Met Park Time kiest u voor een veilige parkeeraanbieder die u een betrouwbare pendeldienst naar Keulen/Bonn Airport aanbiedt. Ook als u uw auto zonder dak parkeert, staat uw auto veilig geparkeerd dankzij de videocamera's en het hek. Daarnaast is het personeel te allen tijde beschikbaar, zodat u op een ontspannen manier uw vakantie kunt binnenvliegen.

Houd er rekening mee dat u uw sleutel bij Parktime moet achterlaten.

Meer informatie

Adres

Poll Vingster Strasse 124, 51105, Köln
Parking Luchthaven Keulen

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Park Time

Park Time beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
40%

Faciliteiten

Toiletten
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
× Wachtruimte
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Park Time

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

7,7
Op basis van 33 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 28 september 2022.


Vlotte service

8

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 15 september 2022.


Het terug ophalen duurde wel lang, hoewel ik bij aankomst onmiddellijk had gebeld. Chauffeur die ons naar het parkeerterrein bracht, was een slechte chauffeur.

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 23 juli 2022.


Prima service, vlot! Alleen beetje moeten zoeken waar de parking zich precies bevindt. Duidelijk uithangbord zou handig zijn.

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 19 juli 2022.


Zeer vriendelijk personeel en vlotte afhandeling ter plaatse

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 19 juli 2022.


Vriendelijk snel goedkoop

8

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 13 juli 2022.


Ok

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 09 juli 2022.


Vlotte service.

8

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 04 juni 2022.


De juiste locatie was moeilijk te vinden. We hadden instructies via de telefoon nodig om er te geraken. Bovendien sprak de persoon aan de lijn enkel Duits. Voor een dienstverlening aan een luchthaven vond ik dat wel verwonderlijk. Uiteindelijk verspeel je met de shuttle incl. het wachten toch wel heel wat tijd.
Het parkeren zelf werd keurig gedaan.

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 27 mei 2022.


Vriendelijke en efficiënte dames.

Over Park Time

Met Park Time kiest u voor een betrouwbare parkeeraanbieder in Keulen met 600 parkeerplaatsen. Het personeel is elke dag en nacht voor u beschikbaar en de shuttle service zal ook volgens uw behoeften verlopen. U kunt zich dus verheugen op een ontspannen start van uw vakantie.

Houd er rekening mee dat u uw sleutel bij Parktime moet achterlaten.

Shuttle-Service

Uw auto wordt voor u geparkeerd bij Park Time. Om het parkeerterrein efficiënt te gebruiken, moet u daar uw autosleutels inleveren. Uw auto wordt niet buiten de parkeerplaats gereden, maar wordt alleen verplaatst als u van parkeerplaats moet wisselen. De pendelbus brengt u naar de luchthaven en haalt u op uw terugreis weer op.

Park Time biedt u een veilige parkeerplaats, omdat het parkeerterrein is uitgerust met videocamera's en het gebied volledig omheind is. Er is ook 24 uur per dag en 7 dagen per week personeel ter plaatse.

Houd er rekening mee dat u uw sleutel bij Parktime moet achterlaten.

Bij de overhandiging van het voertuig wordt een voertuigcontrole uitgevoerd. Dit betekent dat uw voertuig wordt gecontroleerd op eventuele schade die al is ontstaan, zodat misverstanden later kunnen worden voorkomen.

De luchthavenbelasting is inbegrepen in de parkeerprijs.

Park Time is eigenaar van twee shuttlebussen die naar de luchthaven rijden zoals de klant dat wenst. Let op: de boekingen en prijzen zijn voor een maximum van 3 personen. Indien het aantal personen wordt overschreden, is ter plaatse een toeslag van 5,00€ per persoon verschuldigd. Maximaal één stuk handbagage en één koffer per persoon zijn bij de prijs inbegrepen. Voor extra bagagestukken wordt een toeslag per stuk berekend.

Het park is gedeeltelijk geasfalteerd en gedeeltelijk voorzien van grind. Er is een toilet op het terrein. Het is ook mogelijk om een kinderzitje te reserveren, zodat uw kleintjes ook veilig kunnen reizen. Er zijn ook toegankelijke parkeerplaatsen voor invaliden bij Park Time.

Maximaal één stuk handbagage en één koffer per persoon zijn bij de prijs inbegrepen. Voor extra bagagestukken wordt een toeslag per stuk berekend. Het is niet mogelijk om volumineuze bagage mee te nemen.

Let op de maximale lengte van 4,00 meter en de maximale breedte van 2,20 meter van het parkeerterrein. Als uw voertuig langer is dan de maximale lengte, moet u twee parkeerplaatsen reserveren.

De luchthavenbelasting is inbegrepen in de parkeerprijs.

Houd er rekening mee dat u uw sleutel bij Parktime moet achterlaten.

Aankomst

Op de dag van uw reis rijdt u naar het terrein van Park Time. Het exacte adres vindt u hierboven. Bel alstublieft 30 minuten voor uw aankomst bij de parkeerplaats met Park Time. Bovenstaand vindt u ook het telefoonnummer. Bij aankomst op de parkeerplaats wordt uw voertuig gedocumenteerd en overgenomen. U kunt dan uw bagage uitladen en in de shuttlebus stappen die u naar de luchthaven van Keulen brengt.

Terugkomst

Bel Park Time zodra u uw bagage heeft opgehaald de bagageband bij terugkomst op de luchthaven. Als uw vlucht vertraging heeft, gelieve Park Time telefonisch te informeren. Ga dan naar het ophaalpunt van bus terminal bij aankomst Terminal 2 D. De pendelbus zal daar op u wachten en u terugbrengen naar uw voertuig.

Als u een of meer dagen eerder of later dan gepland terugkeert van uw reis, bel dan direct met Park Time. Anders kunnen er kosten in rekening worden gebracht, omdat de parkeeraanbieder in dit geval niet optimaal kan plannen.

Let op: de boekingen en prijzen zijn voor een maximum van 3 personen. Indien het aantal personen wordt overschreden, is ter plaatse een toeslag van 5,00€ per persoon verschuldigd.

Maximaal één stuk handbagage en één koffer per persoon zijn bij de prijs inbegrepen. Voor extra bagagestukken wordt een toeslag per stuk berekend. Het is niet mogelijk om volumineuze bagage mee te nemen.

Adres

Poll Vingster Strasse 124, 51105, Köln