Bij Parkobello kunt u uw auto gemakkelijk en veilig parkeren. U parkeert uw voertuig zelfstandig, op de met camera's bewaakte parkeerplaats en wordt op een ongecompliceerde en comfortabele manier naar de luchthaven van Frankfurt gereden.

Meer informatie

Adres

An der Gehespitz 75, 63263, Neu-Isenburg
Parking Luchthaven Frankfurt

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Parkobello

Parkobello beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

40%

Veiligheid

Cameras
Omheining
× 24u p/d aanwezigheid
× Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
40%

Faciliteiten

Toiletten
Wachtruimte
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
× Hulp met koffers
80%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Geen maximale Doorrijhoogte
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Over Parkobello

Parkobello heeft 75 overdekte parkeerplaatsen. De maximale instaphoogte is 2,00m. De parkeerplaats is de klok rond geopend

.

Shuttle service

U rijdt naar het parkeeradres van de parkeeraanbieder. De shuttle staat op het door u geboekte tijdstip klaar om u naar de luchthaven te brengen. U wordt afgezet op de luchthaven in Terminal 1 of 2. Neem op de terugreis contact op met Parkobello nadat u uw bagage heeft ontvangen. De shuttle staat binnen 10 tot 15 minuten klaar bij Terminal 1 of 2.

Parkobello heeft een parkeergarage, die wordt bewaakt door camera's.

De parkeeraanbieder heeft kinderzitjes. Ook kunt u gebruik maken van de toiletten en wachtruimtes van de parkeeraanbieder. De pendelbussen zijn gemarkeerd met het Parkobello-logo zodat u de parkeeraanbieder direct kunt herkennen. U kunt op elk moment worden opgehaald bij Parkobello. De shuttle rijdt op aanvraag. Bij de rit met de shuttle zijn vier personen inbegrepen.

Max. Instaphoogte van de garage is 2.00m.

Shuttleservice

Aankomst

U rijdt naar het parkeeradres van de parkeeraanbieder. U wordt opgewacht door de parkeeraanbieder en u krijgt een parkeerplaats toegewezen. U parkeert uw voertuig zelf. De shuttle staat klaar op het door u geboekte tijdstip en brengt u naar de luchthaven. Je wordt afgezet bij het ontmoetingspunt van de luchthaven Terminal 1 - Vertrekniveau - Concourse B - Exit Door 4 of Terminal 2 - Concourse D Door 3.

Terugreis

Neem op uw terugreis contact op met Parkobello zodra u uw bagage heeft ontvangen. De shuttle staat binnen 10 minuten klaar op het ontmoetingspunt Terminal 1 - Vertrekniveau - Hal B - Uitgangsdeur 4 of Terminal 2 - Hal D Deur 3.

Adres

An der Gehespitz 75, 63263, Neu-Isenburg