Park And Go

Wil u graag zonder zorgen uw auto parkeren tijdens uw vakantie? Park And Go biedt ruime parkeerplaatsen aan op hun parkeerterrein. Er is dag en nacht personeel aanwezig op het terrein en u kan de autosleutels meenemen op reis. De shuttle-bus brengt u in amper 10 minuten naar het vliegveld.

Meer informatie

Adres

Kerklaan 100, 1830, Machelen
Parking Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Park And Go

Park And Go beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
40%

Faciliteiten

Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
60%

Locatie

Geen maximale doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Park And Go

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

7,9
Op basis van 534 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 13 juni 2019.


Correcte service

8

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 10 juni 2019.


Zeer vriendelijke mensen. 20 min moeten wachten toen ik te vroeg toe kwam: poort was gesloten, maar had gebeld en ik kon er gewoon even staan langs de kant. In het terug gaan ook lang moeten wachten, maar kwam uiteindelijk goed uit voor het extra volk dat ik mee had : Vlotte rit, niets op aan te merken. Perfecte drop-off-locatie ook in Zaventem! Ik doe het zeker opnieuw de volgende keer, gemakkelijk!

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 08 juni 2019.


Gedienstig en vriendelijk personeel.

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 07 juni 2019.


Supervlotte service en verbinding naar en van de luchthaven!

8

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 07 juni 2019.


Bij aankomst was de chauffeur niet zo vriendelijk, bij terugkomst was het een andere en vriendelijke chauffeur die ons toesprak in het Nederlands! De chauffeur wacht om te vertrekken totdat de poort volledig dicht is, dus parking is volledig afgesloten!

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 06 juni 2019.


Heel vlot, vriendelijk. Onze auto startte niet meer, platte batterij, de man wou zelfs om een batterijlader gaan om ons te helpen. Was uiteindelijk niet nodig, pechdienst was er vlug.

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 05 juni 2019.


Perfect, zowel bij aankomst en vertrek hebben we niet langer dan 5 minuutjes moeten wachten. Ik denk wel dat er enorme druk bij de chauffeurs is, die zijn nogal wat zenuwachtig. We zeer tevreden qua service en prijs. Bedankt!!

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 04 juni 2019.


Vlotte en goede en vriendelijke servies en betaalbaar

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 04 juni 2019.


Makkelijk, voordelig, veilig en zeer vriendelijke chauffeurs !

8

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 03 juni 2019.


Vlotte service, niet echt lange wachttijd om vervoerd te worden. Medewerkers vriendelijk, maar altijd Nederlands machtig een keer van de twee contacten

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 31 mei 2019.


Beste Park And Go,
Alles is netjes verlopen volgens afspraak! na het parkeren van mijn wagen werd ik meteen naar de luchthaven gebracht met busje.
Bij terugkomst was ik na telefonisch contact binnen de 20 minuten opgehaald.
Ik heb op het einde van dit jaar nog een reservatie bij Park And Go staan, en zie er graag naar uit om even goed bediend te worden!

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 31 mei 2019.


Zeer te vrede

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 30 mei 2019.


Vlotte bediening bij aankomst op de parking. Shuttle stond al klaar en vervoer naar luchthaven duurde slechts enkele minuten. Ook bij de terugkeer mochten wij onmiddellijk in de shuttle instappen. Gezien de heenreis heel vroeg 04.15 u in de morgen en de terugreis pas na middernacht gebeurde konden we de dienstverlening zeer op prijs stellen. Vriendelijke en gedienstige chauffeurs. Wij zullen zeker nog gebruik maken van deze dienst!

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 30 mei 2019.


Alles is prima verlopen en de auto staat op een afgesloten terrein met ijzeren schuifpoort.
rappe service , wij boeken daar zeker nog en zeker voor deze prijs !!! super
medewerkers weinig spraakzaam, maar dat is eigenlijk ook niet nodig ze waren vriendelijk .

8

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 29 mei 2019.


Dienst was heel goed.

Persoon die ons ontving bij de heenreis weinig vriendelijk en enkel franstalig!
Jongen die ons kwam ophalen vriendelijk en spraak ook nederlands!Prima
Stipte bediening!!
isschien het terrein effen maken of asfalteren!

Over Park And Go

Het parkeerterrein van Park And Go biedt ruimte aan 150 auto’s. Elke soort auto van elke afmeting kan terecht op het parkeerterrein. De parking is 24 uur per dag geopend, de gehele week door.

Shuttle parkeren
U parkeert de auto op het terrein van Park And Go en houdt de autosleutels bij u. Vervolgens brengt een shuttlebus u in 10 minuten naar het vliegveld. Het personeel helpt u graag om uw bagage in de shuttlebus te laden. Op de terugreis haalt de shuttlebus u weer op van het vliegveld.

Park And Go beschikt over een goed beveiligd terrein. Het terrein is omgeven door een ijzeren hek dat bewaakt wordt door een alarmsysteem en beveiligingscamera’s. De parking is goed verlicht en er is altijd personeel aanwezig.

Het parkeerterrein van Park And Go is verhard. Als u op de shuttle-bus zou moeten wachten kan dat in de overdekte wachtruimte op het terrein. U kan voor de rit met de shuttle-bus een kinderstoeltje aanvragen.

Mocht u met een rolstoel reizen, dan kan u deze gewoon meenemen in de shuttle-bus.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het parkeerterrein van Park And Go ligt aan de Kerklaan 100 in Machelen, vlakbij de E19. Om de parking gemakkelijk te vinden, kan u gebruik maken van de routeplanner van Parkos. Het terrein ligt op 6 kilometer van Zaventem.

Wanneer u bij het parkeerterrein aankomt, staat een medewerker bij de ingang op u te wachten. De medewerker wijst u een parkeerplaats toe en helpt u eventueel bij het inladen van uw bagage in de shuttle-bus.

Park And Go beschikt over 2 bussen met elk 7 zitplaatsen. U kan de shuttle-bus herkennen aan het logo van Park And Go dat op de zijkant van de bus staat. De rit met de shuttle-bus duurt hoogstens 10 minuten.

Belangrijk! Er geldt een maximum van 4 personen per reservering. Mocht u met meer personen reizen dan geldt er een toeslag van €8,- per extra persoon. Deze toeslag kan bij aankomst betaald worden.

Vertrek
Wanneer u terug geland bent op Zaventem, haalt de shuttle-bus u daar op. 15 á 20 minuten voordat u opgehaald wilt worden, neemt u contact op met Park And Go. De shuttle-bus staat u op te wachten bij P15 C, niveau 0.

Het kan gebeuren dat u de dag van uw terugvlucht tijdens de reis onverwacht moet of wilt wijzigen. Als dit het geval is, dient u dit op tijd aan te geven bij Park And Go. Wanneer u een of meer dagen later terugkomt dan voorzien, kunnen er extra kosten in rekening gebracht worden. Bijkomende kosten kan u ter plaatse betalen aan de medewerkers.

Adres

Kerklaan 100, 1830, Machelen

Help