Wegens een verhoging van het abonnement op de luchthaven, wil de parking graag meedelen dat er voor alle klanten een toegangsprijs voor de luchthaven van 5 euro in rekening wordt gebracht. Ook dit kan direct contant betaald worden op de parkeerplaats.

Wil u graag zonder zorgen uw auto parkeren tijdens uw vakantie? Park And Go biedt ruime parkeerplaatsen aan op hun parkeerterrein. Er is dag en nacht personeel aanwezig op het terrein en u kan de autosleutels meenemen op reis. De shuttle-bus brengt u in amper 10 minuten naar het vliegveld. Let op: Bij deze aanbieder betaalt u €10 per dag extra wanneer er langer gebruikt wordt gemaakt van de parking dan op voorhand aangegeven.


Informatie voor Park And Go Zaventem

Parking type‎: Shuttle
Prijs 8 dagen: € 41,00* - ‎Boek nu
Transfertijd: 7 minuten
Openingstijden: 24/7
Meer informatie

Adres

Kerklaan 100, 1830, Machelen
Parking Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Park And Go

Park And Go beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
40%

Faciliteiten

Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
60%

Locatie

Geen maximale doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Park And Go

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

7,2
Op basis van 1241 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in december 2022. Beoordeling geschreven op 27 december 2022.


Voor ons ideaal vermits met 3 personen goedkoper dan de bus/trein en comfortabeler/flexibeler op de koop toe. Wel wat puzzelen op de parking krappe parkeerplaatsen, busje zit soms redelijk vol maar bestuurders/beheerders zijn altijd paraat en behulpzaam. Belangrijk is om de de parkeerbeheerder altijd tijdig tijdig te waarschuwen voor aankomst op de aankomst.

10

Heeft geparkeerd in december 2022. Beoordeling geschreven op 27 december 2022.


Snel en efficient

8

Heeft geparkeerd in december 2022. Beoordeling geschreven op 23 december 2022.


Parkeerplaatsen zijn aan de kleine kant.

8

Heeft geparkeerd in december 2022. Beoordeling geschreven op 20 december 2022.


.

8

Heeft geparkeerd in december 2022. Beoordeling geschreven op 15 december 2022.


S

8

Heeft geparkeerd in december 2022. Beoordeling geschreven op 13 december 2022.


Ik heb nu 2 keer gebruik gemaakt van de diensten van Parkos, en ik was 2 keer tevreden over de service. De communicatie en het vervoer zijn steeds correct verlopen. Ik maak in de toekomst zeker nog gebruik van hun dienstverlening.

De kennis Nederlands van de chauffeurs was beperkt, maar persoonlijk stoort mij dit niet. Let erop dat je voldoende tijd inrekent voor het vervoer, er waren verschillende wegenwerken op de route naar de luchthaven, wat de rit logischerwijs vertraagt december 2022.

10

Heeft geparkeerd in november 2022. Beoordeling geschreven op 09 december 2022.


Heel goed!Ze waren perfect op tijd!

8

Heeft geparkeerd in december 2022. Beoordeling geschreven op 09 december 2022.


Vriendelijk en correct

10

Heeft geparkeerd in december 2022. Beoordeling geschreven op 06 december 2022.


Goed!

8

Heeft geparkeerd in november 2022. Beoordeling geschreven op 29 november 2022.


Super ervaring, zou weer terug daar mijn auto zetten bij mijn volgende reis via Zaventem

8

Heeft geparkeerd in november 2022. Beoordeling geschreven op 23 november 2022.


Heel vriendelijk

8

Heeft geparkeerd in november 2022. Beoordeling geschreven op 21 november 2022.


Veel teveel wagens op parkeer terrein zodat parkeren en achterlaten van onze wagen ik me toch wel wat zorgen maakte.
franstalig personeel die geen enkele moeite deed om zich verstaanbaar te maken in een andere taal bij aankomst .
bij ophaling deed deze wel moeite , het moet niet altijd van ons komen om frans te spreken. alles verliep wel heel vlot voor een goede prijs .

6

Heeft geparkeerd in november 2022. Beoordeling geschreven op 15 november 2022.


