APark Parkingservice

APark Parking Service maakt uw reis gemakkelijker met een gerenommeerde en veilige parkeerervaring. De parkeeraanbieder heeft jarenlange ervaring in de branche en u kunt er zeker van zijn dat uw voertuig veilig wordt geparkeerd terwijl u weg bent.

Lees minder
 • Algemene informatie

  chevron

  APark parking service biedt u een gemakkelijke en betrouwbare manier om uw reis te vergemakkelijken. Als ervaren parkeeraanbieder garandeert APark dat uw auto veilig geparkeerd wordt terwijl u weg bent. U kunt er zeker van zijn dat uw auto in goede handen is.

 • veiligheid

  chevron

  Het parkeerdek van APark Parkingservice is omheind, verlicht en wordt met camera's bewaakt. Er is toezichthoudend personeel aanwezig en de parkeeraanbieder is verzekerd tegen diefstal en brandstichting. U kunt dus zorgeloos genieten van uw reis.

 • faciliteiten

  chevron

  Apark Parkingservice biedt een valet service waarbij een medewerker u persoonlijk begroet bij de gewenste terminal van de luchthaven en uw voertuig exclusief in ontvangst neemt. Na uw afscheid wordt de auto veilig geparkeerd in de Apark parkeergarage. Zo kunt u zich ontspannen en concentreren op uw vakantie of zakenreis zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het parkeren van uw voertuig.

 • bereikbaarheid

  chevron

  BELANGRIJK: In geval van vertraging, gelieve ongeveer 30 minuten voor de aangegeven aankomsttijd te bellen en ons de verwachte aankomsttijd door te geven.

  Aankomst:

  Hartelijk dank voor uw reservering. Bel APark Parkingservice ongeveer 30 minuten voor uw geplande aankomsttijd om wachttijden te voorkomen. Een servicemedewerker zal u vervolgens persoonlijk ontmoeten bij de vertrekterminal Terminal 1 -B6 of Terminal 2 -E8. Daarna volgt een voertuigcontrole, waarbij de gegevens en de staat van het voertuig worden genoteerd. Terwijl uw auto veilig op de parkeerplaats staat, kunt u genieten van uw reis.

  Ga terug:

  Op de dag van uw terugreis neemt u tweemaal telefonisch contact op met APark Parkingservice, eenmaal zodra u geland bent en eenmaal nadat u uw bagage heeft ontvangen. Een servicemedewerker rijdt dan binnen enkele minuten uw voertuig naar u toe bij de vertrekterminal Terminal 1 -B6 of Terminal 2 -E8 en overhandigt het u persoonlijk.

 • Locatie

  chevron
Beschikbaarheid APark Parkingservice
4 juni 2023 naar 11 juni 2023 Wijzig data

APark Parkingservice beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.

De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.