Park & Fly Düsseldorf

Park&Fly Düsseldorf doet er alles aan om parkeren zo gemakkelijk mogelijk te maken. Parkeren bij Park&Fly Düsseldorf is veilig en voordelig en gebeurt op slechts 2 minuten van de luchthaven. De keuzemogelijkheden zijn bovendien gevarieerd: u kan kiezen uit overdekt of in openlucht parkeren en tussen een shuttle- of een valet-service.

Meer informatie

Adres

Parsevalstrasse 21, 40468, Düsseldorf
Düsseldorf Airport Parking

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Park & Fly Düsseldorf

Park & Fly Düsseldorf beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
100%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
60%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Park & Fly Düsseldorf

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

8,2
Op basis van 33 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 07 november 2022.


Topservice! Wij maken meerdere keren gebruik van deze service, nooit problemen en altijd stipt op tijd

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 20 oktober 2022.


Goede servis

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 20 oktober 2022.


Stipt, snel, eenvoudig.

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 11 oktober 2022.


Alles is correct verlopen

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 20 september 2022.


Top service,
Zeer vriendelijk en transparant.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 15 september 2022.


Wij waren tevreden. Alles ging vlot.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 06 september 2022.


Instructucties gevolgd en 10' minute op voorhand gebeld. Helaas sprak de 1ste persoon uitsluitend Duits en Turks. Een 2de persoon deed moeite om Engels te praten. Abflug Terminal is niet goed aangegeven temeer dat je verwacht mensen met reclame voor Park&Fly aan te treffen. Niets is minder waar, tussen het gewone burger volk moet je ze zoeken. Bij terugkomst verliep het vlotter hoewel het oproepnummer bezet was. Duidellijk geen bureau of bedrijf maar 2mans zaak.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 25 augustus 2022.


Correcte behandeling

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 23 juli 2022.


Vriendelijk personeel , alles verliep volgens afspraak .

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 07 juni 2022.


PERFECT SERVICE_ ONE OF THE BEST WE HAVE HAD

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 05 juni 2022.


Goed

Over Park & Fly Düsseldorf

Park & Fly Düsseldorf bestaat al meer dan 10 jaar. Zij beschikken over verschillende parkeerterreinen, zowel binnen als buiten, met ruimte voor meer dan 500 auto’s. Personenauto’s van alle afmetingen kunnen geparkeerd worden. U kunt dag en nacht parkeren.

Shuttle-parkeren
U rijdt naar het parkeerterrein van Park&Fly Düsseldorf waar een van de medewerkers uw auto parkeert. Ze helpen u graag om uw bagage in de shuttle-bus te laden. De shuttle-bus brengt u in 2 minuten naar de luchthaven en pikt u daar weer op brengt u na uw reis.

Valet parkeren
Wanneer u kiest voor valet-parkeren, rijdt u rechtstreeks naar het vliegveld. Hier wordt u opgewacht door een medewerker van Park&Fly. Na een gezamenlijke inspectie kan u inchecken en wordt de auto door de medewerker naar het parkeerterrein van Park&Fly gereden. Wanneer u terugkomt van uw reis, brengt een medewerker de auto weer naar het vliegveld.

De parkeerterreinen van Park&Fly Düsseldorf worden goed bewaakt. Het buitenterrein is omheind en heeft slagbomen en videobewaking. Ook de parkeergarages worden door videocamera’s bewaakt. Uw autosleutels worden bewaard in een kluis.

Bij het afleveren en ophalen van uw auto wordt deze aan de buitenkant gecontroleerd op eventuele schade. Er worden foto’s gemaakt en de kilometerstand wordt opgeschreven. De medewerkers zijn verzekerd volgens de algemene voorwaarden van Park&Fly.

Park & Fly Düsseldorf beschikt over een carwash en verharde buitenterreinen. Op de hoofdlocatie kan u gebruik maken van de toiletten en indien dat nodig zou zijn binnen wachten. Ouders die met jonge kinderen reizen kunnen gratis een kinderzitje aanvragen voor in de shuttle-bus.

Shuttle parkeren

Aankomst
Op de dag van vertrekt rijdt u naar de hoofdlocatie op Parsevalstraße 21 in Düsseldorf. Vanaf de A52 en A44 is het ongeveer 3 minuten rijden tot aan het parkeerterrein. Voor meer informatie over de route kunt u terecht op onze routeplanner.

10 minuten voor aankomst op de hoofdlocatie belt u naar Park&Fly om uw aankomst te melden. U rijdt het terrein op en meldt zich aan de receptie (in het witte gebouw aan uw rechterhand). Samen met een parkingmedewerker controleert u de auto op eventuele schade. Vervolgens wordt uw auto door de parkingmedewerker geparkeerd en kan u de shuttle-bus nemen. Tijdens uw reis wordt maximaal 14 km in uw auto gereden.

De shuttle-bus brengt u in slechts 2 minuten naar het vliegveld en zet u af aan vertrekhal Terminal A. De shuttle-bus rijdt voor elke klant apart. Park & Fly heeft twee shuttle-bussen dus grotere groepen kunnen samen of op elkaar volgend naar de luchthaven gebracht worden. De witte shuttle-bussen van Park&Fly zijn gemakkelijk te herkennen aan het Park&Fly-logo.

Vertrek
Wanneer u na de reis terug aankomt op de luchthaven, haalt u eerst uw bagage op en belt daarna Park&Fly. Een chauffeur haalt op vervolgens opnieuw op aan Terminal A. U wordt naar de hoofdlocatie gebracht waar uw auto op u staat te wachten. Na een korte controle van uw auto kan u naar huis rijden.

Mocht u vroeger of later terugkomen dan gepland, dan dient u dit tijdig door te geven aan Park&Fly. Wanneer u later terugkomt dan voorzien, kan Park&Fly extra parkeerkosten in rekening brengen. Die kan u contact betalen op de hoofdlocatie. Als uw vlucht enkele uren vertraging oploopt, dan maakt dit meestal niet uit.

Valet-parkeren

Aankomst
Indien u kiest voor valet-parkeren, rijdt u rechtstreeks naar het vliegveld van Düsseldorf. 10 minuten voor aankomst neemt u contact op met Park&Fly. Een chauffeur van Park&Fly wacht u op bij Terminal A.

De chauffeur heeft de gegevens van uw reservering en zal u herkennen op basis van uw nummerplaat en het merk van de auto. Na aankomst controleert u samen met de chauffeur de auto op eventuele schade. Na deze korte inspectie kan u gaan inchecken en brengt de chauffeur uw auto naar het parkeerterrein dat u in de reservatie gekozen heeft. Er wordt tijdens uw reis maximaal 9 kilometer met uw auto gereden.

Vertrek
Nadat u weer geland bent op Düsseldorf Airport haalt u eerst uw bagage op. Daarna neemt u contact op met Park&Fly. Een parkingmedewerker brengt uw auto vervolgens naar Terminal A. U kijkt daar de auto samen met de chauffeur na en kan dan naar huis vertrekken.

Mocht u vroeger of later terugkomen dan gepland, dan dient u dit tijdig door te geven aan Park&Fly. Wanneer u later terugkomt dan voorzien, kan Park&Fly extra parkeerkosten in rekening brengen. Die kan u contact betalen op de hoofdlocatie.

Adres

Parsevalstrasse 21, 40468, Düsseldorf