Valet Parking Rotterdam Airport

Parkeren bij Valet Parking Rotterdam Airport is zeer gemakkelijk. Met hun valetdienst hoeft u enkel nog de weg naar de luchthaven te vinden. Uw auto wordt door een chauffeur in hun ruime parkeergarage geparkeerd. De parkeergarage bevindt zich op 5 minuten van de luchthaven.

Meer informatie

Adres

Rotterdam Airportplein 55, 3045 AP, Rotterdam
Parking Rotterdam Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Valet Parking Rotterdam Airport

Valet Parking Rotterdam Airport beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

80%

Veiligheid

Cameras
Omheining
Verzekerd van een parkeerplaats
Voertuig inspectie
× 24u p/d aanwezigheid
60%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Hulp met koffers
× Toiletten
× Wachtruimte
80%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Geen maximale Doorrijhoogte
80%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 24/7 transfer

Beoordelingen Valet Parking Rotterdam Airport

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

9,5
Op basis van 23 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 14 oktober 2022.


Her parkeerterrein hebben we niet kunnen zien want niet in de buurt van de luchthaven waar we onze wagen hebben achtergelaten. Vandaar hiervoor de minimum rating.
Verder vriendelijk personeel en de wagen tijdig teruggebracht.

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 03 oktober 2022.


We werden heel vroeg in de ochtend door een heel vriendelijke jongeman opgewacht die keurig alles uitlegde . Dit nam maar een paar minuutjes in beslag en de luchthaven was vlakbij. Dus we waren perfect op tijd om in te checken

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 23 september 2022.


Ideaal, gemakkelijk, snel, vriendelijk alles perfect verlopen en afgehandeld! SUPER!

10

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 16 september 2022.


Geen parkeerterrein gezien ! Maar superservice!! Thx

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 12 september 2022.


Top

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 04 augustus 2022.


Parkeerterrein niet echt gezien maar wel zeer handig. Vriendelijk personeel. auto wordt opgehaald bij hotel en weer gebracht als je geland bent. zeer praktisch

8

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 22 juli 2022.


Alles vlot geregeld.

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 17 juli 2022.


Vriendelijk en vlot verlopen!

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 29 mei 2022.


Alles correct

Over Valet Parking Rotterdam Airport

Valet Parking Rotterdam Airport heeft zichzelf al jarenlang bewezen. In hun parkeergarage is er ruimte voor wel 500 auto’s. De maximale doorrijhoogte is 2,05 meter.

Valet parkeren
U hoeft niet naar de parkeergarage te rijden, maar gewoon naar Rotterdam The Hague Airport. U rijdt naar het Fletcher hotel direct naast het vliegveld. Hier staat een chauffeur te wachten om uw auto te parkeren in de parkeergarage. Ondertussen kunt u zelf inchecken voor uw vlucht. U dient de autosleutels af te geven voor de valetdienst. Op de terugreis kunt u uw auto weer ophalen bij het Fletcher hotel.

Uw auto wordt geparkeerd in een afgesloten en overdekte ruimte. Deze parkeergarage wordt beveiligd met videocamera’s. Uw autosleutels worden opgeslagen in een kluis.

Tijdens de afdracht vult u samen met de chauffeur een formulier in. Op dit formulier worden de kilometerstand en eventueel aanwezige schades genoteerd. De chauffeurs van Valet Parking Rotterdam Airport zijn verzekerd.

De faciliteiten van de luchthaven Rotterdam The Hague staan u gelijk ter beschikking, omdat u voor de deur uitstapt. De chauffeurs helpen u graag om uw bagage uit te laden. U hoeft dus geen zware koffers te tillen en kunt zorgeloos de luchthaven instappen.

Valet parkeren

Aankomst
De luchthaven van Rotterdam The Hague Airport heeft een gunstige ligging aan het Rotterdam Airportplein 60. Dit ligt net buiten het centrum van Rotterdam, zodat het zich buiten het drukke gebied van Rotterdam bevindt. Het vliegveld wordt goed aangegeven langs de wegen. Het adres voor het navigatiesysteem is de vertrekhal van Rotterdam. Om het nog makkelijker te maken, kunt gebruik maken van onze routeplanner.

Op de dag dat u vliegt gaat u met uw auto naar het vliegveld van Rotterdam. 15 minuten voor aankomst belt u met Valet Parking Rotterdam Airport. Zo heeft de chauffeur de tijd om naar het vliegveld te komen.

De chauffeur wacht u op voor het Fletcher hotel. De chauffeur zal u herkennen aan uw kenteken en zal vervolgens naar u toelopen. De chauffeur draagt een jack met “valet parking”. U draagt de auto over, waarna u alvast kunt inchecken terwijl de auto wordt geparkeerd . Valet Parking Rotterdam Airport maakt gebruik van twee parkeerterreinen, één van deze twee terreinen is de parkeergarage van het Fletcher hotel. Het andere terrein bevindt zich op enkele minuten rijden van het vliegveld. Er wordt niet meer dan 10 kilometer gereden om de auto van en naar de parkeergarage te vervoeren.

Vertrek
Op de terugreis loopt het proces in de omgekeerde volgorde. U neemt na de landing weer contact op met Valet Parking Rotterdam Airport. Zij sturen dan een chauffeur met uw auto naar het Fletcher hotel. Als uw vlucht enige vertraging oploopt en u na 23.00 uur aankomt, wordt de auto nog altijd naar het vliegveld gebracht.

De chauffeur wacht u op bij het Fletcher hotel. Als u de chauffeur niet kunt vinden, kunt u deze altijd bellen.

Misschien moet u onverwachts tijdens de reis de terugvlucht één of meer dagen uitstellen of vervroegen. In dat geval dient u contact op te nemen met Valet Parking Rotterdam Airport om dit door te geven. Bij een langere parkeerduur kunnen er parkeerkosten bijkomen. Deze kunt u na uw reis ter plaatse bijbetalen.

Adres

Rotterdam Airportplein 55, 3045 AP, Rotterdam