Mein Valet Frankfurt

Parkeren op de luchthaven van Frankfurt is zo eenvoudig: dankzij de uitstekende valet service van Mein Valet hoeft u alleen op de dag van uw reis naar de luchthaven te rijden. Uw voertuig wordt opgehaald door een medewerker zodat u geen tijd verliest met het zoeken naar een parkeerplaats. U kunt er zeker van zijn dat uw voertuig veilig geparkeerd staat.

Meer informatie

Adres

Isarstraße 6, 65451, Kelsterbach
Parking Luchthaven Frankfurt

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Mein Valet Frankfurt

Over Mein Valet Frankfurt

Mein Valet Frankfurt maakt een ontspannen en comfortabele start in de vakantie mogelijk. De valet service is 24/7 beschikbaar. U heeft de keuze of uw voertuig in een parkeergarage of buiten geparkeerd moet worden.

Valet-Service
Met de Valet Service van Mein Valet Frankfurt reist u gemakkelijker en ontspannen. U rijdt op de dag van uw reis rechtstreeks met uw voertuig naar de luchthaventerminal. Bij aankomst op de terminal zal een medewerker van Mein Valet u ontmoeten en uw voertuig veilig naar de parkeerplaats rijden. U kunt dan op een ontspannen manier inchecken zonder dat u een stressvolle parkeerplaats hoeft te zoeken. Op de dag van uw terugreis staat uw auto weer voor u klaar bij de terminal, zodat u direct verder kunt reizen naar huis.

Het parkeerterrein van Mein Valet Frankfurt wordt bewaakt door video & personeel en is voorzien van diverse veiligheidsmaatregelen, zoals kentekenherkenning, enz. De buitenparkeerplaats is ook videobewaakt, omheind en er is personeel aanwezig. Op beide parkeerplaatsen wordt uw autosleutel veilig opgeslagen in een kluis.

Een voertuigcontrole wordt ook uitgevoerd bij de overhandiging van uw voertuig aan de luchthaventerminal. Uw auto wordt gecontroleerd op eventuele bestaande schade. Op deze manier kunnen misverstanden in een later stadium worden voorkomen. Er is ook een aansprakelijkheidsverzekering voor schade tot 9 miljoen €.

Beide parkeerplaatsen, zowel binnen als buiten, zijn geasfalteerd. De medewerkers van Mein Valet Frankfurt zijn beleefd en helpen u graag bij het laden van uw bagage. Mocht het gebeuren dat uw voertuig niet start, dan kunt u ook een vrije start krijgen.

Als u besluit om in de parkeergarage te parkeren, houd er dan rekening mee dat uw voertuig de maximale hoogte van 2,50m niet mag overschrijden. Als u een minibusje of een camper wilt parkeren, wordt een toeslag van 12€ in rekening gebracht voor uw hele periode. In dit geval is het echter alleen mogelijk om een buitenplaats te reserveren.

Hoe werkt valet parking?


Aankomst
Op de dag van vertrek reist u direct naar de luchthaven van Frankfurt (Terminal 1 of 2). Daar aangekomen staat een medewerker van Mein Valet Frankfurt op u te wachten en zal u desgewenst een bagagewagen ter beschikking stellen. Na controle en documentatie van uw voertuig ontvangt u een kopie en uw persoonlijke transferkaart voor uw terugreis. Met de overdrachtskaart is een veilige accommodatie gegarandeerd. Terwijl u ontspannen vliegt, brengt de Mein Valet-medewerker uw voertuig naar de parkeerplaatsen in Kelsterbach.

Terugkeer
Als u terug bent geland in Frankfurt, neem dan telefonisch contact op met Mein Valet. Uw voertuig wordt dan teruggebracht naar de terminal en u kunt uw reis naar huis in alle rust voortzetten.

Adres

Isarstraße 6, 65451, Kelsterbach

Help