Hoe ver van tevoren moet ik bij mijn parkeerplek bij Frankfurt Hahn aanwezig zijn?

Elke luchthaven heeft een minimale tijd waarop u van tevoren aanwezig dient te zijn voor uw vlucht. Deze tijd verschilt ook weer tussen continentale en intercontinentale vluchten. Dit kunt u checken bij de luchthaven of de luchtvaartmaatschappij.


Reserveer nu je parking


Shuttle parkeren

Bij Shuttle parkeren kunt u het beste een half uur of een uur eerder aanwezig zijn bij het parkeerterrein. Zo voorkomt u dat u moet haasten om het vliegtuig te halen. In de meeste gevallen wordt u snel met de shuttle bus naar het vliegveld gebracht, het kan echter voorkomen dat het druk is of de shuttle bus net is vertrokken. Als u op tijd aanwezig bent, zal dat geen enkel probleem opleveren.

Valet parkeren

Voor valet parkeren geldt eigenlijk hetzelfde alleen dan bij de luchthaven. Het wordt aangeraden om een half uur of een uur eerder aanwezig te zijn bij de afgesproken plek. De parkeermedewerker kan dan uw auto controleren op eventuele schade en eventueel papierwerk met u doorlopen. Bij drukte kan het wat langer duren voordat de medewerker er is.

Intercontinentale vluchten

Vliegt u vanaf Frankfurt Hahn Airport naar een land in een ander continent, bent u maximaal drie uur van tevoren op de luchthaven. Het is nooit verkeerd om de reistijd bij zowel shuttle als valet parkeren ruim te nemen. Wanneer u dan vertraagd wordt, bent u nog steeds netjes op tijd.

Heeft u vragen?

Neem contact op met onze klantenservice.

Mail of bel ons