Affiliate partner worden van Parkos

Wilt u op uw eigen website of social media account uw bezoekers op de hoogte brengen van de diverse parkeerdiensten bij de luchthavens? Dan is een affiliate-account van Parkos de ideale oplossing voor u.

Hoe werkt het?
U kunt een partner account aanmaken, met dit account krijgt u een unieke link. Op het moment dat bezoekers via deze link een reservering maken bij een van onze parkeeropties krijgt u een commissie over deze reservering. De reserveringen worden automatisch bij gehouden en u wordt maandelijks uitbetaald. Via ons handige systeem kunt u elk moment van de dag inzien wat uw verdiensten zijn.

Welke luchthavens zijn te promoten?
We hebben het grootste aanbod luchthavens in de Benelux:

CharleroiDüsseldorf AirportEindhoven AirportFrankfurt AirportFrankfurt Hahn AirportHamburg AirportMaastricht AirportRotterdam AirportSchipholKeulenWeeze en Zaventem

Uiteraard is het via ons programma mogelijk om alle luchthavens van Parkos te promoten, zowel in het binnenland als het buitenland

Wat voor promotiemateriaal is er?
Er worden standaard een aantal affiliate links gegenereeerd voor onze affiliates. Daarnaast zijn er mogelijkeden om bijvoorbeeld door middel van een XML-Feed een koppeling te maken. Ook is er een widget waarmee een complete whitelabel vergelijker ingeladen kan worden. Mochten er specifieke eisen of wensen zijn horen we dit natuurlijk graag.

Waarom zou ik jullie promoten?
Naast dat wij een enorm goed aanbod hebben van betrouwbare parkings begrijpen wij dat het voor affiliates belangrijk is om zoveel mogelijk rendement uit de website te halen. Het is leuk om ergens veel commissie te krijgen, maar zolang het niet converteerd wordt er alsnog niet veel verdient. Door onze enorme (online) marketing kennis weten wij affiliate campagnes optimaal in te richten. Ook profiteren affiliates van de tientallen A/B tests die jaarlijks doen, hierdoor ligt onze conversie hoger bij onze concurrenten. Dit resultaat uiteraard in een hogere eCPC voor de affiliates.