Parking Airea biedt een veilige manier van parkeren aan doordat het parkeerterrein is afgesloten door hekken en van videobewaking is voorzien. Parking Airea staat met een 24-uurs service tot uw beschikking om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

De luchthavenbelasting is inbegrepen in de parkeerprijs. Meer informatie

Adres

Poller Holzweg, 51105, Köln
Parking Luchthaven Keulen

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Parking Airea

Parking Airea beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
40%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
× Wachtruimte
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
80%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 5min tot de terminal

Beoordelingen Parking Airea

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

8,4
Op basis van 47 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 23 juni 2022.


Heel goed

8

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 03 juni 2022.


Hoewel het parkeerterrein er wat slordig bijlag en de man die we vooraf aan telefoon spraken enkel Duits kon, toch werden we vriendelijk ontvangen -zelfs toen we niet op het afgesproken uur aankwamen-. Ook bij terugkomst verliep alles zeer vlot, hebben niet lang moeten wachten.

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 01 juni 2022.


Ik zal de volgende keer zeker terug boeken bij parking airea.

8

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 31 mei 2022.


We hebben heel lang moeten wachten bij aankomst op de parking andere klanten stonden daar ook al lang
Ze moesten ook snel hun vliegtuig halen we hadden nog maar 1 h en 15 min om in te checken
Voor de rest perfect afhalen op de luchthaven ging heel snel

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 29 mei 2022.


Heel snelle en vriendelijke bediening. Alleen jammer dat je extra moet betalen vr een extra persoon als je met meer dan 3 bent.

8

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 29 april 2022.


Ok

8

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 18 april 2022.


Jammer dat we in het terugkomen 1u hebben moeten wachten, er kwamen 2 busjes maar telkens vol... En het was koud en nacht, dus dat had vlotter mogen gaan. Rest was in orde.

8

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 17 april 2022.


Everything went smoothly at arrival. Only remarks are that we paid 5 euro more than the price on the reservation and got no explanation and that we didn't get a receipt for our payment. Just cash exchange and no proof of payment. Little uncomfortable.
At return from trip we had to phone the number several times before connected to the right person. Besides that excellent service.

8

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 14 april 2022.


Prima service

8

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 10 april 2022.


Goede service, maar Ik moest €10 meer betalen omdat ik met een iets grotere wagen reed ford transit custom terwijl deze wagen niet meer ruimte inneemt dan een gewone personen wagen. Vind ik niet correct want deze info was gekend bij de reservering

10

Heeft geparkeerd in februari 2022. Beoordeling geschreven op 16 maart 2022.


Alles is perfect verlopen, vriendelijke chauffeur en zeer geringe wachttijd

10

Heeft geparkeerd in februari 2022. Beoordeling geschreven op 12 maart 2022.


Prima prijs kwaliteit. Een genummerde parkeerplaats zou handig zijn, zeker als het donker is.

8

Heeft geparkeerd in februari 2022. Beoordeling geschreven op 07 maart 2022.


Snelle verplaatsing, vriendelijke communicatie, goede service.
Parkeerplaats kan iets beter. Te smal en snachts te donker...

10

Heeft geparkeerd in februari 2022. Beoordeling geschreven op 05 maart 2022.


Alles is goed verlopen

10

Heeft geparkeerd in februari 2022. Beoordeling geschreven op 26 februari 2022.


Ik landde middernacht en binnen 10min stond er al iemand om mij naar de parking te brengen!

Over Parking Airea

Parking Airea stelt u in staat om uw reis zorgeloos en comfortabel te maken. De stress begint vaak wanneer u aankomt bij het vliegveld en een parkeerplek moet zoeken. De Valet-Service en Shuttle-Service neemt u dit probleem uit handen. Hierdoor hoeft u geen parkeerplek meer te zoeken en kunt u direct uw reis vervolgen.

