Bij ons vindt u alleen de beste valet parkeeraanbieders.

GPS tracking

Wij controleren iedere valet parkeeraanbieder door middel van GPS tracking. Hoe werkt dat precies?

GPS tracking

Iemand anders in uw auto laten rijden? Terwijl dit één van uw meest kostbare bezitten is?

Dit vragen veel mensen zich af en daarom hebben wij deze informatiepagina aangemaakt. Zo kunt u zonder zorgen uw auto achterlaten bij één van de valet parkeeraabieders waar wij mee samenwerken.

Onze oplossing Verified badge

Wij als Parkos staan voor veiligheid en betrouwbaarheid en om dit te kunnen waarborgen zijn we selectief met het aansluiten van nieuwe parkeeraanbieders. Daarnaast worden alle valet parkeeraanbieders, die aangesloten zijn bij Parkos, minimaal 1 keer per half jaar gecontroleerd met een GPS tracker.

  •   Betrouwbaar
  •   Gestructureerd
  •   Eerlijk
  •   Alleen de beste parkings
  •   Veilig
  •   Bewezen

Hoe werkt het?

Aansluiting van parking

Een parkeeraanbieder meldt zich bij ons aan en vervolgens nemen wij contact op. Door middel van een screening kunnen wij evalueren of de parkeeraanbieder aan onze eisen voldoet. Als de parkeeraanbieder door onze screening komt wordt deze toegevoegd aan onze website.

Contact met klant

Wij nemen contact op met willekeurige klanten die bij de een valet parkeeraanbieder hebben gereserveerd om te vragen of zij een GPS tracker in de auto willen meenemen.

Meegeven van de GPS tracker

Als een klant wil meewerken aan ons onderzoek, dan zullen wij ervoor zorgen dat er een GPS tracker naar het huisadres van de klant wordt gestuurd. Een instructie hoe de GPS tracker werkt en waar deze het beste verborgen kan worden, wordt meegestuurd.

Werking van de GPS tracker

Wij kunnen door middel van een app de GPS tracker op afstand volgen. Op deze manier zien wij direct of de auto vanaf de luchthaven naar één van de bekende terreinen van de parkeeraanbieder wordt gereden.

Evaluatie Verified badge

We gaan er natuurlijk vanuit dat de auto op één van de bekende parkeerterreinen heeft gestaan. Mocht dit niet het geval zijn, dan zullen we direct contact met de parkeeraanbieder opnemen om verhaal te halen. Alle parkeeraanbieders dienen de locatie(s) aan ons door te geven en als auto’s elders geparkeerd worden wordt er niet volgens de afspraken in het contract gehandeld. De parkeeraanbieder zal strenger gecontroleerd worden en mocht de situatie onveranderd blijven, dan zijn wij genoodzaakt de betreffende parkeeraanbieder offline te halen.