Flamingo Park Service is de hele dag voor u geopend. Bij deze aanbieder kunt u de handige valet service boeken tegen een redelijke prijs. Uw auto wordt voor u geparkeerd op het multi-beveiligde terrein, hetzij buiten of overdekt in een parkeerhal. Het vriendelijke en betrouwbare personeel van de parkeerdienstverlener zorgt ervoor dat u uw reis op een prettige manier begint.

Lees minder
 • Algemene informatie

  chevron

  De provider biedt u exclusief de handige valet service. U kunt ervoor kiezen om uw auto buiten te parkeren of overdekt in een hal. Het gebied heeft geen maximale instaphoogte en is 24/7 voor u geopend. Er is ook altijd personeel aanwezig, zodat u met een gerust hart kunt reizen.

  Valet-Service
  Met de valet service, rijdt u uw eigen auto rechtstreeks naar Frankfurt Airport. Op de luchthaven zal een medewerker van de dienstverlener samen met u uw voertuig controleren en de staat ervan schriftelijk vastleggen. U overhandigt dan uw sleutels en uw auto aan de chauffeur en hij parkeert uw auto in de beveiligde zone terwijl u direct naar de incheckbalie kunt gaan. Aan het einde van uw reis wordt uw auto voor u teruggebracht naar de luchthaven.

  De medewerker herkent u aan uw automodel en kenteken en staat u al bij de terminal op te wachten. U herkent de medewerker aan zijn werkkleding met het opschrift "Flamingo Park-Service".

  Houdt u er rekening mee dat deze luchthaven in een milieuzone ligt en dat een milieupasje verplicht is.

 • veiligheid

  chevron

  Het terrein van de parkeeraanbieder is verhard, omheind en wordt bewaakt door camera's. Bovendien is er altijd personeel aanwezig. Uw auto wordt dus optimaal bewaakt, ongeacht of u in de afgesloten parkeerhal van de provider parkeert of uw auto buiten laat staan. Met Valet Parking, moet u altijd uw sleutel afgeven. Dit wordt tijdens uw reis veilig in een kluis bewaard.

  Terwijl de chauffeur uw auto naar de parkeerplaats van de aanbieder brengt of, uiteraard, terug naar de luchthaven, is uw auto verzekerd via de chauffeur, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw verzekeringsmaatschappij en of zij een buitenlandse chauffeur zullen accepteren.

  Bij het inleveren van uw voertuig zal een medewerker van Flamingo Park-Service uw voertuig controleren op eventuele schade en een registratieformulier invullen, dat u tevens dient te ondertekenen. Bij terugkomst controleert u uw voertuig nogmaals en tekent u nogmaals dat u uw auto zonder schade heeft ontvangen. In sommige gevallen zal de provider ook foto's nemen van uw voertuig. Controleer uw voertuig daarom zorgvuldig om later misverstanden te voorkomen.

 • faciliteiten

  chevron

  Het parkeerterrein van Flamingo Park-Service is meerdere malen beveiligd met camera's, hekwerk en voortdurend aanwezig personeel. U kunt er dus zeker van zijn dat uw voertuig bij deze aanbieder in goede handen is.

  De valet service is open van 05:00 tot 00:00.

  Als u hulp nodig heeft met uw bagage, zal het vriendelijke personeel van de aanbieder u graag helpen als dat nodig is. Er zij echter op gewezen dat dit geen vanzelfsprekende hulp is, maar alleen wordt aangeboden aan hen die er behoefte aan hebben.

  U kunt ook met een bestel- of camperbusje bij deze aanbieder parkeren, maar let er dan wel op dat u twee parkeerplaatsen moet reserveren.

 • bereikbaarheid

  chevron

  Hoe werkt valet parking?

  Aankomst

  Op de dag van uw reis rijdt u rechtstreeks naar de luchthaven van Frankfurt. Neem 30 minuten voor aankomst op de luchthaven contact op met de parkeeraanbieder en bevestig uw aankomsttijd. De medewerker zal u dan op de afgesproken tijd op de luchthaven opwachten.

