Parking Antwerp airport

Wijzig vliegveld
om te boeken 3 MIN
checkmark
Beste deals
checkmark
Meer dan 4 miljoen klanten wereldwijd
checkmark
Gratis reserveringen annuleren/wijzigen
  1. Goedkoop parkeren
  2. Shuttle & Valet parking
  3. Lang parkeren
  4. Vergelijk parkings

Parkeren Antwerp Airport

In België vind je vijf vliegvelden waar Antwerp Airport er een van is. Brussel Zaventem Airport en Charleroi Airport zijn twee andere voorbeelden en ook grootste van dit land. Wil je vanaf vliegveld Antwerpen gaan reizen? Dan is het handig om stil te staan bij waar je je auto wilt parkeren. Vliegveld Antwerpen is niet zo'n groot vliegveld in verhouding tot andere internationale vliegvelden. In het jaar 2023 heeft Antwerp Airport zo'n 260.000 reizigers mogen ontvangen. Dit betekent dat de parking Antwerp Airport ook kleiner is dan je bij andere vliegvelden ziet. Daarbij vergelijken wij van Parkos deze parkeergelegenheden nog niet. Toch zijn er voldoende mogelijkheden om te parkeren of om op het vliegveld te komen.


Vergelijk de beste aanbieders


Vliegveld Antwerpen is grotendeels gelegen in het district Deurne. Daarom wordt het vliegveld van oudsher ook wel Luchthaven Deurne genoemd. Daarbij is het bekend onder de namen 't Plein en Vliegplein. Op vijf kilometer van het centrum van Antwerpen vind je het vliegveld. Dit vliegveld wordt voornamelijk gebruikt voor goederentransport. In de zomer is er een opkomst van charters van prijsvechters. Maar doordat er voornamelijk goederenverkeer plaatsvindt, heeft Antwerp Airport slechts een terminal. De Antwerp Airport parking is klein, maar met 450 parkeerplaatsen is dit over het algemeen voldoende. Moet je een tijdje wachten voordat je vlucht vertrekt? Eetgelegenheden en wifi maken deze tijd zeker aangenaam! Daarbij is het vliegveld voor mindervaliden prima toegankelijk.

Goedkoop parkeren bij Antwerp

Wij van Parkos zijn een organisatie die parkeerplaatsen in de omgeving van vliegvelden controleren en vergelijken. We willen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je reis zo comfortabel mogelijk kan beginnen. Alle informatie plaatsen we bij onze gegevens van de parkeerplaatsen die we vergeleken hebben. Zo ben je vooraf altijd op de hoogte. Daarbij kijken we niet alleen naar prijs, maar ook naar veiligheid. Afstand en de mogelijkheden om deze te overbruggen, nemen we ook in onze onderzoeken mee. Zo zorgen we ervoor dat je de goedkoopste en beste parkeerplek kunt vinden. En dat je je parkeerplaats eenvoudig via onze site kunt reserveren.

Vliegveld Antwerpen heeft een parkeerplaats. Een groot voordeel van de parkeerplaats is dat deze dicht bij het vliegveld ligt. Op vijftig meter afstand kun je parkeren. Hierdoor hoef je letterlijk alleen de straat over te steken. Wanneer je minder mobiel bent, is dit een prettige bijkomstigheid. De ruime parkeerplekken maken het je nog eens extra makkelijk.

Via de website van Vliegveld Antwerpen kun je eenvoudig online je parkeerplaats reserveren. Het dagtarief om te parkeren is € 16,50. Wanneer je met regelmaat van dit vliegveld gebruik maakt, kijk dan eens naar de abonnementen die ze bieden. Of het nu gaat om een korte of lange reis, op deze manier weet je zeker dat je zo voordelig mogelijk kunt parkeren.

Bij het online reserveren van je parkeerplek, geef je gelijk het kenteken van je auto door. Met hulp van nummerplaatherkenning gaat de slagboom automatisch voor je open. Vervolgens kun je zelf een parkeerplek uitkiezen dankzij de vrije plaatsen die beschikbaar zijn. Ook bij terugkomst rij je naar de slagboom waarna deze automatisch voor je opengaat.

