Park And Go

Wil u graag zonder zorgen uw auto parkeren tijdens uw vakantie? Park And Go biedt ruime parkeerplaatsen aan op hun parkeerterrein. Er is dag en nacht personeel aanwezig op het terrein en u kan de autosleutels meenemen op reis. De shuttle-bus brengt u in amper 10 minuten naar het vliegveld.

Meer informatie

Adres

Kerklaan 100, 1830, Machelen
Parking Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Park And Go

Park And Go beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
40%

Faciliteiten

Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
60%

Locatie

Geen maximale doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Park And Go

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

7,8
Op basis van 613 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 16 augustus 2019.


Ik ben veel tevreden van zijn ervaring . Ze zijn altijd op tijd aangekomen en correcte bedrijf .
De parking is niet ver van de lucht haven max 10min.
Als uitstappen van de vlucht bell keer om te verwitigen dat u bent al uitgestapt van de vlucht en de mensen wachten op u op tijd !
Ik raad aan U

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 11 augustus 2019.


Heenweg enkel Franstalig wat moeilijk is, terugweg ook Nederlandstalig.
Correcte afhandeling. Krappe parking

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 09 augustus 2019.


Heel tevreden van de service

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 08 augustus 2019.


Perfect

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 07 augustus 2019.


Positief

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 06 augustus 2019.


Degelijke service. Spijtig dat bij het doorgaan de chauffeur geen Nederlands sprak en niet hielp bij het inladen van de bagage.

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 06 augustus 2019.


Ik vond het prima alleenn nie echt persoonlijk contact en geen nederlands spreken en nie super vriendelijk. Anders geen klagen over vervoer.
Tips vriendelijker zijn en niet bellen met telefoon in handen.
En Nederland kunnen spreken
Positief is wel de vlotheid van het vervoer.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 06 augustus 2019.


Zeer vlot voor gepaste prijs.enkel in terug komen als je zaventem niet gewend bent niet weten waar je moet afspreken met de chauffeur het stond wel vermeld op papier maar daarom weet je nog niet waar dit is in zaventem.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 30 juli 2019.


Enorm tevreden over Parkos. Hebben niet lang moeten wachten op de bus en heel vriendelijke medewerkers. Op 5 minuten sta je op de luchthaven en dit voor een veel scherpere prijs dan aan de luchthaven zelf. Volgende keer opnieuw via Parkos! :

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 28 juli 2019.


Snel beleefd
Goede service

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 26 juli 2019.


Was een goede service en hebben eigenlijk geen problemen gekend. Enkel in het terugkeren kon ik niet vertrekken met mijn wagen want er stonden 2 wagens achter geparkeerd maar de behulpzame chauffeur had gelukkig de sleutels en heeft de wagens verzet. Voor herhaling varbaar

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 25 juli 2019.


Very good service.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 24 juli 2019.


Zeer goede en correcte service. Nog geen 5 minuten moeten wachten voor shuttle naar en van luchthaven. Zeer vriendelijke mensen. Top service dank u wel daarvoor. Zeker voor herhaling vatbaar

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 23 juli 2019.


Algemeen goed. We hebben wel wat moeten zoeken om in de donker de ingang te vinden. Het staat nogtans mooi vermeld op de poort, maar doordat deze niet verlicht is, zijn we er voorbij gereden.

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 22 juli 2019.


Het was tip top in orde! We konden ze bereiken zonder problemen, de auto stond veilig achter een poort en er waren camera’s. We waren op tijd voor onze vlucht en als we terugkwamen belde we ze even om dat te melden en 15min later stonden ze ons al op te wachten.

Over Park And Go

Het parkeerterrein van Park And Go biedt ruimte aan 150 auto’s. Elke soort auto van elke afmeting kan terecht op het parkeerterrein. De parking is 24 uur per dag geopend, de gehele week door.

Shuttle parkeren
U parkeert de auto op het terrein van Park And Go en houdt de autosleutels bij u. Vervolgens brengt een shuttlebus u in 10 minuten naar het vliegveld. Het personeel helpt u graag om uw bagage in de shuttlebus te laden. Op de terugreis haalt de shuttlebus u weer op van het vliegveld.

Park And Go beschikt over een goed beveiligd terrein. Het terrein is omgeven door een ijzeren hek dat bewaakt wordt door een alarmsysteem en beveiligingscamera’s. De parking is goed verlicht en er is altijd personeel aanwezig.

Het parkeerterrein van Park And Go is verhard. Als u op de shuttle-bus zou moeten wachten kan dat in de overdekte wachtruimte op het terrein. U kan voor de rit met de shuttle-bus een kinderstoeltje aanvragen.

Mocht u met een rolstoel reizen, dan kan u deze gewoon meenemen in de shuttle-bus.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het parkeerterrein van Park And Go ligt aan de Kerklaan 100 in Machelen, vlakbij de E19. Om de parking gemakkelijk te vinden, kan u gebruik maken van de routeplanner van Parkos. Het terrein ligt op 6 kilometer van Zaventem.

Wanneer u bij het parkeerterrein aankomt, staat een medewerker bij de ingang op u te wachten. De medewerker wijst u een parkeerplaats toe en helpt u eventueel bij het inladen van uw bagage in de shuttle-bus.

Park And Go beschikt over 2 bussen met elk 7 zitplaatsen. U kan de shuttle-bus herkennen aan het logo van Park And Go dat op de zijkant van de bus staat. De rit met de shuttle-bus duurt hoogstens 10 minuten.

Belangrijk! Er geldt een maximum van 4 personen per reservering. Mocht u met meer personen reizen dan geldt er een toeslag van €8,- per extra persoon. Deze toeslag kan bij aankomst betaald worden.

Vertrek
Wanneer u terug geland bent op Zaventem, haalt de shuttle-bus u daar op. 15 á 20 minuten voordat u opgehaald wilt worden, neemt u contact op met Park And Go. De shuttle-bus staat u op te wachten bij P15 C, niveau 0.

Het kan gebeuren dat u de dag van uw terugvlucht tijdens de reis onverwacht moet of wilt wijzigen. Als dit het geval is, dient u dit op tijd aan te geven bij Park And Go. Wanneer u een of meer dagen later terugkomt dan voorzien, kunnen er extra kosten in rekening gebracht worden. Bijkomende kosten kan u ter plaatse betalen aan de medewerkers.

Adres

Kerklaan 100, 1830, Machelen

Help