Shuttle service

Shuttle Service is een klantenservice die u vanaf Parking Airea naar de luchthaventerminal brengt. Het is een handige ophaal- en afleverservice voor particulieren en bedrijven. U overhandigt uw voertuig persoonlijk op het ophaalpunt op het afgesproken tijdstip. Uw auto wordt dan veilig geparkeerd op de parkeerplaats en u wordt met de shuttlebus naar de luchthaven gebracht. De shuttlebus haalt u ook weer op bij de terminal bij uw terugkomst.

Valet-Service

De Valet-Service is een service die de overname van uw voertuig gemakkelijker maakt. Zowel het inleveren als de teruggave van uw voertuig gebeurt op de luchthaventerminal zonder wachttijden. Het parkeren van Airea's Valet-Service biedt u een groot voordeel. Valet-Service is een comfortabele oplossing, omdat u op het moment van aankomst de auto kunt inleveren zonder te moeten parkeren. Hierna kunt u direct inchecken bij Keulen Bonn Airport. Hierdoor bespaart u veel tijd.

Het parkeerterrein van Parking Airea is volledig omheind en slechts 10 minuten van de luchthaven van Keulen/Bonn. De grond is bedekt met stoeptegels en goed verlicht op alle momenten van de dag. Bovendien wordt het gebied 24/7 bewaakt, zodat uw voertuig te allen tijde veilig is. U hoeft zich geen zorgen te maken om het feit dat u uw sleutels moet inlever, de autosleutels worden veilig vergrendeld in een kluis.

U heeft de mogelijkheid om te profiteren van professionele onderhoud aan uw auto en andere diensten van Parking Airea. Uw extra bestelling wordt dan tijdens uw reis afgehandeld. Deze diensten omvatten de voorbereiding van voertuigen, brandstofservice en Smart Repair. Parking Airea is met zijn diensten 24/7 beschikbaar en zal u graag helpen met uw bagage op elk moment.

Let op: Parking Airea kan momenteel maximaal 4 personen vervoeren met de pendelbus. Als u met meer mensen reist, heeft u de mogelijkheid om ze eerst af te zetten op de luchthaven en vervolgens met minder mensen naar de parkeerplaats te rijden.

De luchthavenbelasting is inbegrepen in de parkeerprijs.

Bij vertragingen van meer dan 30 minuten brengt de parkeeraanbieder 10 euro extra in rekening. Als uw voertuig te groot is, zoals een VW Bus, Mercedes Vito, Ford Trasnsit of vergelijkbaar, evenals PickUp voertuigen, zal een extra betaling van 20,00 Euro worden gedaan op het moment van boeking. Voertuigen in Mercedes Sprinter lengte of identieke voertuigen hebben een toeslag van 30,00 Euro te betalen.

Hoe werkt shuttle parkeren?


Aankomst


U levert uw voertuig op het afgesproken tijdstip persoonlijk in bij het ontvangstpunt van Parking Airea, waar u wordt verwelkomd door een medewerker. Een personeelslid zal u een zitplaats toewijzen. Uw bagage wordt in het transfer voertuig geladen. Kinderzitjes zijn ook beschikbaar in de shuttle. Eén koffer en handbagage per persoon is inbegrepen. Voor elke extra koffer wordt 5€ aangerekend. De pendelbus brengt u dan individueel naar de luchthaven zonder wachttijden. Let op: er kunnen maximaal 3 personen met de shuttlebus worden vervoerd, voor elke extra persoon wordt een toeslag van 10€ in rekening gebracht.

Terugreis

Na uw terugvlucht brengt de shuttleservice u naar uw voertuig, zodat u comfortabel kunt terugkeren naar uw bestemming. Meldt u zich hiervoor bij de medewerker van Parking Airea zodra u op de verzamelplaats (Vertrekniveau Terminal 1c) aankomt, zodat hij of zij klaarstaat om u op tijd op te halen.

Adres

Poller Holzweg, 51105, Köln