  U bespreekt met de chauffeur of u van Terminal 1 of Terminal 2 vliegt. Als u vanaf Terminal 1 vliegt, is het ontmoetingspunt tussen Vertrekhallen B en C, deur 6. Als uw vlucht vanaf Terminal 2 vertrekt, is het ontmoetingspunt Vertrekhal E, deur 8. De ontmoetingspunten zijn altijd hetzelfde, u hoeft de chauffeur alleen te vertellen welke terminal voor u de juiste is.

  Terugreis

  Bel na de landing rechtstreeks met de parkeeraanbieder en zeg dat u nu geland bent. Dan ga je naar de bagageband. Nadat u uw bagage hebt teruggebracht, belt u de parkeeraanbieder een tweede keer. Ze zullen dan binnen 3-4 minuten naar de luchthaven komen. U kunt zich dus rechtstreeks naar het ontmoetingspunt bij Terminal 1 of Terminal 2 begeven, zoals hierboven beschreven, en uw reis snel voortzetten. Het is belangrijk dat u de parkeeraanbieder twee keer belt, want kort parkeren op de luchthaven is slechts 10 minuten gratis. De parkeerverstrekker is open van 05:00 uur tot 00:00 uur.

  Aangezien parkeren in de short-stay zone van de terminals op de luchthaven Keulen-Bonn slechts 10 minuten gratis is, is het belangrijk dat u 30 minuten voor uw aankomst contact opneemt met de parkeeraanbieder, zodat deze op het juiste tijdstip op de luchthaven aanwezig is. Hetzelfde geldt ook voor uw terugreis. Bel op de terugweg twee keer met de parkeeraanbieder. De eerste keer meteen na de landing en dan nog een keer als je je bagage in handen hebt. De parkeeraanbieder zal dan binnen 3-4 minuten op de luchthaven zijn. Op die manier vermijdt u de kosten voor de zone met kort verblijf. Als u deze instructies niet opvolgt en uw auto langer dan 10 minuten in de terminal blijft staan, moet u bij vertrek een vergoeding betalen. Dit wordt niet gedekt door de parkeeraanbieder en kost 2,50 euro voor een parkeerperiode van 15 minuten en 5 euro voor maximaal 30 minuten bij de terminal.

 • Locatie

  chevron
Datum van
zo. 17-12-2023
Datum tot
zo. 24-12-2023

Over Flamingo Park-Service

 • Video-bewaakt gebied
 • Valet Service
 • 24 uur geopend
 • Direct reserveren
Beoordelingen en recensies
Sandra Wieandt
full star
10
Geparkeerd van 27/11/2023 tot 2/12/2023
Alles super...gerne wieder...
Shuttle buiten
3 december 2023
Kerstin Bürger
full star
10
Geparkeerd van 17/11/2023 tot 1/12/2023
ich war rundum zufrieden und werde den Servic ...Lees meer
Valet buiten
2 december 2023
HeidrunFigura-Kara
full star
8
Geparkeerd van 10/11/2023 tot 25/11/2023
Ja war alles in Ordnung Freundlichkeit und Pü ...Lees meer
Valet buiten
28 november 2023
Beschikbaarheid Flamingo Park-Service
17 december 2023 naar 24 december 2023 Wijzig data

Flamingo Park-Service beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.

De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

 • Veiligheid

  • 24u p/d aanwezigheid
  • Cameras
  • Omheining
  • Verzekerde parkeerplaats
  • Voertuig inspectie
 • Faciliteiten

  • Hulp met koffers
 • Locatie

  • Geen maximale Doorrijhoogte
  • Verhard
  • Gehandicapten parkeerplek
 • Bereikbaarheid

  • 24/7 transfer
  • locatie aangegeven
  • Valet service