Wegens een verhoging van het abonnement op de luchthaven, wil de parking graag meedelen dat er voor alle klanten een toegangsprijs voor de luchthaven van 5 euro in rekening wordt gebracht. Ook dit kan direct contant betaald worden op de parkeerplaats.

Wil u graag zonder zorgen uw auto parkeren tijdens uw vakantie? Park And Go biedt ruime parkeerplaatsen aan op hun parkeerterrein. Er is dag en nacht personeel aanwezig op het terrein en u kan de autosleutels meenemen op reis. De shuttle-bus brengt u in amper 10 minuten naar het vliegveld. Let op: Bij deze aanbieder betaalt u €10 per dag extra wanneer er langer gebruikt wordt gemaakt van de parking dan op voorhand aangegeven.


Informatie voor Park And Go Zaventem

Parking type‎: Shuttle
Prijs 8 dagen: € 41,00* - ‎Boek nu
Transfertijd: 7 minuten
Openingstijden: 24/7
Meer informatie

Adres

Kerklaan 100, 1830, Machelen
Parking Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Park And Go

Park And Go beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
40%

Faciliteiten

Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
60%

Locatie

Geen maximale doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Park And Go

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

7,4
Op basis van 1009 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in juli 2021. Beoordeling geschreven op 11 januari 2022.


Good

8

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 09 januari 2022.


Good experience for the price you pay.

8

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 04 januari 2022.


Perfecte service. Terrein voor parkeren in minder goede staat en niet verlicht, maar chauffeur shuttle heel behulpzaam. Volgende keer parkeer ik hier terug

8

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 02 januari 2022.


Top , ideaal om met een gezin uw auto te stallen en dan veilig naar de luchthaven gebracht worden .

10

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 02 januari 2022.


Prima service

10

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 26 december 2021.


Vlotte service

10

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 25 december 2021.


Makkelijk bereikbaar, vriendelijke chauffeurs, zeer korte wachttijd, voor ons veel handiger dan het openbaar vervoer nemen.

10

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 25 december 2021.


Top

8

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 19 december 2021.


Ok

8

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 19 december 2021.


Lang moeten wachten alvorens we de parking op konden we jullie parking bij ons aankomst bij ons vertrek na met het vliegtuig.

10

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 16 december 2021.


Allereerste keer dat ik van dit concept gebruik maak. Maar heel tevreden, correct, op tijd en vriendelijk chauffeur.

10

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 15 december 2021.


Goed

10

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 09 december 2021.


Goede communicatie. Snelle reactie. Gunstig geprijsd.

8

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 09 december 2021.


Scherpe prijs en veilig opgeborgen wagen. Prima en snelle shuttle service in veilige omstandigheden. De shuttle reed heel hoffelijk. Prima stopplaats op de luchthaven ook. Bij incheck was er wat haast bij de chauffeur waardoor de antwoorden wat 'korter en strikter' waren wat de vriendelijkheid een beetje naar beneden haalde. Bij de uitcheck was hier niets van te merken. Bij regenweer zijn er best wat plassen rondom wagens. Onze kleine dochter viel toevallig bij het stappen en lag in zo een plas. Natte kledij tot gevolg. bepaalde grote wagens maken de doorgangen soms nauw. Misschien een specifieke plaats voor hun?

10

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 07 december 2021.


Stipt

Over Park And Go

Het parkeerterrein van Park And Go biedt ruimte aan 150 auto’s. Elke soort auto van elke afmeting kan terecht op het parkeerterrein. De parking is 24 uur per dag geopend, de gehele week door.

Shuttle parkeren
U parkeert de auto op het terrein van Park And Go en houdt de autosleutels bij u. Vervolgens brengt een shuttlebus u in 10 minuten naar het vliegveld. Het personeel helpt u graag om uw bagage in de shuttlebus te laden. Op de terugreis haalt de shuttlebus u weer op van het vliegveld.

Park And Go beschikt over een goed beveiligd terrein. Het terrein is omgeven door een ijzeren hek dat bewaakt wordt door een alarmsysteem en beveiligingscamera’s. De parking is goed verlicht en er is altijd personeel aanwezig.

Het parkeerterrein van Park And Go is verhard. Als u op de shuttle-bus zou moeten wachten kan dat in de overdekte wachtruimte op het terrein. U kan voor de rit met de shuttle-bus een kinderstoeltje aanvragen.

Mocht u met een rolstoel reizen, dan kan u deze gewoon meenemen in de shuttle-bus.

Wegens een verhoging van het abonnement op de luchthaven, wil de parking graag meedelen dat er voor alle klanten een toegangsprijs voor de luchthaven van 5 euro in rekening wordt gebracht. Ook dit kan direct contant betaald worden op de parkeerplaats.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het parkeerterrein van Park And Go ligt aan de Kerklaan 100 in Machelen, vlakbij de E19. Om de parking gemakkelijk te vinden, kan u gebruik maken van de routeplanner van Parkos. Het terrein ligt op 6 kilometer van Zaventem.

Wanneer u bij het parkeerterrein aankomt, staat een medewerker bij de ingang op u te wachten. De medewerker wijst u een parkeerplaats toe en helpt u eventueel bij het inladen van uw bagage in de shuttle-bus.

Park And Go beschikt over 2 bussen met elk 7 zitplaatsen. U kan de shuttle-bus herkennen aan het logo van Park And Go dat op de zijkant van de bus staat. De rit met de shuttle-bus duurt hoogstens 10 minuten.

Belangrijk! Er geldt een maximum van 4 personen per reservering. Mocht u met meer personen reizen dan geldt er een toeslag van €8,- per extra persoon. Deze toeslag kan bij aankomst betaald worden.

Vertrek
Wanneer u terug geland bent op Zaventem, haalt de shuttle-bus u daar op. 15 á 20 minuten voordat u opgehaald wilt worden, neemt u contact op met Park And Go. De shuttle-bus staat u op te wachten bij P15 C, niveau 0.

Het kan gebeuren dat u de dag van uw terugvlucht tijdens de reis onverwacht moet of wilt wijzigen. Als dit het geval is, dient u dit op tijd aan te geven bij Park And Go. Wanneer u een of meer dagen later terugkomt dan voorzien, kunnen er extra kosten in rekening gebracht worden. Bijkomende kosten kan u ter plaatse betalen aan de medewerkers.

Adres

Kerklaan 100, 1830, Machelen