Hoe werkt valet parkeren bij Frankfurt Hahn Airport?

Valet parkeren bij Frankfurt Hahn betekent dat u uw auto niet zelf parkeert, dat doet een medewerker van de parking voor u. Bij vertrek rijdt u naar de luchthaven en belt u voor aankomst naar het telefoonnummer in de bevestiging. Een chauffeur komt naar vliegveld Frankfurt Hahn om uw auto van u over te nemen en te parkeren. U kunt ondertussen inchecken voor uw vlucht.

Voordat u uw auto afgeeft aan de chauffeur, zal deze met u de auto nagaan op eventuele schade om misverstanden bij terugkomst te voorkomen. Wij kunnen u verzekeren dat de chauffeur voorzichtig met uw auto om zal gaan. De auto wordt netjes geparkeerd terwijl u op vakantie kunt gaan.

Hoe kom ik bij Frankfurt Hahn Airport?

Aangezien de luchthaven Frankfurt Hahn geen verbinding heeft met het openbaar vervoer is het belangrijk om van tevoren uw reis te plannen, het kan druk zijn in het verkeer. Onze routeplanner helpt u de weg te vinden. Op deze pagina vindt u ook handige informatie aangaande verkeer en files waar u op moet letten in het wegverkeer in Duitsland.

Waar staat de medewerker van het parkeerbedrijf?

Met de chauffeur die uw auto komt ophalen spreekt u aan de telefoon een trefpunt af en de tijd dat u verwacht daar aan te komen. U wordt door de chauffeur herkent aan de gegevens die u heeft ingevuld tijdens het reserveren. Hij zal daarna uw auto voor u parkeren terwijl u incheckt voor uw vlucht.

Bij terugkomst

U belt opnieuw bij terugkomst naar het nummer van de parkeeraanbieder nadat u bent geland. Met de chauffeur die u dan aan de lijn heeft kunt u weer een tijd en plek afspreken om uw auto op te halen. U haalt eerst uw bagage op natuurlijk. Na het in ontvangst nemen van uw auto, kunt u uw reis vervolgen. Valet parkeren is een tijdbesparende en makkelijke variant van parkeren bij Frankfurt Hahn Airport.

Heeft u vragen?

Neem contact op met onze klantenservice.

Mail of bel ons