Sparparker

Frankfurt International Airport
full star
9,1 1.838 beoordelingen

De aanbieder Sparparker Frankfurt is een ervaren parkeeraanbieder die zowel een shuttle als de handige valet service in Frankfurt aanbiedt. U kunt uw auto bij aankomst zelf parkeren of door een medewerker laten parkeren onder het genot van een gratis drankje. U kunt uw sleutel meenemen op uw reis tegen een meerprijs van 5,00 € of laten opbergen in een kluis. De parkeerplaats van de aanbieder bevindt zich op ongeveer 12 minuten van de luchthaven en de geklimatiseerde shuttlebus brengt u rechtstreeks naar uw vertrekterminal.

Lees minder
 • Algemene informatie

  chevron

  Bij Sparkparker Frankfurt is uw voertuig veilig opgeborgen. U kunt overdekte parkeerplaatsen van de aanbieder te boeken. Uw voertuig is veilig geparkeerd op het terrein van de aanbieder, het gebied is beveiligd door een toegangspoort en extra camera's op de parkeerplaats om de voertuigen in de gaten houden.

  De parkeeraanbieder is de klok rond voor u geopend. Als u uw auto tussen 0 uur 's morgens en 6 uur 's morgens wilt inleveren of als u uw auto dan wil ontvangen, wordt er een nachttoeslag gerekend. Als uw vlucht vertraging heeft, wordt u gewoon opgehaald op de luchthaven, ongeacht de openingstijden, want er is altijd personeel aanwezig op het terrein van de parkeeraanbieder.

  Shuttle-Service

  Met de shuttleparking rijdt u naar het terrein van de aanbieder en parkeert u uw voertuig zelf of laat u het parkeren door een medewerker. U kunt uw autosleutel meenemen op uw reis met Sparparker tegen een toeslag van 5,00 €, of deze bij de aanbieder achterlaten. Als u voor de laatste optie kiest, wordt uw sleutel veilig opgeborgen in een kluisje. U krijgt een gratis drankje aangeboden op de parkeerplaats, terwijl de chauffeur u helpt met het in- en uitladen van uw bagage. Daarna brengt de shuttlebus u naar Frankfurt Airport, direct naar de terminal van uw keuze. Neem op de terugweg telefonisch contact op met de parkeeraanbieder nadat u uw bagage heeft opgehaald. De shuttle brengt u dan direct naar de afgesproken terminal om u direct naar uw voertuig te brengen.

  Valet-Service
  Met de Valet Service van Sparparker Frankfurt kunt u nog makkelijker en relaxter reizen. Op de dag van uw reis rijdt u met uw voertuig rechtstreeks naar de luchthaven van Frankfurt. Voordat u op de luchthaven aankomt, dient u contact op te nemen met de parkeeraanbieder om uw aankomsttijd te bevestigen. Met de chauffeur regelt u de ontmoetingsplaats (afhankelijk van welke vertrekhal u gebruik maakt). De chauffeur staat dan al bij de terminal op u te wachten en zal u direct benaderen. Na een gezamenlijke voertuiginspectie en de afronding van een overdrachtsprotocol brengt de chauffeur uw voertuig naar de beveiligde parkeergarage van de aanbieder. Neem bij terugkomst contact op met de aanbieder nadat u al uw bagage heeft opgehaald. De chauffeur brengt uw auto dan naar de afgesproken terminal, zodat u snel verder kunt rijden.

  Houd er rekening mee dat deze luchthaven in een lage emissiezone ligt en dat er een milieusticker nodig is.

 • veiligheid

  chevron

  De aanbieder neemt de veiligheid van uw voertuig zeer serieus. Daarom is de parkeerplaats van de aanbieder bewaakt door camera's en beveiligd met een toegangspoort. Daarnaast is er altijd personeel op de parkeerplaats. Dit garandeert de veiligheid van de voertuigen. U kunt uw sleutel meenemen op uw reis of in een kluisje laat liggen als u de shuttle parkeert. Met de valet service wordt uw sleutel ook in de kluis bewaard tot u terugkomt.

  Als u een valet service heeft geboekt, vindt er een overdracht van het voertuig plaats op de luchthaven, waar ook een overdrachtsprotocol wordt ingevuld om latere misverstanden te voorkomen.

  De aanbieder is verzekerd bij Allianz Verzekeringen.

 • faciliteiten

  chevron

  Bij aankomst ontvangt u van de aanbieder een gratis drankje. Er is ook een lounge en een WC in de buurt, die u kunt gebruiken als dat nodig is.

  Sparparker biedt gratis kinderzitjes aan voor de shuttle busrit. De aanbieder heeft kinderzitjes in alle maten. Voeg de optie voor een kinderzitje toe aan uw reservering tijdens het boekingsproces.

  U kunt bij Sparkparker parkeren met voertuigen tot 6 meter lengte.

  Het vervoer van volumineuze bagage zoals kinderwagens, buggy's en rolstoelen is gratis. Voor elke extra grote bagage, zoals ski's, tweede koffer, enz. wordt een toeslag van € 10,00 in rekening gebracht, die u rechtstreeks aan de parkeeraanbieder kunt betalen.

  Sparparker biedt u ook extra diensten aan die u tijdens het reserveringsproces kunt toevoegen, zoals een brandstofservice, diverse autoverzorgingspakketten, of een ster-/raamreparatie.

 • bereikbaarheid

  chevron

  Hoe werkt Shuttle-Parkeren?

