Wegens een verhoging van het abonnement op de luchthaven, wil de parking graag meedelen dat er voor alle klanten een toegangsprijs voor de luchthaven van 5 euro in rekening wordt gebracht. Ook dit kan direct contant betaald worden op de parkeerplaats.

Wil u graag zonder zorgen uw auto parkeren tijdens uw vakantie? Park And Go biedt ruime parkeerplaatsen aan op hun parkeerterrein. Er is dag en nacht personeel aanwezig op het terrein en u kan de autosleutels meenemen op reis. De shuttle-bus brengt u in amper 10 minuten naar het vliegveld. Let op: Bij deze aanbieder betaalt u €10 per dag extra wanneer er langer gebruikt wordt gemaakt van de parking dan op voorhand aangegeven.


Informatie voor Park And Go Zaventem

Parking type‎: Shuttle
Prijs 8 dagen: € 41,00* - ‎Boek nu
Transfertijd: 7 minuten
Openingstijden: 24/7
Meer informatie

Adres

Kerklaan 100, 1830, Machelen
Parking Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Park And Go

Park And Go beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
40%

Faciliteiten

Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
60%

Locatie

Geen maximale doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Park And Go

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

7,6
Op basis van 873 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in maart 2021. Beoordeling geschreven op 24 maart 2021.


Oké

8

Heeft geparkeerd in januari 2021. Beoordeling geschreven op 26 januari 2021.


Goede service , wel was de zijspiegel van mijn auto afgebroken bij het terug ophalen

8

Heeft geparkeerd in januari 2021. Beoordeling geschreven op 26 januari 2021.


Bij vertrek hebben we 25 minuten moeten wachten tot er iemand kwam opdagen bij de parking, dat was iets minder
Bij aankomst bleek dat de accu van de wagen volledig leeg was en heeft onze chauffeur alles gedaan om ons weer op weg te helpen, super!

10

Heeft geparkeerd in december 2020. Beoordeling geschreven op 28 december 2020.


Correcte dienstverlening!

10

Heeft geparkeerd in november 2020. Beoordeling geschreven op 19 november 2020.


Telefonisch goed bereikbaar en geen lange wachttijd op shuttle bus

10

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 19 november 2020.


Prima service en snelle afhandeling

8

Heeft geparkeerd in november 2020. Beoordeling geschreven op 18 november 2020.


Het vervoer van de parking naar de luchthaven verliep heel vlot, de terugrit naar de parking liet even op zich wachten 45min

8

Heeft geparkeerd in november 2020. Beoordeling geschreven op 17 november 2020.


Enige opmerking is dat ik niet onmiddellijk gezien had in de bevestigingsmail dat we half uur voor aankomst moesten bellen dus hebben we wat moeten wachten voor de poort

8

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 23 oktober 2020.


Alles goed geregeld.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 22 oktober 2020.


Parking is gemakkelijk bereikbaar vanuit Antwerpen. Het is gelegen in een achter-af straatje. Medewerkers waren correct en vriendelijk, met een beperkte kennis van het Nederlands. Het terrein is afgesloten er is verlichting aanwezig die enkel functioneert wanneer er beweging is op het terrein. De ondergrond is hobbelig en steenachtig geen asfalt wat bij langdurige regenval een vieze boel kan worden. De transfert duurt een kleine 10 minuten. Bij aankomst in Zaventem, het was middernacht, even bellen en een kwartiertje later stond de shuttle aan de luchthaven.
Prijs-kwaliteit zeker een aanrader.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 21 oktober 2020.


Top uiteraard wel niet zo druk nu

8

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 15 oktober 2020.


Perfect geregeld bij vertrek. Chauffeur en busje stonden klaar.
Bij onze aankomst bleek de chauffeur aanvankelijk onbereikbaar maar na een kwartiertje kwam hij toe op de parking vd luchthaven.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 15 oktober 2020.


Goedkoop,efficient en alles verlopen zoals beloofd op de website. Super!

Over Park And Go

Het parkeerterrein van Park And Go biedt ruimte aan 150 auto’s. Elke soort auto van elke afmeting kan terecht op het parkeerterrein. De parking is 24 uur per dag geopend, de gehele week door.

Shuttle parkeren
U parkeert de auto op het terrein van Park And Go en houdt de autosleutels bij u. Vervolgens brengt een shuttlebus u in 10 minuten naar het vliegveld. Het personeel helpt u graag om uw bagage in de shuttlebus te laden. Op de terugreis haalt de shuttlebus u weer op van het vliegveld.

Park And Go beschikt over een goed beveiligd terrein. Het terrein is omgeven door een ijzeren hek dat bewaakt wordt door een alarmsysteem en beveiligingscamera’s. De parking is goed verlicht en er is altijd personeel aanwezig.

Het parkeerterrein van Park And Go is verhard. Als u op de shuttle-bus zou moeten wachten kan dat in de overdekte wachtruimte op het terrein. U kan voor de rit met de shuttle-bus een kinderstoeltje aanvragen.

Mocht u met een rolstoel reizen, dan kan u deze gewoon meenemen in de shuttle-bus.

Wegens een verhoging van het abonnement op de luchthaven, wil de parking graag meedelen dat er voor alle klanten een toegangsprijs voor de luchthaven van 5 euro in rekening wordt gebracht. Ook dit kan direct contant betaald worden op de parkeerplaats.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het parkeerterrein van Park And Go ligt aan de Kerklaan 100 in Machelen, vlakbij de E19. Om de parking gemakkelijk te vinden, kan u gebruik maken van de routeplanner van Parkos. Het terrein ligt op 6 kilometer van Zaventem.

Wanneer u bij het parkeerterrein aankomt, staat een medewerker bij de ingang op u te wachten. De medewerker wijst u een parkeerplaats toe en helpt u eventueel bij het inladen van uw bagage in de shuttle-bus.

Park And Go beschikt over 2 bussen met elk 7 zitplaatsen. U kan de shuttle-bus herkennen aan het logo van Park And Go dat op de zijkant van de bus staat. De rit met de shuttle-bus duurt hoogstens 10 minuten.

Belangrijk! Er geldt een maximum van 4 personen per reservering. Mocht u met meer personen reizen dan geldt er een toeslag van €8,- per extra persoon. Deze toeslag kan bij aankomst betaald worden.

Vertrek
Wanneer u terug geland bent op Zaventem, haalt de shuttle-bus u daar op. 15 á 20 minuten voordat u opgehaald wilt worden, neemt u contact op met Park And Go. De shuttle-bus staat u op te wachten bij P15 C, niveau 0.

Het kan gebeuren dat u de dag van uw terugvlucht tijdens de reis onverwacht moet of wilt wijzigen. Als dit het geval is, dient u dit op tijd aan te geven bij Park And Go. Wanneer u een of meer dagen later terugkomt dan voorzien, kunnen er extra kosten in rekening gebracht worden. Bijkomende kosten kan u ter plaatse betalen aan de medewerkers.

Adres

Kerklaan 100, 1830, Machelen

Help