Hoe werkt shuttle parkeren?

Parkeren bij het vliegveld kan op verschillende manieren. De meeste gekozen vorm is shuttle parkeren. Dit houdt in dat u met uw eigen auto naar het parkeerterrein rijdt en zelf parkeert. Vanaf daar wordt u vervolgens met uw bagage door een shuttlebus naar de terminal op het vliegveld gebracht.

Bij terugkomst dient u na het landen contact op te nemen met de parkeeraanbieder zodat de shuttlebus klaar staat wanneer u de terminal uit komt. De bus brengt u direct met de bagage terug naar de auto zodat u de reis naar huis snel kunt vervolgen.

Deze manier van parkeren geeft u zekerheid over waar de auto staat. Daarnaast is het vaak mogelijk om de autosleutels in eigen beheer te houden tijdens de reis.

In sommige gevallen kan het zo zijn dat de beheerder van het terrein vraagt uw sleutels achter te laten. Dit doen ze om het terrein optimaal te benutten. Het voordeel hiervan is dat de auto vaak al klaar staat wanneer bij terugkomst en u zich geen zorgen hoeft te maken over de sleutel tijdens de reis.

Of u de autosleutel kan houden wordt duidelijk vermeld bij het vergelijken, daarnaast heeft u altijd de mogelijkheid om te filteren op uw eigen voorkeur.

Shuttle parkeren is via Parkos bij alle vliegvelden mogelijk en de transfer is altijd bij de prijs inbegrepen.
Bekijk bijvoorbeeld onze parkeeropties bij Schiphol en Eindhoven airport: Parkeren Schiphol en Parkeren Eindhoven airport

Heeft u vragen?

Onze klantenservice staat voor u klaar op werkdagen tussen 9:00 - 17:00 uur.

Email of bel ons.