Hoever van te voren moet ik bij mijn parkeerplek bij Charleroi aanwezig zijn?

Wanneer u vanaf Charleroi Airport vliegt en via Parkos een parkeerplaats hebt gereserveerd, dient u te weten hoeveel tijd van te voren u bij het parkeerterrein aanwezig moet zijn. Dit kan lastig zijn, want hierbij dient u ook rekening te houden met hoeveel tijd u van te voren op Charleroi Airport moet zijn.

De meeste vluchten vanaf Charleroi Airport zijn continentaal, dus binnen Europa. Per luchtvaartmaatschappij kan de minimale tijd verschillen waarop je van te voren aanwezig moet zijn. De exacte tijd hiervoor kunt u vinden op de website van de luchtvaartmaatschappij. Maar we gaan er voor het gemak vanuit om minimaal twee uren van te voren op Charleroi Airport aanwezig te zijn. Wanneer u twee uren van te voren op de luchthaven aanwezig wilt zijn, raden we aan om minimaal drie uur van te voren op het parkeerterrein te zijn. Het klinkt misschien ruim, maar op deze manier zal het u geen stress opleveren. U hebt de tijd om uw auto goed te parkeren en met de shuttle bus naar het vliegveld gebracht te worden.


Reserveer nu je parking


Intercontinentale vluchten

Vliegt u vanaf Charleroi Airport naar een bestemming buiten Europa? Dan is het handig om minimaal drie uur van te voren op de luchthaven aanwezig te zijn en vier uur van te voren bij de parking. Neem voldoende tijd om naar de parkeeraanbieder bij Charleroi te rijden. U kunt immers vertraging of pech krijgen.

Heeft u vragen?

Neem contact op met onze klantenservice.

Mail of bel ons