Hoe werkt valet parkeren Frankfurt Airport?

Valet parkeren is een makkelijkere manier van parkeren. U hoeft namelijk niet naar een parking te rijden. Dit scheelt heel veel tijd, en u kunt gelijk inchecken.

Valet proces

Voor aankomst op het vliegveld van Frankfurt belt u naar de parkeeraanbieder. U vertelt aan de chauffeur hoe laat u verwacht aan te komen bij de vertrekhal. In de bevestigingsmail is de locatie aangegeven waar de chauffeur staat te wachten. Dit kunt u altijd nog even navragen aan de telefoon.

Waar rijd ik naar toe?

Op de afgesproken locatie staat een chauffeur op u te wachten. Deze zal u herkennen aan uw auto en kenteken en naar u toe lopen. U kunt uw bagage uit de auto halen en samen met de chauffeur loopt u de auto langs op eventuele schade. Zo komt u niet voor verrassingen te staan als u terugkomt van uw reis. U geeft de sleutels aan de chauffeur en u kunt de vertrekhal inlopen terwijl de chauffeur uw auto gaat parkeren.

Terugkomst Frankfurt

Als u weer terug bent op de luchthaven belt u naar uw parkeeraanbieder van Frankfurt Airport. Deze zal uw auto alvast klaarzetten en de chauffeur inlichten. Als u de aankomsthal uitloopt zal de chauffeur klaar staan met uw auto. U kijkt samen met de chauffeur even de auto na en vervolgens kunt u naar huis rijden of uw reis vervolgen.

Heeft u vragen?

Neem contact op met onze klantenservice.

Mail of bel ons