Wij hebben 40 minuten moeten wachten in de kou bij aankomst op de C Parking onder de luchthaven

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste Klant, Bedankt voor het achterlaten van uw beoordeling. Het spijt ons dat uw ervaring bij onze partner Park and Go niet positief was en dat u meer dan 40 minuten moest wachten op de shuttle. Helaas kan het soms voorkomen dat u langer dan verwacht moet wachten op de shuttle. Wij zullen dit melden aan de parkeergarage, zodat zij de pendeldienst kunnen verbeteren. Onze klantenservice heeft al contact met u opgenomen om u verder te helpen. We hopen dat de rest van uw reis goed is verlopen en dat we u in de toekomst weer bij ons mogen ontvangen! Nog een fijne dag, Team Parkos.
10

Heeft geparkeerd in november 2022. Beoordeling geschreven op 15 november 2022.


Vlotte service. Shuttle komt op de afgesproken tijden. Ze waren heel vriendelijk aan de telefoon.

10

Heeft geparkeerd in november 2022. Beoordeling geschreven op 14 november 2022.


Vlotte bediening, vriendelijk personeel

Over Park And Go

Het parkeerterrein van Park And Go biedt ruimte aan 150 auto’s. Elke soort auto van elke afmeting kan terecht op het parkeerterrein. De parking is 24 uur per dag geopend, de gehele week door.

Shuttle parkeren
U parkeert de auto op het terrein van Park And Go en houdt de autosleutels bij u. Vervolgens brengt een shuttlebus u in 10 minuten naar het vliegveld. Het personeel helpt u graag om uw bagage in de shuttlebus te laden. Op de terugreis haalt de shuttlebus u weer op van het vliegveld.

Park And Go beschikt over een goed beveiligd terrein. Het terrein is omgeven door een ijzeren hek dat bewaakt wordt door een alarmsysteem en beveiligingscamera’s. De parking is goed verlicht en er is altijd personeel aanwezig.

Het parkeerterrein van Park And Go is verhard. Als u op de shuttle-bus zou moeten wachten kan dat in de overdekte wachtruimte op het terrein. U kan voor de rit met de shuttle-bus een kinderstoeltje aanvragen.

Mocht u met een rolstoel reizen, dan kan u deze gewoon meenemen in de shuttle-bus.

Wegens een verhoging van het abonnement op de luchthaven, wil de parking graag meedelen dat er voor alle klanten een toegangsprijs voor de luchthaven van 5 euro in rekening wordt gebracht. Ook dit kan direct contant betaald worden op de parkeerplaats.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het parkeerterrein van Park And Go ligt aan de Kerklaan 100 in Machelen, vlakbij de E19. Om de parking gemakkelijk te vinden, kan u gebruik maken van de routeplanner van Parkos. Het terrein ligt op 6 kilometer van Zaventem.

Wanneer u bij het parkeerterrein aankomt, staat een medewerker bij de ingang op u te wachten. De medewerker wijst u een parkeerplaats toe en helpt u eventueel bij het inladen van uw bagage in de shuttle-bus.

Park And Go beschikt over 2 bussen met elk 7 zitplaatsen. U kan de shuttle-bus herkennen aan het logo van Park And Go dat op de zijkant van de bus staat. De rit met de shuttle-bus duurt hoogstens 10 minuten.

Belangrijk! Er geldt een maximum van 4 personen per reservering. Mocht u met meer personen reizen dan geldt er een toeslag van €8,- per extra persoon. Deze toeslag kan bij aankomst betaald worden.

Vertrek
Wanneer u terug geland bent op Zaventem, haalt de shuttle-bus u daar op. 15 á 20 minuten voordat u opgehaald wilt worden, neemt u contact op met Park And Go. De shuttle-bus staat u op te wachten bij P15 C, niveau 0.

Het kan gebeuren dat u de dag van uw terugvlucht tijdens de reis onverwacht moet of wilt wijzigen. Als dit het geval is, dient u dit op tijd aan te geven bij Park And Go. Wanneer u een of meer dagen later terugkomt dan voorzien, kunnen er extra kosten in rekening gebracht worden. Bijkomende kosten kan u ter plaatse betalen aan de medewerkers.

Adres

Kerklaan 100, 1830, Machelen