Speed Parking

Bij Speed Parking kunt u gemakkelijk, veilig en voordelig uw auto parkeren. U wordt afgezet voor de ingang van de luchthaven. Het terrein is makkelijk te bereiken en ligt op 3 minuten rijden van de luchthaven. De shuttlebus rijdt regelmatig en hierdoor heeft u nooit lange wachttijden. Het terrein biedt plaats aan alle personenvoertuigen en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

Meer informatie

Adres

Overschiese Kleiweg 595, 3045 LJ, Rotterdam
Parking Rotterdam Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Speed Parking

Speed Parking beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerd van een parkeerplek
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
80%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× Valet service

Beoordelingen Speed Parking

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

9,1
Op basis van 14 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 17 september 2019.


Heel Goed.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 07 september 2019.


Hele goede ervaring met deze organisatie gehad. Ik heb mijn auto voor 8 dagen kunnen parkeren, bleek bij terugkomst mijn accu leeg. Deze jongens hebben mij geholpen met het starten van de auto in de stromende regen. Petje af!

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 28 juli 2019.


Vriendelijke en behulpzame persoon.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 25 juli 2019.


Perfecte service, duidelijke en eenvoudige afspraken en goede communicatie! Goede prijs kwaliteitsverhouding, afstand parking - vlieghaven is zeer goed en bovendien goede aansluiting op de snelwegen

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 17 juli 2019.


Top geregeld.Vriendelijke man met ruime amerikaanse VaN

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 13 juli 2019.


Super service!

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 17 mei 2019.


Vlot te bereiken en goede shuttleservice

8

Heeft geparkeerd in april 2019. Beoordeling geschreven op 12 mei 2019.


Warden zeer snel tegemoet gekomen door de parkinghouder, dear had duidelijk aan waar we de auto konden plaatsen.
Hoewel we vroeger dan gepland aangekomen waren was dit geen punt. Onmiddellijk werden de valiezen overgedragen in de shuttle en werden we naar de luchthaven gebracht. Onderweg kregen we al de uitleg bij retour.

Bij terugkomst eerden we al opgewacht, vertraging van de vlucht. Onderweg gaf de chauffeur ons mee welke richting er het beste aannamen om naar huis terug te keren. Alles verliep heel snel en vriendelijk.

Over Speed Parking

Bij Speed Parking kunt u gemakkelijk, veilig en voordelig uw auto dichtbij de luchthaven parkeren. U kunt zelf uw auto parkeren op de toegewezen parkeerplek en wanneer u dat wenst, kan een medewerker u helpen met parkeren of het in- en uitladen van uw bagage. U mag de autosleutels zelf meenemen. Doordat u uw auto veilig parkeert bij Speed Parking, kunt u zorgeloos op vakantie. het terrein is voorzien van een mooie overdekte wachtruimte en u kunt er gebruik maken van alle voorzieningen. De shuttlebus rijdt regelmatig en hierdoor heeft u nooit lange wachttijden. De shuttlebus brengt u in 3 minuten naar de luchthaven en zet u af voor de ingang.

Speed Parking zorgt ervoor dat uw auto veilig geparkeerd staat. U bent verzekerd van het feit dat uw auto op een beveiligd en afgesloten terrein en continu onder bewaking staat van een medewerker. Er is 24/7 beveiliging en camerabewaking. Het parkeren gebeurt onder begeleiding van een medewerker, zodat eventuele schades bij het parkeren gelijk gemeld kunnen worden.

Bij Speed Parking beschikt over een mooie overdekte wachtruimte waar u gebruik kunt maken van de aangeboden voorzieningen.

Shuttle parkeren

Aankomst

Het terrein van Speed Parking bevindt zich aan de Overschiese Kleiweg 595 op ongeveer 2 minuten van de snelweg. U kunt zich melden bij de receptie en een medewerker wijst u naar uw parkeerplek en helpt u graag met uw bagage.

Na het parkeren van uw auto wordt u met de shuttlebus naar de vertrekhal van de luchthaven gebracht. De shuttlebus staat voor u klaar bij de ingang van de parking en rijdt regelmatig.

Vertrek

Bij terugkomst neemt u telefonisch contact op met Speed Parking na het ophalen van uw bagage. Een medewerker zal u opwachten bij de aankomsthal en brengt u vervolgens terug naar uw auto.

Adres

Overschiese Kleiweg 595, 3045 LJ, Rotterdam

Help