschoonmaak, die u tegen een meerprijs kunt toevoegen aan uw reservering.

  De luchthaventoeslag is inbegrepen in de parkeerprijs.

  De transfer is inbegrepen voor maximaal 3 personen, voor elke extra persoon geldt een toeslag van € 5,00. 1 handbagage en 1 koffer zijn inbegrepen in de prijs per klant, alle extra stukken bagage moeten € 5,00 per stuk bagage zijn. Voor volumineuze bagage en extra grote bagage wordt € 10,00 in rekening gebracht. Voor elk extra stuk sport en volumineuze bagage moet ter plaatse € 5,00 worden betaald (kinderwagens en rolstoelen uitgezonderd). Max: breedte 2.00m en Max: lengte 5.00m. Als uw voertuig te groot is, b.v. B. met een VW Bus, Mercedes Vito, Ford Transit of gelijkaardige voertuigen is een betaling van € 20,00 verschuldigd op het moment van boeking. Voor voertuigen met een Mercedes Sprinter-lengte of identieke voertuigen geldt een toeslag van € 30,00. Alle toeslagen worden ter plaatse contant geaccepteerd.

  Bij vertragingen dient u direct de parkeeraanbieder op de hoogte te stellen, de geboekte tijd is bindend. Bij vertragingen zonder voorafgaande kennisgeving behoudt de parkeeraanbieder zich het recht voor om ter plaatse een vergoeding van € 10,00 te vragen.

 • bereikbaarheid

  chevron
  De luchthaventoeslag is bij de parkeerprijs inbegrepen.

  Gelieve alle extra services tijdens het boekingsproces te reserveren. De transfer is inbegrepen voor maximaal 3 personen, voor elke extra persoon geldt een toeslag van € 10,00. 1 stuk handbagage en 1 koffer zijn bij de prijs per klant inbegrepen, alle extra stuks bagage moeten € 5,00 per stuk bagage zijn. Voor omvangrijke bagage en extra grote bagage wordt € 10,00 in rekening gebracht. Voor elk extra stuk sport- en omvangrijke bagage moet € 5,00 ter plaatse worden betaald (exclusief kinderwagens en rolstoelen). Max: breedte 2.00m en Max: lengte 5.00m. Als uw voertuig te groot is, b.v. B. met een VW Bus, Mercedes Vito, Ford Transit of vergelijkbare voertuigen, is een betaling van € 20,00 verschuldigd op het moment van boeking. Voertuigen in Mercedes Sprinter-lengte of identieke voertuigen hebben een toeslag van € 30,00.

  Aankomst
  U dient te plannen om 3 uur voor vertrek van uw vlucht op de parkeerplaats te zijn. U parkeert dan zelf uw voertuig en de shuttlebus staat voor u klaar. Deze brengt u vervolgens binnen 8 minuten stressvrij naar Keulen Airport Terminal 1C.

  .

  Terugkeren

  Als je op het ontmoetingspunt bent, meld je dan bij Park and Fly Keulen. Vervolgens wordt de shuttlebus naar de terminal gestuurd, die u vervolgens in korte tijd weer naar uw voertuig op de parkeerplaats brengt. Daar aangekomen kunt u ontspannen uw reis naar huis vervolgen.

  Als je vragen hebt over wijzigingen in je reservering in het weekend of 24 uur voor aanvang van je reis, raden we je aan contact op te nemen met de parkeeraanbieder. Bij te laat inleveren kan de toeslag ter plekke contant worden betaald aan de parkeeraanbieder.

 • Locatie

  chevron

Over Park and Fly Köln

 • ervaren parkeeraanbieder
 • Shuttle-Service
 • 24 uur per dag geopend
 • videobewaking
Beoordelingen en recensies
Anonym
full star
8
Geparkeerd van 16/09/2023 tot 25/09/2023
War alles ok
Shuttle buiten
26 september 2023
Anonym
full star
10
Geparkeerd van 15/09/2023 tot 22/09/2023
wir waren sehr zufrieden, hat alles sehr gut ...Lees meer
Shuttle buiten
24 september 2023
Anonym
full star
8
Geparkeerd van 2/09/2023 tot 16/09/2023
Gute Abwicklung.
Shuttle buiten
17 september 2023
Beschikbaarheid Park and Fly Köln
8 oktober 2023 naar 15 oktober 2023 Wijzig data

Park and Fly Köln beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.

De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

 • Veiligheid

  • 24u p/d aanwezigheid
  • Cameras
  • Omheining
 • Faciliteiten

  • Auto schoonmaak
  • Toiletten
  • Wachtruimte
 • Locatie

  • Verhard
 • Bereikbaarheid

  • 24/7 transfer
  • locatie aangegeven