Shuttle Star, gevestigd in Keulen, is een jong bedrijf met professionele medewerkers die uw parkeerervaring zo aangenaam mogelijk maken. Bij Shuttle Star heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor de shuttle- of valetservice.

Let op: deze parkeerplaats ligt in een milieuzone en een milieusticker is verplicht.

Lees minder
 • Algemene informatie

  chevron

  Shuttle Star, gevestigd in Keulen, is een jong bedrijf met professionele medewerkers die uw parkeerervaring zo aangenaam mogelijk maken. Bij Shuttle Star heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor de shuttle- of valetservice.

  Let op: deze parkeerplaats ligt in een milieuzone en een milieusticker is verplicht.

 • veiligheid

  chevron

  Het terrein van Shuttle Star is omheind, verlicht en staat te allen tijde onder videobewaking. Bovendien is er 24 uur per dag personeel aanwezig aangezien de aanbieder een 24/7 service biedt. Hierdoor kunt u op elk moment van de dag of nacht naar het parkgebied rijden.

 • faciliteiten

  chevron

  Hartelijk dank voor uw reservering van een parkeerplaats bij Shuttle Star

  Belangrijke informatie
 • U moet ongeveer 30 minuten plannen voor parkeren, inclusief het inchecken van uw voertuig en vervoer naar de luchthaven. Het parkeren van de grote voertuigen is niet mogelijk, neem bij twijfel contact op met de parkeeraanbieder.
 • De luchthaventoeslag is bij de parkeerprijs inbegrepen.
 • 3 personen zijn bij de boekingsprijs inbegrepen. Als er meer dan 3 personen zijn, wordt er een toeslag berekend voor elke extra persoon. Als je de opties hiervoor niet hebt gebruikt in het boekingsvenster, moet je het verschil ter plaatse betalen. Bij grotere voertuigen kan het zijn dat u uw sleutel moet inleveren bij de parkeeraanbieder. Bij overschrijding wordt de toeslag van € 20,- ter plekke contant aan de parkeeraanbieder betaald.
 • De parkeeraanbieder rekent een toeslag voor grote bagage.
 • Voor voertuigen die meer dan 2,20 meter breed en 4,50 meter lang zijn, brengt de parkeeraanbieder een toeslag in rekening.
 • Bij een vertraging van meer dan 30 minuten dient een toeslag van € 15,00 betaald te worden, aangezien hierdoor extra personeelskosten ontstaan ​​door uw te late aankomst.
 • Vertragingen of vakantieverlengingen dienen direct schriftelijk per e-mail en telefonisch aan de parkeeraanbieder te worden gemeld.
 • Huisdieren zijn niet inbegrepen in de overdracht.

 • bereikbaarheid

  chevron

  Hartelijk dank voor uw reservering van een parkeerplaats bij Shuttle Star

  Hoe werkt shuttle parkeren?

  Rijd op de dag van uw reis naar de parkeerplaats voor de luchthavenshuttle aan de Ettore-Bugatti-Strasse 29.51149. Keulen-Porz.Je hoeft de parkeeraanbieder niet te bellen voordat je aankomt, maar wacht voor de ingang tot een medewerker je ophaalt. Houd er rekening mee dat acceptatie iets langer kan duren, afhankelijk van de tijd van het jaar en klanten. Plan daarom voldoende tijd in het parkgebied. Onze aanbeveling hiervoor is dat je voor de opname ter plaatse en de rit naar de luchthaven 30 minuten extra plant. Het adres van de parkeerplaats voor de pendeldienst naar de luchthaven vindt u hierboven. Nadat u bent opgewacht door een medewerker, parkeert u uw auto zelf en neemt u een van de shuttlebussen naar de voorkant van Vertrekterminal 2, gebied D.

  Terugreis
  Op de dag van terugkomst, nadat u uw koffers heeft opgehaald, belt u de chauffeur om te bevestigen dat u nu opgehaald kunt worden. Het telefoonnummer staat hierboven. De chauffeur wacht op u op hetzelfde ontmoetingspunt waar u op de dag van vertrek naartoe bent gereden, namelijk Terminal 2, voorlaatste uitgang in gebied D. De shuttlebussen zijn gemakkelijk te herkennen aan het logo "Airport Shuttle Parking Lot". Houd er rekening mee dat er wachttijden kunnen zijn, afhankelijk van het seizoen en de klant. Gemiddeld is de wachttijd 15-30 minuten. De chauffeur brengt u vervolgens terug naar uw voertuig zodat u snel uw reis naar huis kunt vervolgen.

  Shuttle Star
 • Locatie

  chevron
 • Datum van
  zo. 17-12-2023
  Datum tot
  zo. 24-12-2023

  Over Shuttle Star

   Beoordelingen en recensies
   Uwe Schwarze
   full star
   10
   Geparkeerd van 24/11/2023 tot 2/12/2023
   Super
   Shuttle buiten
   8 december 2023
   Murat temiz
   full star
   8
   Geparkeerd van 23/11/2023 tot 29/11/2023
   Danke
   Shuttle buiten
   5 december 2023
   Ivana Pejic
   full star
   10
   Geparkeerd van 24/11/2023 tot 27/11/2023
   Alles hat ohne Probleme funktioniert. Persona ...Lees meer
   Shuttle buiten
   4 december 2023
   Beschikbaarheid Shuttle Star
   17 december 2023 naar 24 december 2023 Wijzig data

   Shuttle Star beoordeling

   We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.

   De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.