Parking Airea biedt een veilige manier van parkeren aan doordat het parkeerterrein is afgesloten door hekken en van videobewaking is voorzien. Parking Airea staat met een 24-uurs service tot uw beschikking om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Meer informatie

Adres

Poller Holzweg, 51105, Köln
Parking Luchthaven Keulen

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Parking Airea

Parking Airea beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
40%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
× Wachtruimte
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
80%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 5min tot de terminal

Beoordelingen Parking Airea

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

8,5
Op basis van 24 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in januari 2022. Beoordeling geschreven op 24 januari 2022.


Vriendelijke personeel, Veilige Parkeer plaats en fijn dat je sleutel van je wagen mag meenemen.

10

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 10 januari 2022.


Alles is correct en vlot verlopen

8

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 10 januari 2022.


Alleen adres was niet zo duidelijk. Een buurtbewoner heeft ons wel even moeten helpen om het juiste adres te vinden. Daar stonden we eerst nog voor een gesloten hekken maar daar was iemand vlug aanwezig.

8

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 09 januari 2022.


Goede prijs/kwaliteit-verhouding en behulpzaam personeel. Ook het feit dat de reservering nog tot kort voor aankomst kon worden aangepast zonder problemen was positief. Kleine minpuntjes waren dat het adres op de gps ons naar een doodlopende straat leidde een paar honderd meter terugrijden dan tot aan de spoorweg en daar indraaien, dat de shuttle erg vol zat en er weinig ventilatie was ivm Covid niet ideaal. Op de heenweg duurde het een 20-25 minuten eer we vertrokken waren, maar op de terugweg slechts enkele minuten

10

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 26 december 2021.


Vrij lang wachten na aankomst op de luchthaven bij terugkomst was het enige minpuntje.
We werden tot bij onze auto afgezet. Super.

10

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 24 december 2021.


Super snelle service! Vriendelijke ontvangst

10

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 07 december 2021.


Goede ligging, goedkoop en vriendelijke en correcte service

10

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 02 december 2021.


Supet tevreden

10

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 01 december 2021.


Perfect

10

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 26 november 2021.


Alles is prima

10

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 21 november 2021.


Alles is goed gegaan ,zowel bij aankomst en vertrek hebben niet moeten wachten.
De medewerkers waren vriendelijk

10

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 20 november 2021.


Stipt en correct

10

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 19 november 2021.


Zeer content, op tijd naar luchthaven gebracht en op tijd teruggehaald van luchthaven, auto veilig geparkeerd !

8

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 13 november 2021.


Positief

10

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 11 november 2021.


Zeer correct en vriendelijk.

Over Parking Airea

Parking Airea stelt u in staat om uw reis zorgeloos en comfortabel te maken. De stress begint vaak wanneer u aankomt bij het vliegveld en een parkeerplek moet zoeken. De Valet-Service en Shuttle-Service neemt u dit probleem uit handen. Hierdoor hoeft u geen parkeerplek meer te zoeken en kunt u direct uw reis vervolgen.

Shuttle service

Shuttle Service is een klantenservice die u vanaf Parking Airea naar de luchthaventerminal brengt. Het is een handige ophaal- en afleverservice voor particulieren en bedrijven. U overhandigt uw voertuig persoonlijk op het ophaalpunt op het afgesproken tijdstip. Uw auto wordt dan veilig geparkeerd op de parkeerplaats en u wordt met de shuttlebus naar de luchthaven gebracht. De shuttlebus haalt u ook weer op bij de terminal bij uw terugkomst.

Valet-Service

De Valet-Service is een service die de overname van uw voertuig gemakkelijker maakt. Zowel het inleveren als de teruggave van uw voertuig gebeurt op de luchthaventerminal zonder wachttijden. Het parkeren van Airea's Valet-Service biedt u een groot voordeel. Valet-Service is een comfortabele oplossing, omdat u op het moment van aankomst de auto kunt inleveren zonder te moeten parkeren. Hierna kunt u direct inchecken bij Keulen Bonn Airport. Hierdoor bespaart u veel tijd.

