Skyparking24 is een jong, dynamisch team gevestigd in Frankfurt am Main.

Hun kerncompetentie op het gebied van parkeren/valet parking is om de aankomst en het vertrek van klanten zo soepel, gemakkelijk en ontspannen mogelijk te laten verlopen. Het doel is om u de beste service te bieden. Skyparking24 helpt u graag uw wensen te vervullen met hoge kwaliteit en flexibiliteit.

Meer informatie

Adres

Silostraße 55, 65929, Frankfurt am Main
Parking Luchthaven Frankfurt

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Skyparking24

Skyparking24 beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

80%

Veiligheid

Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
× 24u p/d aanwezigheid
40%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
× Wachtruimte
80%

Locatie

Binnen parkeren
Max. 2,10m instaphoogte
Parkeergarage
Verhard
× Gehandicapten parkeerplek
40%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
Valet service
× 5min tot de terminal
× <5min gelegen vanaf snelweg
× Locatie aangegeven

Over Skyparking24

Vermijd het gedoe van het zoeken naar een parkeerplaats of dure taxiritten en rij direct naar uw vertrekterminal - wij staan al op u te wachten. Skyparking24 haalt uw voertuig direct bij de terminal op en brengt het met geschoold personeel naar de parkeerplaats aan de Silostr.55, 65929 Frankfurt am Main. Of bij Niederhofheimerstr. 46, 65719 Hofheim am Taunus.

Tot slot zal Skyparking24 uw voertuig fotograferen en registreren en de overdracht bevestigen. Nu kunt u direct doorrijden naar uw gate en uw reis beginnen.

Zorgeloos reizen. De privéparkeerplaats van Skyparking24 is omheind en beveiligd met een poort bij de ingang/uitgang. Het gebied staat ook onder videobewaking. Bovendien is deze parkeeraanbieder verzekerd voor parkeerschade.

Skyparking24 helpt u uiteraard bij het in- en uitladen van uw bagage. De parkeeraanbieder rekent tussen 00:00 en 06:00 uur een nachttoeslag van €50, die u online als extra product kunt boeken. De toegangshoogte voor de overdekte parkeerplaatsen bedraagt 2,10 m.

Grote bestelwagens en campers kunnen ook worden geparkeerd tegen een toeslag van 1߀. Gelieve dit vooraf online te reserveren

.

Hoe werkt valet parking?

Aankomst

Neem 30 minuten voor uw aankomst op de luchthaven van Frankfurt contact op met Skyparking24 via onze servicehotline en bevestig uw aankomsttijd.

Een medewerker van Skyparking24 wacht u op bij de vertrekhal om uw voertuig in ontvangst te nemen. Na een snelle controle van uw auto op schade, kunt u doorrijden naar uw vertrekgate terwijl ons getrainde personeel uw auto parkeert op onze parkeerplaats.

Voertuig inleveren:

Neem onmiddellijk na de landing contact met ons op via ons servicenummer en meld uw aankomst. Zodra u uw bagage heeft opgehaald, neemt u een tweede keer contact met ons op. Uw voertuig wordt dan binnen enkele minuten bij de vertrekterminal Terminal 1 B5 of Terminal 2 E8 naar u toe gereden en persoonlijk aan u overhandigd.

Geef eventuele vluchtwijzigingen en dergelijke tijdig door aan de parkaanbieder.

Adres

Silostraße 55, 65929, Frankfurt am Main