Hoe laat moet ik bij mijn parkeerplek aanwezig zijn?

Wij adviseren u om 2,5 uur voor uw vlucht aanwezig te zijn. De meeste luchthavens raden aan om voor een vlucht binnen Europa twee uur van te voren aanwezig te zijn. Bij internationale vluchten raden luchthavens drie uur van te voren aanwezig te zijn. In dat geval adviseren wij u om 3,5 uur van tevoren aanwezig te zijn. U heeft daardoor een half uur extra tijd voor het parkeerproces.

Voor het shuttle parkeren is deze extra tijd nodig voor het parkeren van je auto en de reis met de shuttlebus naar de luchthaven. Meestal duurt dit geen half uur, maar dan weet je zeker dat je op tijd op het vliegveld van Frankfurt bent.

Voor het valet parkeren is minder extra reistijd nodig. U stapt immers uit bij het vliegveld en uw auto wordt door een chauffeur geparkeerd, een makkelijke vorm van parkeren Frankfurt Airport dus. Toch is het handig om ook voor valet parkeren een half uur eerder te komen. U controleert namelijk uw auto samen met de medewerker van de parkeeraanbieder op eventuele schade voordat u uw sleutels aan de medewerker overhandigt.


Reserveer nu je parking


Onderweg naar Frankfurt

Het kan erg druk zijn op de wegen naar Frankfurt toe. Wij raden u aan om uw route te checken op eventuele files of wegwerkzaamheden. De luchthaven ligt aan de snelweg en is goed te bereiken met de auto. De luchthaven staat aangegeven met een vliegtuig teken.

Heeft u vragen?

Neem contact op met onze klantenservice.

Mail of bel ons