  Aankomst

  U rijdt direct naar het Sparker-adres. Het exacte adres vindt u in de reserveringsbevestiging. De parkeeraanbieder beveelt aan om 3 uur voor vertrek ter plaatse te zijn bij de parkeeraanbieder. Neem 15 minuten voor uw aankomst contact op met de aanbieder van de parkeerplaats om uw aankomsttijd te bevestigen. Bij aankomst kunt u uw voertuig zelf parkeren of laten parkeren door een medewerker die u ook graag helpt met het in- en uitladen van uw bagage. Ondertussen kunt u genieten van een gratis drankje. Nadat alle formaliteiten zijn afgerond, brengt de shuttle van de aanbieder u rechtstreeks naar uw vertrekterminal. Vertel de chauffeur of dit Terminal 1 of 2 is.

  Terugreis

  Neem op de terugreis direct contact op met Sparparker nadat u uw bagage volledig heeft opgehaald. De shuttle van de provider haalt u dan op bij uw aankomstterminal. Informeer de bestuurder van de betreffende terminal.

  Hoe werkt Valet-Parkeren?

  Aankomst
  De Valet service is de handigste manier om een vakantie te beginnen. De parkeeraanbieder beveelt aan om 3 uur voor vertrek ter plaatse te zijn bij de parkeeraanbieder. Neem 15 minuten voor uw aankomst op de luchthaven van Frankfurt telefonisch contact op met de parkeerprovider om uw aankomsttijd te bevestigen. Informeer tijdens het telefoongesprek de chauffeur van uw vertrekterminal. U rijdt dan direct naar uw vertrekterminal. Daar, in de short-stop zone, staat de chauffeur van de provider al op u te wachten. Na een gezamenlijke voertuiginspectie en na het invullen van een overdrachtsprotocol kunt u direct naar de check-in van uw geboekte luchtvaartmaatschappij gaan, terwijl de chauffeur van de aanbieder uw voertuig op de beveiligde Sparparker-parkeerplaats parkeert.

  Terugreis

  Neem op de terugreis direct contact op met Sparparker nadat u uw bagage volledig heeft opgehaald. De shuttle van de parkeeraanbieder haalt u dan op bij uw aankomstterminal. Informeer de bestuurder van de betreffende terminal.

  Wenst u uw auto in te leveren tussen 00:00 en 06:00 uur, dan geldt er een nachttoeslag. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat u later terugkomt dan gepland. Gelieve de parkeeraanbieder rechtstreeks telefonisch op de hoogte te brengen, zodat zij op de hoogte zijn van de wijziging. U kunt de extra kosten

  Reserveer kinderzitjes/babyzitjes vooraf in het boekingsproces als u ze nodig heeft. Zorg er ook voor dat u de vluchtnummers correct invoert in uw boeking

  .

  Aankomst

  Op uw vertrekdag rijdt u direct naar de parkeerplaats van Sparparker. De parkeeraanbieder beveelt aan om 3 uur voor vertrek ter plaatse te zijn bij de parkeeraanbieder. U hoeft hen van tevoren niet te bellen. Het precieze adres van Sparparker vindt u hierboven.

  De medewerkers helpen u graag met uw baggage, en bieden u graag wat te drinken aan.

  Nadat uw auto geparkeerd is, wordt u in de comfortable met air-conditioning voorzienen shuttle bus in ongeveer 10 minuten naar het vliegveld gereden.

  Houdt u in gedachten dat de shuttle voor vier personen inclusief is, voor elke extra persoon vraagt de aanbieder €7 extra, die u terplekke kunt betalen.

  Terugreis

  Uw terugreis zal net zo gemakkelijk verlopen als de heenreis. Belt u alstublieft de aanbieder op nadat u uw baggage opgehaald hebt. De telefoonnummer van Sparparker vindt u hierboven. Na uw telefoontje zal de parkeeraanbieder naar de aankomst terminal komen om u op te halen, en terug naar uw voertuig te brengen.

  Natuurlijk kan het voor komen dat u later terug keert dan gepland. Informeert u alstublieft Sparparker direct, zo dat zij ook op de hoogte zijn. Extra kosten (€15 per dag) kunt u op de parkeerplaats direct betalen. Als u uw auto tussen 00:00 en 06:00 uur wilt inleveren of terugbrengen, geldt een nachttoeslag.

  Bij vragen met betrekking tot uw reservering of een verandering in het weekend of 24 uur voor vertrek, raden we u aan om direct de parkeeraanbieder op te bellen.

  voor de verlengde parkeerperiode rechtstreeks aan de parkeeraanbieder ter plaatse betalen.

  .
 • Locatie

  chevron

Over Sparparker

 • Beveiligde parkeergarage
 • Valet- en Shuttle-Service
 • Camerabewaking
 • Direct reserveren
Beoordelingen en recensies
Boucherit Samir
full star
10
Geparkeerd van 17/09/2023 tot 22/09/2023
Je recommande service satisfait
Shuttle buiten
28 september 2023
Bernd Manitz
full star
8
Geparkeerd van 10/09/2023 tot 25/09/2023
zufrieden
Shuttle buiten
27 september 2023
Lars Meier
full star
10
Geparkeerd van 22/09/2023 tot 25/09/2023
Hat alles von der Organisation her prima gekl ...Lees meer
Shuttle buiten
26 september 2023
Beschikbaarheid Sparparker
8 oktober 2023 naar 15 oktober 2023 Wijzig data

Sparparker beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.

De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

 • Veiligheid

  • 24u p/d aanwezigheid
  • Cameras
  • Omheining
  • Verzekerde parkeerplaats
  • Voertuig inspectie
 • Faciliteiten

  • Auto schoonmaak
  • Toiletten
  • Wachtruimte
  • Hulp met koffers
 • Locatie

  • Binnen parkeren
  • Geen maximale Doorrijhoogte
  • Parkeergarage
  • Verhard
  • Gehandicapten parkeerplek
 • Bereikbaarheid

  • 24/7 transfer
  • <5min gelegen vanaf snelweg
  • locatie aangegeven
  • Valet service