Het parkeerterrein van Parking Airea is volledig omheind en slechts 10 minuten van de luchthaven van Keulen/Bonn. De grond is bedekt met stoeptegels en goed verlicht op alle momenten van de dag. Bovendien wordt het gebied 24/7 bewaakt, zodat uw voertuig te allen tijde veilig is. U hoeft zich geen zorgen te maken om het feit dat u uw sleutels moet inlever, de autosleutels worden veilig vergrendeld in een kluis.

Indien nodig wordt bij de overhandiging van uw voertuig een controle van het voertuig uitgevoerd om misverstanden op een later tijdstip te voorkomen.

U heeft de mogelijkheid om te profiteren van professionele onderhoud aan uw auto en andere diensten van Parking Airea. Uw extra bestelling wordt dan tijdens uw reis afgehandeld. Deze diensten omvatten de voorbereiding van voertuigen, brandstofservice en Smart Repair. Parking Airea is met zijn diensten 24/7 beschikbaar en zal u graag helpen met uw bagage op elk moment.

Let op: Parking Airea kan momenteel maximaal 4 personen vervoeren met de pendelbus. Als u met meer mensen reist, heeft u de mogelijkheid om ze eerst af te zetten op de luchthaven en vervolgens met minder mensen naar de parkeerplaats te rijden.

Hoe werkt shuttle parkeren?


Aankomst


U levert uw voertuig op het afgesproken tijdstip persoonlijk in bij het ontvangstpunt van Parking Airea, waar u wordt verwelkomd door een medewerker. Een personeelslid zal u een zitplaats toewijzen. Uw bagage wordt in het transfer voertuig geladen. Kinderzitjes zijn ook beschikbaar in de shuttle. Eén koffer en handbagage per persoon is inbegrepen. Voor elke extra koffer wordt 5€ aangerekend. De pendelbus brengt u dan individueel naar de luchthaven zonder wachttijden. Let op: er kunnen maximaal 4 personen met de shuttlebus worden vervoerd, voor elke extra persoon wordt een toeslag van 10€ in rekening gebracht.

Terugreis

Na uw terugvlucht brengt de shuttleservice u naar uw voertuig, zodat u comfortabel kunt terugkeren naar uw bestemming. Meldt u zich hiervoor bij de medewerker van Parking Airea zodra u op de verzamelplaats (Vertrekniveau Terminal 1c) aankomt, zodat hij of zij klaarstaat om u op tijd op te halen.

Hoe werkt Valet-Parking?

Aankomst

Op de dag van uw aankomst haalt een geautoriseerde Parking Airea-medewerker uw voertuig direct bij de terminal op, zodat u met een goed geweten aan uw reis kunt beginnen. Het team zal altijd alles in het werk stellen om een vlot onthaalproces te verzekeren. U kunt het ontmoetingspunt bij de terminal zonder omwegen bereiken. In geval van vertraging heeft u de mogelijkheid om contact op te nemen met de verantwoordelijke medewerker. Na een korte voertuigcontrole wordt de huidige toestand van de auto geregistreerd. Het team zal u natuurlijk helpen met het uitladen van uw bagage. U kunt dan overgaan tot het inchecken. Parking Airea zorgt voor de rest. Uw voertuig wordt overgebracht naar de beveiligde parkeerplaats. Tijdens uw afwezigheid wordt uw autosleutel veilig bewaard in de kluis van het parkeerterrein.

Terugkomst

De verantwoordelijke medewerker zorgt voor een snelle afhandeling na uw aankomst. De aankomst na een reis is meestal moeilijker dan de reis zelf. Daarom maakt Parking Airea uw terugreis naar huis gemakkelijker en zet uw voertuig klaar voor de terminal wanneer u arriveert. Neem hiervoor contact op met de medewerker van Parking Airea, ongeveer 20 minuten voor uw aankomst op het trefpunt. Na nog een controle van uw voertuig kunt u al aan uw terugreis beginnen.

Adres

Poller Holzweg, 51105, Köln