Met Park Time kiest u voor een veilige parkeeraanbieder die u een betrouwbare pendeldienst naar Keulen/Bonn Airport aanbiedt. Ook als u uw auto zonder dak parkeert, staat uw auto veilig geparkeerd dankzij de videocamera's en het hek. Daarnaast is het personeel te allen tijde beschikbaar, zodat u op een ontspannen manier uw vakantie kunt binnenvliegen.

Houd er rekening mee dat u uw sleutel bij Parktime moet achterlaten.

Meer informatie

Adres

Poll Vingster Strasse 124, 51105, Köln
Parking Luchthaven Keulen

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Park Time

Beoordelingen Park Time

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

7,6
Op basis van 15 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in januari 2022. Beoordeling geschreven op 16 januari 2022.


Raad iedereen aan die vanaf Keulen vertrekt hier de auto te parkeren.Goede prijs en super service. Na vlucht snel ter plekke.
Bedankt Parkos

10

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 07 januari 2022.


Alles is super en vriendelijk

10

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 25 november 2021.


Heel goed

10

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 22 november 2021.


Als we aankwamen even op gebeld en even moeten wachten waar ze sorry voor zij ook als we terug kwamen even opgebeld en ook even moeten wachten waarom ze weer sorry zij ook kregen we de mededeling dat we ons mondmasker mochten afzetten omdat ze die dag nog was getest en negatief was ze was ook zeer vriendelijk en gemak

10

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 14 november 2021.


Top

10

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 14 november 2021.


Klantvriendelijk en stiptheid

10

Heeft geparkeerd in augustus 2021. Beoordeling geschreven op 30 augustus 2021.


Heel tevreden dankbu

Over Park Time

Met Park Time kiest u voor een betrouwbare parkeeraanbieder in Keulen met 600 parkeerplaatsen. Het personeel is elke dag en nacht voor u beschikbaar en de shuttle service zal ook volgens uw behoeften verlopen. U kunt zich dus verheugen op een ontspannen start van uw vakantie.

Houd er rekening mee dat u uw sleutel bij Parktime moet achterlaten.

Shuttle-Service

Uw auto wordt voor u geparkeerd bij Park Time. Om het parkeerterrein efficiënt te gebruiken, moet u daar uw autosleutels inleveren. Uw auto wordt niet buiten de parkeerplaats gereden, maar wordt alleen verplaatst als u van parkeerplaats moet wisselen. De pendelbus brengt u naar de luchthaven en haalt u op uw terugreis weer op.

Park Time biedt u een veilige parkeerplaats, omdat het parkeerterrein is uitgerust met videocamera's en het gebied volledig omheind is. Er is ook 24 uur per dag en 7 dagen per week personeel ter plaatse.

Houd er rekening mee dat u uw sleutel bij Parktime moet achterlaten.

Bij de overhandiging van het voertuig wordt een voertuigcontrole uitgevoerd. Dit betekent dat uw voertuig wordt gecontroleerd op eventuele schade die al is ontstaan, zodat misverstanden later kunnen worden voorkomen.

Park Time is eigenaar van twee shuttlebussen die naar de luchthaven rijden zoals de klant dat wenst. Reserveringen en prijzen zijn echter geldig voor maximaal 4 personen. Bij overschrijding van het aantal personen wordt een toeslag van 6,00 € per persoon ter plaatse contant in rekening gebracht.

Het park is gedeeltelijk geasfalteerd en gedeeltelijk voorzien van grind. Er is een toilet op het terrein. Het is ook mogelijk om een kinderzitje te reserveren, zodat uw kleintjes ook veilig kunnen reizen. Er zijn ook toegankelijke parkeerplaatsen voor invaliden bij Park Time.

Let op de maximale lengte van 4,00 meter en de maximale breedte van 2,20 meter van het parkeerterrein. Als uw voertuig langer is dan de maximale lengte, moet u twee parkeerplaatsen reserveren.

Hoe werkt Shuttle-Parking?

Aankomst

Op de dag van uw reis rijdt u direct naar het terrein van Park Time. U wordt verzocht 30 minuten voor uw aankomst naar Park Time te bellen. U ontvangt het exacte adres en telefoonnummer in uw reserveringsbevestiging. Eenmaal daar, zal uw auto worden gedocumenteerd en overgenomen. Nadat de sleutels zijn overhandigd, wordt u met de pendelbus naar de luchthaven gebracht, waar u alleen nog maar hoeft uit te stappen en in te checken voor uw vlucht.

Let op: boekingen en prijzen zijn geldig voor maximaal 4 personen. Bij overschrijding van het aantal personen wordt een toeslag van 6,00€ per persoon ter plaatse in contanten in rekening gebracht.

Terugkomst

Als u terug in Keulen aankomt, neem dan opnieuw contact op met Park Time wanneer u uw koffers heeft opgehaald bij de bagageband. Vervolgens gaat u door naar de opstapplaats op vertrekniveau Terminal 1 C, waar u wordt opgehaald door de pendelbus van Park Time. Vervolgens wordt u naar uw voertuig teruggebracht.

Let op: boekingen en prijzen zijn geldig voor maximaal 4 personen. Bij overschrijding van het aantal personen wordt een toeslag van 6,00€ per persoon ter plaatse contant in rekening gebracht.

Adres

Poll Vingster Strasse 124, 51105, Köln