Park And Go

Wil u graag zonder zorgen uw auto parkeren tijdens uw vakantie? Park And Go biedt ruime parkeerplaatsen aan op hun parkeerterrein. Er is dag en nacht personeel aanwezig op het terrein en u kan de autosleutels meenemen op reis. De shuttle-bus brengt u in amper 10 minuten naar het vliegveld. Let op: Bij deze aanbieder betaalt u €20 per dag extra wanneer er langer gebruikt wordt gemaakt van de parking dan op voorhand aangegeven

Meer informatie

Adres

Kerklaan 100, 1830, Machelen
Parking Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Park And Go

Park And Go beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
40%

Faciliteiten

Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
60%

Locatie

Geen maximale doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Park And Go

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

7,7
Op basis van 682 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 15 oktober 2019.


Kwartiertje moeten wachten bij aankomst a d parking, en waren al beetje a d late kant door files, al bij al goed verlopen en contact met medewerkers was ook in orde.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 14 oktober 2019.


Ok

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 12 oktober 2019.


Prima. Het was wel even moeilijk om te vinden het staat niet goed aangegeven maar de medewerker was super attent en vriendelijk. Auto stond mooi geoarkeerd. Toen mn vrouw haar mobiel was vergeten en wij al met shuttlebus op weg naar vliegveld waren, ging hij snel terug. Fijn!
Bij terugkomst op vliegveld stond het ophaalbusje al klaar. Alles verliep vlot. Goed ook dat je de autosleutels niet hoeft af te geven.. voor herhaling vatbaar!

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 11 oktober 2019.


Alles verliep zeer vlot.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 11 oktober 2019.


Bij aankomst moesten we 30 min wachten vooraleer er iemand aankwam en de poort openzette. We hadden gebeld en hij zei dat we er te vroeg waren. Met het verkeer en files wil men tijdig vertrekken. Er is dus geen bureau aanwezig, alsook geen toiletten enz. Dat was een nadeel.
Als de shuttle er was, mochten we auto parkeren op een overvolle parking. We moesten de auto helemaal vanachter zetten waar er veel plassen water en slijk was. Het voelde toch niet zo ok aan. De chauffeur was ook niet echt vriendelijk.
Op de terugreis belden we bij aankomst en gelukkig konden we deze keer wel snel de shuttle op! Dat was een pluspunt en de chauffeur was nu wel vriendelijk. We gaan geen tweede keer bij hen boeken. Het was ook redelijk wat rijden naar de aeroport.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 11 oktober 2019.


Goed, maar contactname via telefoon bij terugkomst kan beter vocie mail box vol

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 09 oktober 2019.


Vriendelijke chauffeurs die ons op tijd naar de luchthaven hebben gebracht.
Goede prijs /kwaliteit

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 08 oktober 2019.


Zeer goede service! Vriendelijk en zeer attente medewerker, directe respons op vragen, telefoon, mail!

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 07 oktober 2019.


We waren ogenschijnlijk net te laat voor het busje en moesten dan een 10tal minuten wachten. De plaats was voldoende groot, de oppikplaats was makkelijk terug te vinden.

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 07 oktober 2019.


Heel vriendelijk personeel. Niks om aan te merken. Alles is heel vlot verlopen. Bedankt !

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 07 oktober 2019.


Alles perfect verlopen

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 07 oktober 2019.


Prima parkeerplaats, vriendelijk personeel en binnen 15 minuten shuttle bus bij aankomst.

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 06 oktober 2019.


Alles verliep vlotjes! Geen aanmerkingen

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 03 oktober 2019.


Vriendelijk maar wij waren met 20 personen de helft moest wachten tot de eerste deel naar de luchthaven was 25 minuten wachten is lang

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 03 oktober 2019.


Correcte afhaling en vervoer naar luchthaven.

Over Park And Go

Het parkeerterrein van Park And Go biedt ruimte aan 150 auto’s. Elke soort auto van elke afmeting kan terecht op het parkeerterrein. De parking is 24 uur per dag geopend, de gehele week door.

Shuttle parkeren
U parkeert de auto op het terrein van Park And Go en houdt de autosleutels bij u. Vervolgens brengt een shuttlebus u in 10 minuten naar het vliegveld. Het personeel helpt u graag om uw bagage in de shuttlebus te laden. Op de terugreis haalt de shuttlebus u weer op van het vliegveld.

Park And Go beschikt over een goed beveiligd terrein. Het terrein is omgeven door een ijzeren hek dat bewaakt wordt door een alarmsysteem en beveiligingscamera’s. De parking is goed verlicht en er is altijd personeel aanwezig.

Het parkeerterrein van Park And Go is verhard. Als u op de shuttle-bus zou moeten wachten kan dat in de overdekte wachtruimte op het terrein. U kan voor de rit met de shuttle-bus een kinderstoeltje aanvragen.

Mocht u met een rolstoel reizen, dan kan u deze gewoon meenemen in de shuttle-bus.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het parkeerterrein van Park And Go ligt aan de Kerklaan 100 in Machelen, vlakbij de E19. Om de parking gemakkelijk te vinden, kan u gebruik maken van de routeplanner van Parkos. Het terrein ligt op 6 kilometer van Zaventem.

Wanneer u bij het parkeerterrein aankomt, staat een medewerker bij de ingang op u te wachten. De medewerker wijst u een parkeerplaats toe en helpt u eventueel bij het inladen van uw bagage in de shuttle-bus.

Park And Go beschikt over 2 bussen met elk 7 zitplaatsen. U kan de shuttle-bus herkennen aan het logo van Park And Go dat op de zijkant van de bus staat. De rit met de shuttle-bus duurt hoogstens 10 minuten.

Belangrijk! Er geldt een maximum van 4 personen per reservering. Mocht u met meer personen reizen dan geldt er een toeslag van €8,- per extra persoon. Deze toeslag kan bij aankomst betaald worden.

Vertrek
Wanneer u terug geland bent op Zaventem, haalt de shuttle-bus u daar op. 15 á 20 minuten voordat u opgehaald wilt worden, neemt u contact op met Park And Go. De shuttle-bus staat u op te wachten bij P15 C, niveau 0.

Het kan gebeuren dat u de dag van uw terugvlucht tijdens de reis onverwacht moet of wilt wijzigen. Als dit het geval is, dient u dit op tijd aan te geven bij Park And Go. Wanneer u een of meer dagen later terugkomt dan voorzien, kunnen er extra kosten in rekening gebracht worden. Bijkomende kosten kan u ter plaatse betalen aan de medewerkers.

Adres

Kerklaan 100, 1830, Machelen

Help