Parkos
user
Toggle Navigation

Routebeschrijving naar Frankfurt International Airport

Op deze pagina kan je jouw reis naar Frankfurt International Airport plannen. Hier staan ook handige tips om met de auto door Germany te rijden.
Belangrijke informatie - snelle info: Verkeersinformatie

Plan je route hier

Startpunt
Parkeeraanbieder
Parkeerdienst
Als je op de onderstaande stappen klikt, kun je inzoomen op de gedetailleerde routebeschrijving.
× Wijzig 06B8FACA-02C7-4745-B4F8-A78D3BA5FBF8 Print

Adresgegevens

Frankfurt International Airport
Hugo Eckner Ring Germany
Select your provider & service above

Parkeerinstructies

 • Verkeersinformatie

  chevron

  Verkeersinformatie:

  Op de wegen rondom Frankfurt airport kan het altijd erg druk zijn. Ook buiten de vakantieperiode’s om. Houd daarom altijd goed de filemeldingen in de gaten voordat u op reis gaat. Lees ook de handige informatie over Duitsland door. Zo gaat u goed voorbereid op reis.

  Frankfurt is goed bereikbaar met de auto. Vanaf de A3, A67 en A5 gaat u direct door naar het vliegveld. Op het vliegveld staat goed aangegeven waar terminal 1 en terminal 2 zijn. Als u met de auto naar Frankfurt gaat zijn dit ongeveer de reistijden vanuit Nederland:

  Zolang bent u, onder normale omstandigheden, bezig om bij Frankfurt Airport te komen:

  Brussel → Frankfurt 400 km / 4:04 uur Maastricht → Frankfurt 279 km / 2:45 uur
  Groningen → Frankfurt 476 km / 4:48 uur
  Utrecht → Frankfurt 394 km / 4:01 uur
  Amsterdam → Frankfurt 430 km / 4:36 uur
  Eindhoven → Frankfurt 326 km / 3:18 uur

  lees meer…

  Verkeersdrukte kalenders Duitsland:

  Verkeersdrukte Duitsland

  Handige informatie Duitsland:

  Veiligheidsvest

  In Duitsland is het verplicht om een veiligheidsvest in de auto te hebben. Deze moet je bewaren binnen handbereik. Indien je met pech langs de weg komt te staan en je buiten de auto bent, moet je een veiligheidsvest dragen. Het wordt daarom aangeraden één veiligheidsvest per persoon mee te hebben in de auto.

  Flitspaalsignalering

  Apparatuur waar flitspaal signalering opstaat is verboden in Duitsland. U mag het niet gebruiken maar ook niet op uw navigatiesysteem of app hebben staan. Deze signalering kan op uw TomTom staan, maar ook op een navigatie app op uw telefoon. Zorg er daarom voor dat u dit systeem verwijdert voordat u Duitsland binnengaat.

  Millieusticker

  Indien u vaker via Duitsland reist, heeft u misschien wel eens gehoord van de Umweltzones. Binnen deze zones is het verplicht een milieusticker op uw auto te hebben. Let wel, u heeft geen milieusticker nodig indien u naar Dusseldorf Airport of naar de parkeeraanbieder rijdt.

  Er zijn drie soorten varianten van deze milieusticker, de groene, de gele en de rode. Afhankelijk van de uitstoot van uw auto krijgt uw auto een kleur toegekend.

  Wanneer u een rode sticker heeft wordt u in geen enkele milieuzone toegelaten. De algemene regel is dat dieselvoertuigen van voor 2001 een rode sticker krijgen, ook is deze regel toepasbaar voor benzinevoertuigen die voor het jaar 1993 gebouwd zijn. Heeft u dus zo’n voertuig dan heeft het naar alle waarschijnlijkheid geen zin om een milieusticker aan te vragen.

  Deze milieustickers kunt u gemakkelijk kopen bij uw lokale anwb winkel of online bestellen via de website van de ANWB. Indien u de milieusticker online bestelt u deze binnen 5 werkdagen thuisgestuurd.

Heb je het juiste antwoord niet gevonden? Neem contact op met één van onze medewerkers.
Bel ons
Nu open
+32 2588 97 47
Bekijk alle openingstijden
Stuur ons een e-mail
Antwoord binnen 24 uur
support@parkos.nl
we zijn hier om je te helpen!