Parkeren bij: Rotterdam Airport

Ervaringen Parking Rotterdam Airport

Vindt u het moeilijk om een keuze te maken uit de verschillende parkeeropties in de buurt van Rotterdam Airport? Wil u shuttle-parkeren of kiest u toch liever voor het ultieme comfort van valet-parkeren? Waar u ook parkeert en voor welke parkeeroptie u ook kiest, u wil uw auto parkeren op een veilige en betrouwbare parking. De ervaringen van andere klanten kunnen u helpen om de beste keuze te maken.

Betrouwbare reviews

Parkos tracht te allen tijd een zo realistisch mogelijk beeld te geven van de verschillende parkings die ze aanbiedt. Daarom vragen we onze klanten naar hun ervaringen. Klanten die via Parkos reserveerden, mogen een review achterlaten op de website. U kan er dus op vertrouwen dat de beoordelingen echt en onafhankelijk zijn.

Om een realistisch en genuanceerd beeld te krijgen van parkings is het van belang dat u een aantal zaken in het achterhoofd houdt. Beperk u niet tot 1 enkele review maar lees een aantal beoordelingen door. Zo krijgt een genuanceerd beeld van de kwaliteit en dienstverlening die een parking aanbiedt. Af en toe kan er immers eens iets mis gaan maar een foutje maken is maar menselijk. Let daarnaast ook op het type klacht en bedenk wat u er van zou vinden als u in die situatie terecht komt. Een laatste tip betreft de datum van de review. Een goede recente ervaring zegt immers meer over de huidige dienstverlening van een parking dan een minder goede ervaring van een jaar geleden.