Cleverparken24

Frankfurt International Airport
full star
9,7 49 beoordelingen

Deze klantvriendelijke parkeergarage heeft hoge kwaliteitseisen, want Cleverparken24 zorgt voor een veilige en schone ondergrondse parkeergarage. Er zijn gekwalificeerde en vriendelijke contactpersonen ter plaatse. Uw voertuig is optimaal beschermd en u kunt in alle rust aan uw reis beginnen.

Let op: om veiligheidsredenen kan de parkeeraanbieder geen elektrische voertuigen accepteren in de ondergrondse parkeergarage. We vragen om uw begrip.

Lees minder
 • Algemene informatie

  chevron

  Deze clantvriendelijke parkeergarage is voorzien van hoogwaardig ijzer, want Cleverparken24 zorgt voor een veilige en mooie ondergrondse parkeergarage. Hij zijn gekwalificeerde en vriendelijke contactpersonen ter plaatsen. Uw voertuig is optimaal beschermd en u kunt in alle rust aan uw rijst beginnen.

  Let op: om veiligheidsredenen kan de parkeeraanbieder geen verplichte elektrische acceptanten in de ondergrondse parkeergarage. We vragen of je het begrijpt.

 • veiligheid

  chevron

  De ondergrondse parkeergarage Cleverparken24 is verlicht, wordt bewaakt door camera's en er is altijd personeel aanwezig. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over uw voertuig, het is veilig.

  Let op: om veiligheidsredenen kan de parkeeraanbieder geen elektrische voertuigen accepteren in de ondergrondse parkeergarage. We vragen om uw begrip.

 • faciliteiten

  chevron

  Shuttle- en valetservices worden aangeboden. Met de shuttleservice kunt u uw sleutels meenemen op reis.

  Openingstijden pendelbus: 06:00 - 00:00 uur. Houd er rekening mee dat de pendeldienst is inbegrepen voor 3 personen, vanaf de 4e persoon rekent de parkeeraanbieder een toeslag van 20€ per persoon. 1 koffer is bij de prijs inbegrepen, extra items of omvangrijke bagage moet online of ter plaatse worden betaald.

  Let op: om veiligheidsredenen kan de parkeeraanbieder geen elektrische voertuigen accepteren in de ondergrondse parkeergarage. We vragen om uw begrip.

  De parkeeraanbieder zorgt voor een wachtruimte en toilet en helpt je graag met het in- en uitladen van je bagage. Kinderzitjes zijn op aanvraag beschikbaar voor de transfer.

  Maximale instaphoogte ondergrondse parkeergarage: 1,9M

 • bereikbaarheid

  chevron

  Shuttle

  Aankomst

  Bel 30 minuten voor aankomst Cleverparken24. Het telefoonnummer vindt u hierboven. Rij dan naar de parkeergarage. Daar kunt u uw auto zelf parkeren, of een medewerker doet dit voor u. Vervolgens wordt u met een shuttlebus naar de luchthaven van Frankfurt gebracht. U kunt de autosleutels meenemen op reis of inleveren bij de parkeeraanbieder.

  Terugkeren

  Nadat u weer in Frankfurt bent geland, moet u twee keer bellen: een keer direct na de landing en de tweede keer nadat u uw bagage heeft ontvangen. De shuttlebus haalt je op en brengt je terug naar de ondergrondse parkeergarage. Van daaruit kunt u uw reis naar huis voortzetten.

  Valet

  Aankomst:

  Bedankt voor uw boeking. Bel Cleverparken24 ongeveer 30 minuten voor de afgesproken aankomsttijd om wachttijden zoveel mogelijk te voorkomen. Een servicemedewerker zal u dan persoonlijk welkom heten bij de vertrekterminal. Daarna volgt een voertuigcontrole, waarbij de gegevens en de staat van het voertuig worden genoteerd. U kunt genieten van uw reis terwijl uw auto veilig geparkeerd staat in de ondergrondse parkeergarage.

  Terug:

  Op de dag van uw terugreis belt u Cleverparken24 twee keer, één keer zodra u bent geland en één keer nadat u uw bagage heeft ontvangen. Een servicemedewerker rijdt uw voertuig vervolgens binnen enkele minuten naar de vertrekterminal en overhandigt het persoonlijk aan u.

 • Locatie

  chevron

Over Cleverparken24

  Beoordelingen en recensies
  Heinrich Bayer
  full star
  10
  Geparkeerd van 22/09/2023 tot 29/09/2023
  Wir haben das erste mal den Parkservice on An ...Lees meer
  Shuttle overdekt
  30 september 2023
  Daniel Laskowski
  full star
  10
  Geparkeerd van 25/09/2023 tot 28/09/2023
  Alles gut, schnell und pünktlich
  Shuttle overdekt
  29 september 2023
  Anonym
  full star
  10
  Geparkeerd van 23/09/2023 tot 27/09/2023
  Sehr nett
  Shuttle overdekt
  28 september 2023
  Beschikbaarheid Cleverparken24
  8 oktober 2023 naar 15 oktober 2023 Wijzig data

  Cleverparken24 beoordeling

  We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.

  De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.