Wil u graag zonder zorgen uw auto parkeren tijdens uw vakantie? Park And Go biedt ruime parkeerplaatsen aan op hun parkeerterrein. Er is dag en nacht personeel aanwezig op het terrein en u kan de autosleutels meenemen op reis. De shuttle-bus brengt u in amper 10 minuten naar het vliegveld. Let op: Bij deze aanbieder betaalt u €20 per dag extra wanneer er langer gebruikt wordt gemaakt van de parking dan op voorhand aangegeven

Meer informatie

Adres

Kerklaan 100, 1830, Machelen
Parking Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Park And Go

Park And Go beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
40%

Faciliteiten

Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
60%

Locatie

Geen maximale doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Park And Go

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

7,7
Op basis van 788 beoordelingen
4

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 28 maart 2020.


Ik hoop dat jullie correct zullen zijn en ons een voucher bezorgen voor een andere parkingperiode omdat het ons door de overheid werd verboden te reizen.
Ik hoef niet persé mijn geld terug maar een compensatie zou op zijn plaats zijn.
Beleefde groeten
Karen De Veirman

4

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 25 maart 2020.


Ware teleurstelling. Bij onze terugkeer op 19/3/2020 had aanbieder eenzijdig beslist om pendeldienst af te schaffen. Alle contact werd verbroken. Mijn geregistreerde gsm nummer werd meteen omgeleid naar niets zeggend antwoordapparaat. Via niet geregistreer nummer wisten we toch contact te leggen. Hier werd verzekerd dat personeel aanwezig was op parking. Dit bleek uiteindelijk niet het geval. Na zoveelste telefoontje cijfercode gekregen om poort te open. Dit had duidelijk beter gekund klanten verwittigen via sms + vermelden van code bvb. Benieuwd hoe het de vele Nederlandse klanten is vergaan!

8

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 21 maart 2020.


Vlotte service

2

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 20 maart 2020.


In deze moeilijke tijden wouden deze mensen mijn parking niet terug betalen nogthans had ik 24h voor de afspraak mail gestuurd. zogenaamd dat personeel was gereserveerd al...flauwekul want ik was niet de enige die dag

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 14 maart 2020.


Very good and fast service

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 13 maart 2020.


Vlotte afhandeling. In vrij korte tijd werden we naar de luchthaven gevoerd, en bij terugkeer na telefonisch contact was er ook vrij vlot een busje die ons kwam ophalen. Prijs/kwaliteit goede parking.

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 09 maart 2020.


Goedkoop en tamelijk efficiënt. Wij waren met een grote groep en er was slechts een klein busje voorzien voor vervoer, waardoor we genoodzaakt waren op te splitsen en op elkaar te wachten, dat was lastiger. Voor een kleine groep max. 8 personen zou dit echter geen probleem moeten zijn. Bij terugkomst enorm druk waardoor we lang moesten wachten, gelukkig sprong een collega van andere firma bij en bood aan ons terug naar de parkeerplaats te brengen. Verder prima geregeld voor die prijs.

8

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 08 maart 2020.


Très bien à recommander, personne sympa

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 07 maart 2020.


Eerste maal en de ervaring is positief.
Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Kontrole documenten is grondig wat te goede komt een de veiligheid.
Parking steeds afgesloten.

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 04 maart 2020.


Telkens telefoontje bij aankomst snel opgenomen, niet lang wachten op de shuttle, vriendelijke medewerkers en vlotte service.

4

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 04 maart 2020.


De chauffeur was niet vriendelijk, een goededag kon er niet eens af!
Bij onze terugkeer moesten we ook wel even wachten tot hij ons komt oppikken, hoewel onze vluchttijden gekend zijn.

6

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 04 maart 2020.


Niemand aanwezig bij aankomst.
Geen aanduiding op welke parking parkeren.
Slecht verlicht.
Meer dan 20 min op shuttle naar luchthaven moeten wachten.
55 min van Zaventem naar parking. Zeer lang dus.

6

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 03 maart 2020.


Alles prima. Enkel lang moeten wachten op shuttle busje bij terugkomst.

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 22 februari 2020.


OK

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 22 februari 2020.


Perfect,
Bij de heenvlucht stonden ze me op te wachten 05.15 , bij terugvlucht was het busje net weg en hebben we 20 min moeten wachten.
Personeel erg vriendelijk.

Over Park And Go

Het parkeerterrein van Park And Go biedt ruimte aan 150 auto’s. Elke soort auto van elke afmeting kan terecht op het parkeerterrein. De parking is 24 uur per dag geopend, de gehele week door.

Shuttle parkeren
U parkeert de auto op het terrein van Park And Go en houdt de autosleutels bij u. Vervolgens brengt een shuttlebus u in 10 minuten naar het vliegveld. Het personeel helpt u graag om uw bagage in de shuttlebus te laden. Op de terugreis haalt de shuttlebus u weer op van het vliegveld.

Park And Go beschikt over een goed beveiligd terrein. Het terrein is omgeven door een ijzeren hek dat bewaakt wordt door een alarmsysteem en beveiligingscamera’s. De parking is goed verlicht en er is altijd personeel aanwezig.

Het parkeerterrein van Park And Go is verhard. Als u op de shuttle-bus zou moeten wachten kan dat in de overdekte wachtruimte op het terrein. U kan voor de rit met de shuttle-bus een kinderstoeltje aanvragen.

Mocht u met een rolstoel reizen, dan kan u deze gewoon meenemen in de shuttle-bus.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het parkeerterrein van Park And Go ligt aan de Kerklaan 100 in Machelen, vlakbij de E19. Om de parking gemakkelijk te vinden, kan u gebruik maken van de routeplanner van Parkos. Het terrein ligt op 6 kilometer van Zaventem.

Wanneer u bij het parkeerterrein aankomt, staat een medewerker bij de ingang op u te wachten. De medewerker wijst u een parkeerplaats toe en helpt u eventueel bij het inladen van uw bagage in de shuttle-bus.

Park And Go beschikt over 2 bussen met elk 7 zitplaatsen. U kan de shuttle-bus herkennen aan het logo van Park And Go dat op de zijkant van de bus staat. De rit met de shuttle-bus duurt hoogstens 10 minuten.

Belangrijk! Er geldt een maximum van 4 personen per reservering. Mocht u met meer personen reizen dan geldt er een toeslag van €8,- per extra persoon. Deze toeslag kan bij aankomst betaald worden.

Vertrek
Wanneer u terug geland bent op Zaventem, haalt de shuttle-bus u daar op. 15 á 20 minuten voordat u opgehaald wilt worden, neemt u contact op met Park And Go. De shuttle-bus staat u op te wachten bij P15 C, niveau 0.

Het kan gebeuren dat u de dag van uw terugvlucht tijdens de reis onverwacht moet of wilt wijzigen. Als dit het geval is, dient u dit op tijd aan te geven bij Park And Go. Wanneer u een of meer dagen later terugkomt dan voorzien, kunnen er extra kosten in rekening gebracht worden. Bijkomende kosten kan u ter plaatse betalen aan de medewerkers.

Adres

Kerklaan 100, 1830, Machelen

Help