Airport-Park-Service Hahn

Airport-Park-Service Hahn ligt 5 minuten rijden vanaf de luchthaven Frankfurt-Hahn. De shuttle service rijdt in principe 7 dagen per week voor elke klant apart van en naar de luchthaven. Uw auto is in veilige handen van de parkeeraanbieder en de auto zal het terrein niet verlaten. Een zorgeloos begin van uw vakantie.

Meer informatie

Adres

Michael-Felke-Straße 28-32, 55487, Sohren
Parking Frankfurt Hahn Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Airport-Park-Service Hahn

Airport-Park-Service Hahn beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

0%

Veiligheid

× 24u p/d aanwezigheid
× Cameras
× Omheining
× Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
20%

Faciliteiten

Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
× Wachtruimte
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
40%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
Locatie aangegeven
× 24/7 transfer
× <5min gelegen vanaf snelweg
× Valet service

Over Airport-Park-Service Hahn

Airport-Park-Service is een partner met jarenlange ervaring op het gebied van shuttle diensten. Op het ruime parkeerterrein is tevens plek voor campers en minibussen zonder bijkomende kosten. Wanneer u met een camper komt, kunt u dit bij de reservering aangeven. Airport-Park-Service is van 09:00 uur tot 01:00 uur geopend.

Shuttle-Service

U rijdt zelf naar het parkeerterrein toe. Op het terrein is een rood gebouw waar u dient te wachten. U kunt dit gebouw herkennen aan een wit bord met rode letters. Neem vervolgens contact op met de parkeeraanbieder. Hij zal u verwelkomen op zijn terrein en uw parkeerplaats aanwijzen, waar u zelf de auto parkeert. De sleutel van de auto kunt u meenemen op reis. De shuttledienst brengt u naar de luchthaven van Frankfurt-Hahn en aan het einde van de reis wordt u ook weer opgehaald.

Bij Airport-Park-Service verlaat uw auto het terrein niet en u neemt uw autosleutels mee op reis. Het parkeerterrein van Airport-Park-Service is verhard.

Een medewerker van Airport-Park-Service helpt u graag bij het in- en uitladen van uw bagage.

Het is mogelijk om gebruik te maken van een stoelverhoger in de shuttle-auto, die geschikt is voor kinderen vanaf 6 jaar. Een kinderzitje biedt de parkeeraanbieder niet. Bij Airport-Park-Service kunt u ook gebruik maken van een startkabel.

Shuttle-Service

Aankomst
Airport-Park-Service is aan Michael-Felke-Straße 28-32, 55487 in Sohren te vinden. U rijdt zelf naar het parkeerterrein toe. Tegenover het parkeerterrein bevindt zich een voetbalveld. Op het terrein is een rood gebouw waar u dient te wachten. U kunt het gebouw herkennen aan een wit bord met rode letters en de volgende tekst 'Wartepunkt für Parkkunden'. Wanneer u op het parkeerterrein aan bent gekomen, neemt u contact op met Airport-Park-Service. Een medewerker heet u van harte welkom op het terrein en wijst u vervolgens een parkeerplaats aan. Het parkeerterrein ligt op 6 kilometer van de luchthaven.

Laad vervolgens uw bagage in de shuttle-auto, die voor u staat te wachten op het parkeerterrein. Airport-Park-Service maakt gebruik van een shuttle-auto voor 4 personen. De auto is een Fiat Doblo en rijdt in principe voor elke klant apart.

De shuttledienst is beschikbaar van 09:00 uur tot 01:00 uur en brengt u naar de luchthaven. De rit duurt ongeveer 5 minuten en u wordt naar het busstation gebracht, dat slechts 150 meter van het incheckgebied van Terminal A ligt. Tijdens drukke seizoenen dient u rekening te houden met langere wachttijden voor de shuttle dienst. Zorg ervoor dat u op tijd bij Airport-Park-Service zal aankomen.

Vertrek
Wanneer u terugkomt van uw reis, moet u eerst uw bagage ophalen. Als u klaar bent om op gehaald te worden, neem dan contact op met de parkeeraanbieder. Buiten bij de busstation wordt u opgehaald op dezelfde plek als waar u bent afgezet op de heenreis.

Het kan gebeuren dat u een dag of meer eerder of later terugvliegt dan gepland. Dit kunt u tijdens de reis telefonisch doorgeven aan Airport-Park-Service. Hierdoor kunnen wel extra kosten ontstaan, welke u ter plekke contant kunt bijbetalen.

Adres

Michael-Felke-Straße 28-32, 55487, Sohren