Park Airport Cologne

Keulen-Bonn Airport
full star
9,4 191 beoordelingen
 • Algemene informatie

 • veiligheid

 • faciliteiten

 • bereikbaarheid

 • Locatie

Met ColognePark kiest u voor een parkeergarage in de onmiddellijke nabijheid van de luchthaven Keulen/Bonn. Het personeel verwelkomt u 24 uur per dag, 7 dagen per week op de parkeerplaats, helpt u met het inladen van uw bagage en brengt u gratis naar Keulen Bonn Airport. U heeft de mogelijkheid om uw auto bij aankomst zelf te parkeren.

Shuttle-Service
De pendeldiensttransfer is bij deze aanbieder al in de prijs inbegrepen. Om ervoor te zorgen dat u op tijd bij de check-in aankomt, verzoeken wij u uw aankomsttijd op de parkeerplaats zo dicht mogelijk bij de geboekte tijd te laten liggen, omdat alleen op die manier kan worden gegarandeerd dat u voldoende tijd heeft voor de check-in en de veiligheidscontroles op de luchthaven. U neemt uw autosleutel mee op uw reis met deze aanbieder, mits u geen gebruik wenst te maken van extra diensten. U moet de parkeeraanbieder 30 minuten vóór aankomst op de parkeerplaats bellen. In geval van vertragingen, gelieve ons ook telefonisch te verwittigen. Nadat u geparkeerd hebt, helpt het personeel van ColognePark u met het inladen van uw bagage.

Lina Bommer Weg 8, 51149, Köln

ColognePark is een onderneming die zich tot taak heeft gesteld de klanten een nieuw niveau van parkeren op Keulen Bonn Airport voor te stellen. Wat ColognePark onderscheidt van anderen is het vlotte verloop en de snelle ophaling van de klanten, zowel van de parking als van de luchthaven. Dit zorgt voor een stressvrij begin en einde van uw vakantie. De parkeerplaats ligt op 4 minuten van Keulen Bonn Airport. Het terrein is omheind, verlicht en beveiligd met moderne bewakingssystemen. ColognePark wil u met hun service veiligheid, exclusiviteit voor weinig geld bieden, zodat u stressvrij en zorgeloos van uw vakantie kunt genieten. Uw voertuig is in goede handen.

De luchthavenbelasting is inbegrepen in de parkeerprijs.
Lees minder
Datum van
za. 22-06-2024
Datum tot
za. 29-06-2024

Over Park Airport Cologne

  Beoordelingen en recensies
  Gunes Eranil
  full star
  10
  Geparkeerd van 1/06/2024 tot 8/06/2024

  Alles super gelaufen..

  Shuttle buiten
  14 juni 2024
  Anonym
  full star
  10
  Geparkeerd van 7/06/2024 tot 10/06/2024

  Alles top, sehr guter Service

  Shuttle buiten
  11 juni 2024
  Jakob Kerzmann
  full star
  10
  Geparkeerd van 26/05/2024 tot 3/06/2024

  Sehr freundliche Fahrer. An und Abreise sehr

  ...Lees meer
  Shuttle buiten
  4 juni 2024
  Beschikbaarheid Park Airport Cologne
  22 juni 2024 naar 29 juni 2024 Wijzig data

  Park Airport Cologne beoordeling

  We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.

  De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.