Parkos
user
Toggle Navigation
Hoe betrouwbaar zijn online reviews bij parkeren op een vliegveld?

Inhoudsopgave

6 minuten leestijd

Hoe betrouwbaar zijn online reviews bij parkeren op een vliegveld?

Voor het parkeren van je auto kun je op vliegvelden als Brussels Zaventem en Charleroi Airport terecht op de officiële parkeerplaatsen. Deze zijn bijvoorbeeld aangeduid met P1 en liggen dicht bij de vertrekhal. Het nadeel van deze parkeerplaatsen is dat er over het algemeen een beperkte parkeertijd van toepassing is. Een ander nadeel is dat je er een hoog parkeertarief betaalt. Op iets grotere afstand van de vliegvelden zijn er gelukkig voldoende alternatieven van betrouwbare parkeeraanbieders. Lees hier hoe je een goede keuze maakt en hoe de reviews van andere gebruikers je daarbij helpen.

Wat is een goede parkeerplaats op het vliegveld?

Bij het kiezen van een parkeerplaats in de buurt van het vliegveld, let je op een aantal punten. Want het gaat er natuurlijk vooral om wat je zelf belangrijk vindt. Wil je binnen vijf minuten met de shuttlebus van het parkeerterrein op het vliegveld zijn? Of is het geen probleem als je op een kwartier van het vliegveld parkeert. Tijdens het reserveren van je parkeerplaats heb je keuze uit verschillende opties. Je parkeert op een buitenterrein of je kiest voor een overdekte parkeergarage. De parkeerterreinen zijn altijd beveiligd, maar bij de ene aanbieder is deze beveiliging uitgebreider dan bij de andere. Denk aan een terrein dat ‘s nachts verlicht is en waar bewaking aanwezig is. Of aan een parkeerplaats waar de kentekens geregistreerd worden als de auto door de slagboom rijdt.

Bekijk de ervaringen van anderen

De keuze die je maakt, kan ook gebaseerd zijn op de prijs of op de diensten die de parkeerbeheerder biedt. Over het algemeen geldt dat hoe eerder je reserveert, hoe voordeliger je uit bent. Dit heeft te maken met vraag en aanbod. Het wil dus niet zeggen dat de parkeerplaatsen die voordeliger zijn, per definitie minder van kwaliteit zijn. Om een goede indruk te krijgen van de kwaliteit van de verschillende aanbieders, kun je de ervaringen van andere mensen bekijken. Hierbij lees je niet alleen over de ligging van het parkeerterrein. Je krijg bovendien een goede indruk van de geboden service. Hoe snel word je naar de vertrekhal gebracht en hoe behulpzaam zijn de medewerkers bij het tillen van je bagage? Dit kan allemaal van belang zijn als je een parkeerplaats reserveert.

Hoe betrouwbaar zijn de reviews?

Het is natuurlijk makkelijk om een positieve review te plaatsen, als deze niet op een eigen ervaring is gebaseerd. Bij Parkos vinden we het erg belangrijk dat je een eerlijke en betrouwbare review leest over de parkeeraanbieder van je keuze. Om de kwaliteit te garanderen, nemen medewerkers van Parkos zelf de proef op de som. We bezoeken de parkeerplaatsen om bijvoorbeeld te controleren of de genoemde beveiliging ook werkelijk aanwezig is. Of dat de afstand tot het vliegveld die wordt vermeld realistisch is.

Als het gaat om de ervaringen van de gebruikers, hanteren we een speciaal beleid voor het plaatsen van een beoordeling.

  • Controle voor plaatsing van de beoordeling

Het doel van de beoordelingen van klanten is om de kwaliteit te garanderen en, wanneer nodig, te verbeteren. Daarom worden alle beoordelingen niet direct als review geplaatst. Parkos beoordeelt eerst of de review geen persoonlijke informatie bevat of op een bepaalde manier ongepast is. Als dat niet het geval is, wordt de review geplaatst, zodat deze beoordeling ook mee kan wegen in de totaalscore van de parkeerplaats.

  • Ontvang een uitnodiging voor een review

Iedere ervaring telt en dat geldt zowel voor de positieve als minder positieve ervaringen. Daarom krijgt iedereen die via Parkos een parkeerplaats reserveert, een uitnodiging om een review achter te laten. De review komt op onze site bij de betreffende parkeeraanbieder te staan, zodat anderen hier informatie uit kunnen halen. Een andere optie is om op Google Reviews een beoordeling achter te laten.

Het belang van betrouwbare reviews

Hoewel de beoordelingen dus doorgenomen worden voordat ze definitief op onze website komen te staan, wordt er inhoudelijk niets aan gewijzigd. Je kunt er dus vanuit gaan dat de beoordelingen die je bij de verschillende parkeeraanbieders leest, betrouwbaar zijn. Op deze manier heb je als gebruiker een goede indruk van de service die je krijgt. Maar wij als Parkos hebben er ook baat bij, omdat we met deze reviews de kwaliteit van het parkeren bewaken en gericht kunnen verbeteren.