Shuttle- en valet parking Antwerp Airport

Veel vliegvelden bieden shuttle en valet parking aan. Zeker op grote vliegvelden kom je dit tegen. Met valet parkeren rij je zelf je auto naar de terminal. Een medewerker brengt je auto vervolgens naar een parkeerplaats. Met shuttle parkeren rij je zelf je auto naar de parkeerplaats. Vervolgens kun je met een gratis shuttlebus eenvoudig bij de terminal komen.

Shuttle parkeren bij Antwerp Airport

shuttle parking

Bij Vliegveld Antwerpen parkeer je zelf je auto op de parkeerplaats. De afstand naar de terminal is ongeveer vijftig meter. Vervolgens loop je naar de terminal. In de stad Antwerpen zijn meer parkeerplaatsen te vinden. Waarna je met de bus of taxi naar het vliegveld kan reizen. In de toekomst wil Parkos wel het shuttle parkeren vanaf andere parkeerplaatsen mogelijk maken.

Valet parkeren bij Antwerp Airport

valet parking schiphol

Ook valet parking vind je niet op Vliegveld Antwerpen. Wel is er een gratis Kiss & Fly optie. Zo kom je met hulp van vrienden, familie of taxi bij de luchthaven. Wil je afscheid nemen of iemand op wachten? Parkeer dan tegen een voordelig tarief je auto op de parkeerplaats. Dit kan al vanaf € 1,20 met een maximum van € 16,50 per dag.

Lang parkeren Antwerp Airport

lang parkeren schiphol

Of je reis nu kort of lang gaat duren. In beide gevallen kun je je auto voordelig parkeren bij Antwerpen Airport. De eerste 24 dagen betaal je een dagtarief van € 16,50 met een maximum van € 149,00. Vanaf de 25e dag betaal je € 5,00 extra per dag. Betalen kan eenvoudig met pinpas of creditcard. Ook kun je de Indigo Neo app downloaden.

Om je goed op weg te helpen, geven we je graag de volgende tips over lang parkeren bij Antwerp Airport:

Vergelijk direct tussen verschillende aanbieders: Bij grotere vliegvelden is het verstandig om de verschillende aanbieders van parkeerplekken met elkaar te vergelijken. Zo weet je dat je de parkeerplek vindt die het beste bij jouw situatie past. Het vergelijken van parkeerplaatsen in het centrum van Antwerpen en Antwerp Airport Parking is echter een ander verhaal. Hoe dichter bij het vliegveld hoe duurder, maar dat geldt ook voor het centrum.

Kies jouw manier van parkeren bij de luchthaven: Op Antwerpen Airport kun je kiezen om zelf je auto te parkeren en naar de terminal te lopen. Een andere optie is je laten afzetten door familie, vrienden of een taxi. Willen je naasten je uitzwaaien? Dan kunnen ze kort parkeren op de parkeerplaats. Dit kan zowel voor als na het afzetten van jou en je bagage.

Veiligheid: Op parking Antwerp Airport kun je je auto veilig parkeren. Parkos wil dat je met een ontspannen gevoel je auto parkeert. Dit is dan ook een van de aspecten waar we op controleren. De parkeerplaats Antwerpen Airport is goed verlicht en heeft enkele camera's om de veiligheid van je auto te garanderen. Zo kun je met een goed gevoel je reis beginnen.

Tarieven parkings bij Antwerp airport

Aanbieder Parkeertype Prijs 8 dagen

*Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de data die u selecteert, het seizoen en de aankomsttijden. Data hier zijn van ma. 15-7-2024 tot di. 23-7-2024.

Onze voordelen
usp car
Zorgvuldig gecontroleerd
Alle parkeerplaatsen zijn zorgvuldig geïnspecteerd
usp thumbs up
Beste aanbiedingen
De beste deals op parkings bij luchthavens
usp 24
Kosteloos annuleren
Gratis wijzigen en annuleren tot 24 uur voor aankomst
usp 24
+4 miljoen klanten
Vertrouwd door meer dan 4 miljoen klanten wereldwijd