Parkos
user
Toggle Navigation

Parkda24

Deze klantvriendelijke parkeergarage heeft een hoge kwaliteitsstandaard, want Parkda24 biedt een zeer goede bewegwijzering, goed verlichte parkeerplaatsen, een bewakingsdienst en parkeerplaatsen voor vrouwen en gehandicapten. Er wordt aandacht besteed aan de verzorgde staat van de parking en er zijn zowel gekwalificeerde als vriendelijke contactpersonen ter plaatse. Uw voertuig is optimaal beschermd en u kunt rustig aan uw reis beginnen.

Lees minder
 • Algemene informatie

  chevron

  Parkda24 ziet zichzelf als een handige en betaalbare parkeerdienst dichtbij (minder dan 15 minuten rijden) de luchthaven van Frankfurt. Hun bijzonderheid ligt in de eenvoudige en snelle uitvoering van uw verzoek, want uw klanttevredenheid is het hoogste goed van Parkda24.

  Parkda24 ligt aan de Flurscheideweg, direct naast nummer 66. Er kan een wachttijd van 15-20 minuten zijn voor de pendeldienst. Houd hier rekening mee als u aankomt.

  De pendeldienst brengt u naar Terminal 1

  Openingstijden Shuttlebus: 02:00 - 00:00.

  Shuttle Service

  Op de dag van uw reis rijdt u rechtstreeks naar de parking met uw voertuig en reserveringsbevestiging, en staat het personeel al op u te wachten. Uw parkeerplaats of parkeerterrein is al voor u vrijgemaakt door het serviceteam. Nadat uw voertuig correct is overgedragen en geparkeerd, helpt het Parkda24 serviceteam u uiteraard ook met het overbrengen van uw koffers. U wordt dan rechtstreeks naar de luchthaven van Frankfurt gebracht met de handige pendeldienst. Aan boord van de shuttlebussen zijn kinderzitjes beschikbaar. Aan het einde van uw mooie reis wordt u opgehaald van de luchthaven in Frankfurt, want uw voertuig staat al op u te wachten.

 • veiligheid

  chevron

  Parkda24 biedt u helder verlichte, omheinde en met camera's bewaakte parkeerplaatsen. Uw auto is veilig bij ons. Als er schade is aan de parkeerplaats, wordt de fout onderzocht. Als de parkeeraanbieder in gebreke blijft, betaalt Parkda24 uiteraard de kosten. Er zijn ook camera's geïnstalleerd op onze parkeerplaatsen bij de luchthaven van Frankfurt voor de veiligheid en als bewijsmateriaal. U kunt deze eventueel ook bezoeken.

  Parkda24 kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor schade veroorzaakt door de elementen, bijv. hagel of storm.

 • faciliteiten

  chevron

  Parkda24 over een schadeverzekering voor uw voertuig. Maak je geen zorgen. Natuurlijk helpt de aanbieder u ook bij het inladen van uw bagage. De parkeerplaats is verhard en heeft parkeerplaatsen voor vrouwen en gehandicapten. Het personeel van Parkda24 staat altijd klaar om u te helpen bij het uitladen van uw bagage.

 • bereikbaarheid

  chevron

  Openingstijden Shuttlebus: 02:00 - 00:00. Let op: de pendeldienst is inbegrepen voor 4 personen, vanaf de 5e persoon rekent de parkaanbieder 20€ extra per persoon.

  Shuttle Instructies

  Een gratis pendeldienst naar de luchthaven van Frankfurt en terug naar de parkeerplaats is beschikbaar voor alle klanten. De shuttlebussen zijn volledig geklimatiseerd en modern. Wanneer u een parkeerplaats reserveert op de site van Parkda24, wordt er automatisch een pendelrit voor u gepland. Geef hiervoor uw vluchtnummer door aan de parkeeraanbieder. Je kunt je autosleutels meenemen.

  Nadat uw auto is geparkeerd, wordt u met de comfortabele en van airconditioning voorziene shuttlebus binnen ca. 10 minuten naar de luchthaven gebracht. De shuttle brengt u rechtstreeks naar uw vertrekhal.

  Terugreis
  Uw terugreis zal net zo comfortabel zijn als uw aankomst. Neem telefonisch contact op met de parkeeraanbieder nadat u al uw bagage bij de bagageband heeft opgehaald. U vindt het telefoonnummer hierboven. De parkeeraanbieder gaat dan rechtstreeks naar uw aankomstterminal om u met de shuttlebus op te halen en naar uw voertuig te brengen.

 • Locatie

  chevron
tooltip
tooltip

Over Parkda24

 • Schadeverzekering
 • Shuttle-Service
 • Camerabewaking
 • Direct boeken
Beschikbaarheid Parkda24
29 maart 2023 naar 5 april 2023 Wijzig data

Parkda24 beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.

De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.