Mainparkhaus Frankfurt

Bij Mainparkhaus Frankfurt bent u bij de juiste experts. U rijdt in uw eigen auto naar de vertrekterminal, waar een chauffeur u opwacht. De veiligheid van uw voertuig is de hoogste prioriteit van Mainparkhaus Frankfurt

. Meer informatie

Adres

Frankfurter Straße 51,, 65428, Rüsselsheim
Parking Luchthaven Frankfurt

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Mainparkhaus Frankfurt

Mainparkhaus Frankfurt beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

80%

Beveiliging

24/7 presence
Camera's
Verzekerde parkeeraanbieder
Voertuiginspectie
× Omheind
80%

Service

Autoreiniging
Toiletten
Waiting room
Help met bagage
× Elektr. oplaadpunt
80%

Locatie

Overdekte parkeerplaats
2,50 max. ingangshoogte
Parkeerplaats
Insurance
× Invalidenparkeerplaats
60%

Toegankelijkheid

24/7 transfer
Location signposted
Shuttleservice
× 5min tot terminal
× <5min van Autobahn

Over Mainparkhaus Frankfurt

Mainparkhaus Frankfurt biedt u een vriendelijke en betrouwbare parkeerservice. Een pluspunt is dat Mainparkhaus Frankfurt op slechts ongeveer 11 minuten van de luchthaven ligt aan de Frankfurter Straße 51, 65428 Rüsselsheim. Parkport biedt een pendeldienst. Mainparkhaus Frankfurt is 7 dagen per week geopend van 05:00-00:00.

Shuttle-Service

Bij shuttle parkeren rijdt u naar het terrein van de aanbieder en parkeert u vervolgens zelf uw voertuig. U kunt uw autosleutel meenemen op uw reis in Mainparkhaus Frankfurt. Er is een toilet beschikbaar op de parkeerplaats en de chauffeur zal u graag helpen met het in- en uitladen van uw bagage. Daarna brengt de shuttlebus u naar de luchthaven van Frankfurt, direct bij het ontmoetingspunt.

Vanaf hier kunt u zorgeloos aan uw vakantie beginnen, veiligheid en comfort is erg belangrijk voor de aanbieder. De parkeeraanbieder Mainparkhaus Frankfurt is gevestigd in de buurt van de luchthaven Frankfurt am Main en de parkeergarage staat onder 24-uurs videobewaking. Let op de hoogte van de ingang van de parkeerplaats. Hij is 2,50 meter hoog.

De parkeergarage van Mainparkhaus Frankfurt is geasfalteerd en wordt 24 uur per dag bewaakt.

Mainparkhaus Frankfurt biedt gratis kinderzitjes voor ritjes met de shuttlebus. Mainparkhaus Frankfurt biedt ook een extra auto schoonmaak service. U kunt dit aangeven bij het maken van uw reservering.

Aankomst

Belangrijk: Neem uw reserveringsbevestiging mee! Anders bestaat de kans dat de parkeeraanbieder uw auto niet accepteert.

Gelieve 30 minuten voor aankomst contact op te nemen met de aanbieder op het volgende telefoonnummer: 0152 0244 0621. Het exacte adres vindt u in de reserveringsbevestiging. Als u aankomt, kunt u uw auto zelf parkeren. Een personeelslid zal u ook graag helpen bij het in- en uitladen van uw bagage. Nadat alle formaliteiten zijn afgehandeld, brengt de pendeldienst van de aanbieder u rechtstreeks naar de ontmoetingsplaats. Voor vertragingen na 00.00 uur wordt een vertragingstoeslag van € 30,00 in rekening gebracht.

Terugkeer

Op de terugreis neemt u eerst contact op met Mainparkhaus Frankfurt wanneer u zich op het afgesproken ontmoetingspunt Terminal 1 of Terminal 2 bevindt.

Adres

Frankfurter Straße 51,, 65428, Rüsselsheim