Frapark is een jong bedrijf dat u een uitstekende shuttle- en valet-service biedt. Bij deze aanbieder heeft u de mogelijkheid om heel goedkoop te parkeren en gebruik te maken van hun shuttle-service naar de luchthaven. Met de valet-service rijdt u direct naar Frankfurt Airport en geeft u zorgeloos uw auto af aan een medewerker. Terwijl u al aan het inchecken bent, zullen zij uw auto voor u parkeren op de Frapark-site. Bij Frapark is het mogelijk om op elk moment van de dag of nacht uw auto te parkeren, aangezien de aanbieder 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend is. U kunt uw stacaravans ook parkeren op de site van Frapark.

Meer informatie

Adres

Eisenstraße 2-4, 65428, Rüsselsheim
Parking Luchthaven Frankfurt

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Frapark Airport

Frapark Airport beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

40%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Verzekerde parkeerplaats
× Cameras
× Omheining
× Voertuig inspectie
40%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
× Wachtruimte
80%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
80%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 5min tot de terminal

Over Frapark Airport

Bij Frapark kunt u uw auto op verschillende manieren parkeren. U kunt kiezen tussen shuttle en valet parking. Het open parkeerdek is betonnen en heeft een maximale instaphoogte van 2 m en een lengte van 5 m. Frapark staat 24/7 voor je open. Frapark heeft ook 60 parkeerplaatsen voor stacaravans.

Shuttle-parkeren
Kiest u voor de shuttle-service, dan rijdt u op de dag van uw reis rechtstreeks naar de parkeerplaats van Frapark. Daar wacht je voor de ingang tot een medewerker je begroet. Een medewerker laat u zien waar u kunt parkeren. U wordt dan onmiddellijk naar de luchthaven van Frankfurt, Terminal 1, Hal C, Deur 7 of Terminal 2 naar het vertrek- / aankomstniveau, Hal E, Deur 8 gebracht en daar natuurlijk aan het einde van uw reis opgehaald.

Valetparking
Als u kiest voor de valet-service, wordt uw auto direct op de luchthaven van Frankfurt voor u opgehaald. U rijdt dus zelf rechtstreeks naar Frankfurt Airport. U wordt opgewacht door een chauffeur in Terminal 1, Hal C, Deur 7 of Terminal 2 op Vertrekniveau / Aankomstniveau, Hal E, Deur 8. Deze herkent u aan uw automodel en kenteken en u herkent de bestuurder aan zijn werkkleding. Op uw terugreis brengt de chauffeur uw auto terug naar het afgesproken ontmoetingspunt op de luchthaven. Dit is ook Terminal 1, Hal C, Deur 7 of Terminal 2 op Vertrek- / Aankomstniveau, Hal E, Deur 8.

bij uw terugkeer

Houd er rekening mee dat deze parkeerplaats zich in een milieuzone bevindt en dat een milieusticker vereist is.

Het open parkeerdek van Frapark biedt u een beveiligde parkeerplaats. Het parkeerdek van de aanbieder is betonnen en de ingang is afgesloten. Daarnaast is er dag en nacht personeel aanwezig voor de reguliere inspectierondes.

Met de valet-service is de chauffeur die uw auto ophaalt op de luchthaven verzekerd volgens de voorwaarden van de parkeeraanbieder.

Frapark biedt u een uitstekende service. De valet-service is punctueel en de medewerker helpt u graag met uw bagage. Deze service staat ook altijd voor u ter beschikking.

Bij Frapark heb je ook de mogelijkheid om tegen meerprijs extra services te boeken. Dit omvat een complete reiniging van binnen en buiten. Het is ook mogelijk om gratis een stoelverhoger of kinderzitje te boeken voor de rit met de shuttle.

U kunt uw stacaravans ook parkeren op de site van Frapark.

Hoe werkt shuttle-parkeren?

Aankomst
U geeft uw voertuig persoonlijk af bij het Frapark-ophaalpunt. Aangezien u uw voertuig zelf op het parkeerdek parkeert, raden wij u aan om enkele foto's te maken voordat u op de shuttlebus stapt. Uw bagage wordt in de shuttlebus geladen en u wordt rechtstreeks naar Terminal 1 gereden: vertrekniveau, hal C, deur 7 of terminal 2: vertrekniveau / aankomstniveau, hal E, deur 8.

Terugreis
Nadat u uw bagage heeft opgehaald, belt u ongeveer 15 minuten voordat u de terminal bereikt de hotline voor chauffeurs. Het exacte telefoonnummer ontvang u in de reserveringsbevestiging. De shuttlebus van Frapark haalt u op en brengt u terug naar het ophaalpunt van het voertuig, waar het voertuig wordt teruggebracht. Na een persoonlijke controle en nog een voertuiginspectie kunt u direct uw reis vervolgen.


Hoe werkt valet parking?

Aankomst
Op de dag van uw reis rijdt u met uw voertuig naar de vertrekterminal van de luchthaven. Bel Frapark een uur voor aankomst. Vervolgens wacht een chauffeur op u bij Terminal 1 op Vertrekniveau, Hal C, Deur 7 of bij Terminal 2 op Vertrekniveau / Aankomstniveau, Hal E, Deur 8. Als de tijd van aankomst veel verschilt van de tijd die u heeft opgegeven bij het maken van uw reservering, kunt u Frapark hiervan vooraf op de hoogte stellen. Een medewerker van Frapark wacht daar op u en staat klaar om het voertuig in ontvangst te nemen. Dit wordt gevolgd door een korte, externe voertuigcontrole en vervolgens wordt u naar de luchthaven gebracht. De medewerker rijdt dan met uw voertuig naar het open parkeerdek en u kunt gemakkelijk inchecken.

Adres

Eisenstraße 2-4, 65428, Rüsselsheim